higher and higher

livet är aldrig lätt. alltid är det något som inte stämmer in i harmonin.

sånt får man leva med.


stan och 4-gott nästa för uppbunkring inför veckan.

Halfway around the world

Att vara genomförkyld är inte det bästa som kan hända en under årets varmaste helg hittills. Idag har det inte hänt någonting alls. Men ändå mycket. Hela dagen har varit en ren nostalgitripp, jag har tittat på gamla seriesignaturmelodier eller vad det nu kallas på Youtube. Tänk typ Sailor Moon, Trasdockorna, Luftens Hjältar, Disneydags, Bumbibjörnarna, Mjölktandsmössen, gamla Bolibompajingeln, you name it. Sedan var det Grodan Boll som gällde, serrö! Tillsammans med Adam som skrattade högt ett antal gånger. Nostalgi på det också, barnprogrammen var bättre förr säger jag bara.

Till råga på allt så satte jag och mamma oss för att en gång för alla sortera ut allt som ligger i mina lådor i mitt rum, det var inte lite saker det. Från det att jag gick i tvåan tills ettan har jag hittat saker från. Och jag har inte varit lite produktiv, heller. Hittade bland annat en låtlista med mina "idoler" från den tiden, bara massa gamla godingar som A-teens och S Club 7. Ska försöka leta upp dom på Spotify nu och sen ska jag sova bort min förkylning hade jag tänkt. Godnatt!



någon som kommer ihåg?

I need love, love, love, to ease my mind

Otippat är ordet för gårdagen. Från mitt företagsekonomiprov som jag fick alla rätt på, till - ja, allt som hände sedan.
Våran klack när vi vann, vi var bäst

Kalle Stropp och Grodan Boll

Kul att alla som söker på Slaget om innerstan på google hamnar på min blogg. Tjugo unika besökare idag, jämfört med gårdagens två. Tio gånger mer med andra ord. Positivt, hoppas jag!


Dagen har varit bra på många sätt. Härligt väder också, wunderbart! Förutom att vi inte vann klackpokalen, på grund av minuspoängen vi fick. Inte helt okej måste jag säga.

Men snart är det helg och jag längtar. Alldeles perfekt, fast innan dess väntar en möjlig engelskadiskussion och ett gehörsprov. Fast jag tror det går bra. Det löser sig alltid på något sätt.

Min hals gör fortfarande ont, och jag måste säga att det är dubbelt så jobbigt med halsont när inte halstabletter hjälper. För det är ju ingen infektion jag har. Snarare sår. Meeeeeeenmen, nu hör jag att sängen ropar på mig så jag får väl ta och pallra mig härifrån. G'night!

Forza Fässberg, Alleallealle!!!!!

Åh FEK, Shanananananana :D

Bääästa dagen på länge. Slaget om innerstan, så fett värt! Det var peppning utanför Fässberg från klockan elva varefter vi tågade ner mot Mölndalsbro och ockuperade en spårvagn, 190 Fässbergselever gjorde den rätt så knökad, minst sagt. Det var fässbergsramsor all over. Sätt på AC:n! klapp klapp klappklapp klapp. I spårvagnen var det som ni nog förstår rätt varmt av alla exalterade Fässbergsbarn :)  Och det lyckades, föraren satte på luftkonditioneringen. Spårvagnen gnisslade bara lite oroväckande ibland.
Sedan av på korsvägen och mot Lisebergsentrén där vi mötte Hvitfeldtska och fullkomligt knäckte dom, vi var dubbelt så bra som dom, Alla som inte hoppar går på Hvitfeldtska! Alla var på topp och än hade man inte kört sönder rösten. Bara lite. Till slut kom vi in och stämningen var på topp, vi skrek och sjöng för kung och fosterland, eller åtminstone skola. Vårt kära fotbollslag öppnade spelet med härliga 7 - 1 mot Schillerska, utklassning på högsta nivå! Sedan fortsatte vi i samma stil mot både Hvitfeldtska och slutligen Rudebeck med 2 - 1 (tror jag) resp 3 - 1. Så ni ser ju själva, vi är oslagbara och vi har bevisat det en gång för alla att Göteborg är vår förort!

Krossa Hvitfeldtskas nördar
Krossa Rudebecks brats
Krossa Schillerskas emos
Vi från Fässberg är här!

Forza Fässberg säger jag bara. Helt galet underbart var det och inte blev det sämre av gratis energidrycker efteråt som fick mig rejält uppspeedad på konfan sedan. Johanna fick sitt körkort idag till och med, så det blev firande på donken. Nu sitter jag här med en sönderskriken hals och mörkgrön t-shirt fortfarande helt lycklig och detta får avsluta en helt underbar dag. Vi är bäst!


Ni ser ju själva. Knökat är ordet!
(Lånat bilden av Sandra :))

Forza Fässberg!

