Nu tar du stora klivet, studsar fram igenom livet.

Hejdå, vi ses, adjö, farväl.
Du kommer alltid vara vår vän


Söndagsmorgonen var kaos. Hela kyrkan full av tårar. Inte roligt, någonstans. Men han kommer åtminstone stanna kvar i Mölndal.


Så le, var glad, det blir nog bra
Vi vet att vi snart ses igen
.







Kvällen var desto mysigare. En långpromenad i Gunnebo med solnedgång över Stensjön. Underbart. Jag tycker om dig.


Skolan har börjat igen och dagar av stress, trötthet och huvudvärk har börjat igen. Jag förstår inte hur jag ska få plats med allting. Nu ska jag snart iväg och repa med vårat band. Lovely, fast jag kunde varit piggare.

Party like a rockstar

Tiden efter det senaste inlägget har varit lite mer positiv. Persisk artonårsfest, kan inte bli misslyckat helt enkelt. Party var det och dans i mängder, jättekul! Nu är jag äntligen hemma och om fyra timmar ska jag upp igen. Yay!


When you're down and troubled

Helvetes jävla skit!

Förlåt uttrycket men jag kom inte på något bättre sätt att uttrycka mig på. För det är precis så jag känner just nu. Jag har spenderat tre långa timmar på Frölunda torg, det brukar inte vara så jobbigt. Det hade inte varit så jobbigt. Om det inte hade varit för den välkända smärtan i magen som slog till på bussen dit. Ingen Alvedon i väskan som jag brukar, den tog jag ut i förrgår, ingen Naproxen och ingen Ipren i närheten. Extremt jobbigt. Så jag fick gå runt där i tre timmar med en jäkla kramp i magen som blev värre för varje minut. Varken choklad eller vatten hjälpte och när jag äntligen var färdig och skulle gå till bussen så var det tjugo minuter kvar tills den skulle gå. Ungefär då rasade min värld ihop.

Snabbt samtal till mamma som inte kunde komma och hämta för att hon skulle på kalas, så det var bara att vackert sitta där och bita ihop i väntan på att bussen skulle komma. Inte jätteroligt när man helst av allt vill krypa ner under täcket och gråta. Tillslut kom jag hem och sprang till skåpet för att hämta Naproxen, men nu funkar min kropp såhär att tar man ingen tablett när det börjar så går det knappt att dämpa smärtan när den är som värst. Och mitt i alltihopa ska jag duscha, fixa mig, fixa presenten, bränna skiva, locka håret, sminka mig, klä på mig och så vidare. Jag vill bara lägga mig ner och dö!

En värld full av liv

Usch, vad jag har blivit dålig på att uppdatera. Det är nog så, att när jag inte har något att göra, eller har något att klaga på, då skriver jag mycket mer än såhär. För just nu har jag massor att göra hela tiden, och ingenting att klaga på :) förutom kanske att skolan har börjat igen. Men schemat är inte så tokigt, jag älskar det, så det är inte riktigt lika tungt att börja.

Vad har då hänt sen sist jag skrev?
Nonstop har jag varit på, tis - tors och fre - sön. Det var mysigt, framför allt eftersom jag har saknat människorna från Bifrost så sjukt mycket i sommar. Tors åkte jag hem för att jobba, ett intressant jobb som i princip gick ut på att hjälpa rektorer använda macar på ett kreativt sätt. Typ. Tillbaka på fredag igen, och i måndags efter lägret så började skolan. Segt, men glada överraskningar väntade, vi tar studenten den 28 maj! Och inte typ 9 juni som alltid på Fässberg. Enda kruxet är väl att David också tar studenten samma dag. Men det är ett senare problem :)

Idag har det varit After Eight, special. Sorgligt värre men en hellyckad kväll, allting blev klockrent och Sten blev rörd. Jag med. Fast jag grät inte som jag trodde jag skulle göra :) Bildspelet och sången blev succé, likaså Helenas, Palles och Johannas film. Den var fantastisk. Sten, jag hoppas du förstår hur mycket du har betytt och betyder för mig och alla andra. Om inte annat hoppas jag det framgick ikväll, jag hade inte varit densamma utan dig. Faktiskt. Det är tur att du inte lämnar Mölndal.