Jag mår dåligt. Eller inte egentligen, men samvetet gnager lite ibland. När man kanske visar att man vill nåt men egentligen inte vill.

Imorn smäller det iallafall, då intar vi Lisebergshallen med dunder och brak och mörkgröna t-shirts. Go Fässberg säger jag bara! Jag blev vettskrämd av Hulken idag också. Läskigt. Men taggat järnet har hela skolan gjort dom senaste veckorna! Vinner vi inte turneringen så vinner vi åtminstone över dom andra hejaklackerna. YEAH!

Totalpepp på imorn och sen är det konfa, me like.

that's the way I like it

Så var helgen slut och skolan börjar igen. Herregud. Är det något jag längtar efter så är det nästa vecka, då jag bara går i skolan måndag-tisdag och sedan bär det av till Bobergsgården på konfaläger! Det kommer bli så sjukt roligt. Särskilt som jag inte kommer vara med på deras konfirmation.

Nu är iallafall mejlet till Norgebon avklarat, så får vi se vad för svar det blir.

Skolan och mattelektionen nästa. Ha en bra dag!

I don't wanna dream about, all the things that never were

Circus, I love it.
Britneys album, like it or not, men jag älskar det. Partylåtar på högsta nivå, blandat med halvlugna låtar med underbar text som man känner igen sig i totalt. Iallafall jag. Inga mesiga popklyschor här, inte.
Trots att det är Britney vi pratar om.
Gårdagskvällen spenderades i Lindome, ca 100m från Johanneskyrkan där det var ungdomsmöte. Men där var inte jag. Jag var hos Oshedhe, vi överraskade henne, hon fyllde arton och trodde dom skulle ha vuxenkalas igår. Men icke, för när hon kom hem hade vi alla gömt oss bakom soffan i vardagsrummet, surprise! Det var jättekul och vi fick så sjukt god mat, jag var proppmätt hela kvällen. Buzz blev det också, såklart, kärlek.
Nu kommer snart Levi hem till mig, underbart!
Puss

we like boys in cars, buy us drinks in bars

Sjuk idag, har missat konfan och sluppit franskan. Tack gode Gud, och imorn är det en kortkort dag i skolan för att sedan fortsätta mot stan och till sist Hisingen och Kristina. Något jag behöver, tror jag. Jag förstår inte hur jag har kunnat bli så trött på allting på bara nån månad. Jag är knappt pepp på något längre, tycker bara allt verkar så tråkigt, nuförtiden. Särskilt skolan. Extremt skoltrött är vad jag är.



Men vår är det och då ska man inte hänga läpp! Puss och godnatt

Love isn't always on time

Huvudvärk.
Ingen företagsekonomi idag, tack och lov. Skolan ger mig bara ångest. Jag vill bara sluta och ge mig ut i världen, alternativt hitta ett bra jobb med bra lön och jobba sönder. Eller inte. Inte just nu. Fast det hade inte varit fel.
Planerna inför sommaren håller på att ta form, iallafall. man får hoppas på det bästa och kanske, kanske, blir det inget Hönö, men dock en massa klirr i kassan. Svårt val, fast inte jätte. En månad i ett grannland, och nästan en hel sommar ute på Björkö är ju inte helt fel heller och möjligen någon restresa i Augusti? Kanske gospel också, eller Non Stop, jag tror på sommaren.
Har lite att se fram emot, iallafall :) Så länge det löser sig med pengarna är jag nöjd!

hammarslagen ekar än idag

Att läsa igenom gamla msn-konversationer kan vara förödande ibland. Haha. Saker kan verka annorlunda än hur man kommer ihåg dom, det ger ett lite annat perspektiv på saker och ting. Haha, ibland vill jag bara vrida tillbaka klockan ett år eller två. När allt var så mycket lättare.
Menmen, en bra påskafton har jag iallafall haft.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, puss på er!

and the base keep runnin, runnin

Idag är det påskafton och jag har inte fått något påskägg än! Inte okej. Inte världens största problem, kanske, men ändå. Idag ska jag steka hela dan hade jag tänkt. Det ska ju bli sommar ute!
Nu är det bara jobb som bekymrar mig. Jag måste ha sommarjobb, och jag fattar inte hur jag ska kunna skaffa ett nu. Får hoppas på praktikplats, annars blir det väl Norge som gäller, kanske?
Kvällen igår var välbehövlig, roligt hade vi, vi åt mat, spelade Buzz, var ute och kollade på film. Jakten på lycka. Den skar lite i hjärtat på mig. Tänk att inte ha några pengar överhuvudtaget, att ha en femårig son att försörja när det enda man har kvar är tvåhundra kronor och kläderna på kroppen. Att inte ha någon att gå till för att få hjälp. Det är en mardröm att ens tänka på att behöva utsätta sitt barn för något sånt. Sova på toaletter, bara driva runt. Och detta händer i USA, världens mäktigaste land. Det får en att tänka till, hur bra vi egentligen har det. Jag bor i en villa med min familj, vi har råd med massa saker, jag har precis köpt en jacka för nästan tio gånger så mycket som han hade på kontot när staten hade tagit dom pengar som han inte betalat till dom. Det hade dom att leva på. Man får lite distans, liksom. Filmen var ju "inspired by a true story", också. Och det finns ju miljarder människor i världen som inte äger något annat än kläderna på kroppen och inte har någon möjlighet att ändra på det.
En liten tankeställare, men nu ska jag äta frukost,
glad påsk på er alla!

två trappor upp, på Via Dolorosa

Det är fredag
Långfredag.
Jesus dog
för mig.
Igår var det påskmiddag och vi klädde ut oss till
påskkärringar vid Maxi och grillade vid Stensjön.
Mysigt, men kallt.               Påskfesten blev lyckad.
Idag är vädret
underbart. Det
är myskväll på
g hemma hos
Anna och det
ska bli hur kul
som helst, det
hoppas jag. För
jag hade inte
tackat nej till en
vändpunkt i till-
varon.
Jesus uppstod
för mig.

män som hatar kvinnor

så sjukt. så bra. så hemskt. men så bra. jag har kommit hem från bergakungen, med mamma, vi har sett män som hatar kvinnor (om det inte var tillräckligt tydligt i rubriken). den var bra men hemsk på sina ställen. och jag hade glömt bort det mesta från boken så den var inte heeelt förutsägbar.
innan dess fikade jag med en vän och drack chailatte för första gången i mitt liv (och absolut inte den sista).  Här har jag gått och trott att det är kaffe i chailatte, och så är det inte det. Bara mjölk, soyamjölk och kryddor, typ. Rätta mig om jag har fel. Men sjukt gott är det iallafall.
Morgondagen består av en väldans massa planerande och lite träning, äntligen! Men jag måste säga att det inte riktigt känns som lov. Det är så himla mycket annat att göra. Eller så är det starten som gör att glädjen inte riktigt infann sig. men det löser sig, hoppas jag. ser fram emot fredag kväll sjukt mycket. tror jag.
igårkväll hyrde vi Australia och jag har sällan sett en sötare pojke än Nullah, helt underbar! Filmen var sjukt bra den med, så himla vacker att titta på. Och den kändes inte som 2h 40min. Tur det :)
nu ska jag gå och slänga mig i bingen, goodnight!

keep bleeding love

Imorgon fyller min bror år, idag har jag tömt mammas plånbok (och min egen) genom att köpa en skinnjacka, på torsdag är jag upptagen hela dagen och på fredag ska jag sjunga och sen umgås med kära vänner.
Jag älskar min skinnjacka. Jag har även köpt ett linne på GinaTricot. Och glass. Och prövat sängar. Kort sagt har jag haft en mysdag, och nu ska jag och min kusin snart hyra film. Jag får se vilken det blir.
Påsken närmar sig med stormsteg och lovet är snart slut, jag får nästan lite panik. Äsch.
Ta hand om er.

Slow ride, take it easy

Mina kusiner är här. Dagen har spenderats ute på altanen skrattandes och spelandes kort, helt underbart om jag får säga det själv. Nästan så man glömmer bort allt annat. Nästan. Min moster är så härlig! Det är få som får mig att skratta så mycket, av att bara lyssna på skrattet.
Jag älskar vädret och jag älskar att huset är fullt med människor, vi ska in till stan imorn och shoppa loss. Me like. Innan dess ska jag träna, ofta men det är tanken iallafall. Så jag behöver gå upp ungefär klockan åtta eller så. Yeeeah, det kommer gå som smort!
Nu sitter resten av folket och spelar Guitar Hero, funderar på att joina dom. Eller så går jag och lägger mig, för jag börjar bli rätt trött.
Btw så behöver jag en basist. Någon som kan? Eller någon som känner någon som kan?
Goodniiight :)

what am I to do? I can't help it

Jag har tänkt på en sak.
- Det är ganska mycket lättare att säga att man mår fysiskt dåligt än psykiskt.
You've got to hit rock bottom before you reach the top  -  då kommer livet inte bli annat än underbart framöver, då. :)

it's such a natural delight, everybody's dancing in the moonlight

ÅÅÅÅH.
That's all I can say, det är vår och jag älskar det. Har just legat ute på balkongen i en timma i bikini och shorts med lite choklad, ett glas pepsi max och en bok till mitt sällskap. Kan det bli bättre? NEJ :D
Skolan var kort idag, imorn med och på fredag runt kl tre är det lov i tio dagar. I love it!

RSS 2.0