Sist men absolut inte minst har jag varit en stor del med min kära David,och det är lika mysigt varje gång. Han gör mig glad :) jag sov hos honom natten till igår och sömnen blev dålig, men det var första gången så. Mer blir det. <3


Nu är det sängen som gäller och imorn blir de fäst! Ayrin ska ha 18årsparty och det kommer bli grymt kul.

Godnatt!

David<3

David slutade jobbet tidigare för att träffa mig lite mer idag. det var mysigt :)


we could fly, you and I

Imorgon är det Nonstop, är sådär hyfsat taggad. Hoppas det blir kul, och fint väder så löser det sig nog.

Sen jag bloggade sist har jag haft två grymt mysiga dagar, båda innehållandes en ganska stor del David. Ganska. Mys, blommor, bio, pizzahut och kinapuffar är bara några ord som sammanfattar idag och igår. Ska jag säga något mer ord så får det väl bli pojk - wait for it - vän! :)

that's right. nu är vi tillsammans :) Jag är glad, fast mindre glad över att åka iväg nu. Men eftersom jag ska hem tors - fre så är det nog ändå ganska lugnt. Det tar inte fem dar innan vi träffas igen. Hihi. Glada överraskningar blev det idag, iallafall. tack :D Jättemysigt :)

Puss!

havet och vinden och doft av kaprifol

Sista sommardagarna (hoppas jag inte) får avnjutas ute på Björkö, helt underbart. Sol, Spotify och ett kallt glas Pepsi Max, kan det bli bättre? Snart ska jag ner till Tors Holme och ta ett dopp. Lovely!





I cant do this all on my own

gah, now there's two of 'em?




snacka om att jag har tråkigt ... jag har fått fässbergskalendern idag, iallafall. najs. nu ska jag se på scrubs

i'm a rainbow, too

Solen skiner och himlen är blå, varför måste jag jobba då?

Orkar inte, vill vara hemma och hinna med allt som jag aldrig hinner med. Typ som att träffa vänner jag knappt träffat under sommaren. Åh. Nu går min buss om 20min så jag borde nog ta på mig kläder. Njut av sommarvädret och var glada för att ni inte behöver stå och grilla hamburgare och fritera pommes!

I've been thinking about you

Mitt nya schema ligger uppe på internet nu, och jag måste säga att det ser ganska lovande ut. Eftersom det är en del kurser jag har tagit bort för att jag har läst för mycket poäng, så har jag nu två enorma sovmorgnar och i princip bara musikämnen, förutom svenska, engelska och gympa, religion på höstterminen och naturkunskap på vårterminen. Så extremt skönt, och jag ser faktiskt lite fram emot skolan nu. Även om lovet kunde varit mycket längre.

Jag har förresten något som jag måste bestämma mig för, tills på måndag eller antagligen på söndag. Jag tror jag vet hur jag ska göra, men behöver bara fundera några extra gånger först :)

David åker till London imornbitti, jag vill också. Men jag ska jobba, jag vill inte. Men det ger pengar, så. Såhär trött är jag nu, tror att det är en ganska bra idé att gå och lägga sig och sova.


Godnatt!

a warm december with you

Ännu en kväll med David till ända. Det blev skräckfilm, Eden Lake (inte så kul) och sedan Moulin Rouge (mer kul), plus en glass på donken. Mysigt värre :)

Nu är jag jättetrött och ska slänga mig i sängen och njuta av att jag är ledig imorgon! Sov gott.

where eagles fly over mountains high

min blogg känns jättetråkig för tillfället. men jag har ingen skrivinspiration, den finns liksom bara inte. jag blir nog för trött av jobbet. ont i hela kroppen får jag iallafall, det är en sak som är säker. nu ska jag sova, godnatt!

waiting for someone to release me

jag börjar inse att skolan börjar snart igen ... det är inte så jättekul. om drygt en vecka åker jag på nonstop, dagen efter att det slutar börjar jag skolan. åh. jag vill inte!

justify my love



om nio timmar ska jag ta bussen till jobbet. inte kul. men bio idag var kul, och mysigt. med david. vi såg baksmällan, den var rolig. jag borde nog gå och lägga mig nu. godnatt

RSS 2.0