feels like I'm trapped in a rehab

Äntligen helg och jag kan slappna av för en stund, jag går snart in i väggen seriöst. Kanske inte riktigt men det är nog inte omöjligt, herregud säger jag bara :)

Vista ikväll och det ska bli roligt, Kanske planering innan dess men jag vet inte hur det blir med det, ingen verkar ta tag i det och jag har inte riktigt lust att göra det själv. Sen är frågetecknen stora om vad jag vill och inte vill, jag orkar inte ta tag i det men måste nästan göra det snart, reda ut. Eller jag vet åtminstone en sak. Att jag inte känner något än. Men jag vet inte, ändå. Men det får bli ett senare problem för nu ska jag äta en bakelse som min kära moder har köpt, till mig! Love.
Puss, ta hand om er!
Frida

your holy presence living in me

Matten imorn kommer gå fruktansvärt, inte bästa dagen att plugga matte på om man säger så. Det mesta går neråt nu, asså. Allting går emot mig och jag vet inte hur jag ska klara av det. Men det är bara att bita ihop ... Det finns ljuspunkter också. Treorna som gjorde en hejdundrande musikal i eftermiddags, dom är helt grymma! och nu ska det bli till att sjungas i lovsångsband också. Sjukt pepp :) Vista på lördag blir nog bra som alltid, och livet är faktiskt inte riktigt lika jobbigt som det känns ibland. Även om man har huvudvärk.

Cheers :)

Don't go wasting your emotions

Snälla. Segaste dagen på länge, vet inte riktigt vad det är med mig, har varit både psykiskt och fysiskt utmattad hela dan, känns inte så bra. Det är inte ens dags än, liksom. Orkade inte ens konfan som jag aldrig skippar annars. Bådar gott, heh. Jag har iallafall försökt räkna lite matte - vilket endast resulterade i enorm ångest eftersom jag inte kunde någonting så det blir plugg hela dagen imorn. Livet leker - eller inte - och jag är bekymrad över något. Något som jag inte borde vilja om jag tänker förnuftigt som jag brukar, men som jag kanske ändå vill. Tvärt emot alla principer jag har. Enkelt uttryckt. Och det skulle kunna röra om rätt mycket i tillvaron. Eller inte. Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag vill åka utomlands.
Ta mig tillbaka!

you never know what's coming for ya

jag orkar inte. jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte. tiden bara flyger iväg och jag orkar inte.



jag hatar onsdagar. åtminstone onsdagar innan halv fem.

en tanke slog mig just,

Jag har matteprov på fredag och jag ligger sådär tjugo sidor bakom. Gött.


Och nu blir nog Anna avundsjuk, men ikväll har jag sett Benjamin Buttons otroliga liv eller nåt i den stilen, med David ( eller Dawid ), är du nöjd nu? Haha :D Det var kul men kallt, mina tår har inte tinat än. Brad Pitt hade huvudrollen och det är ju inget att klaga på, däremot är det inte så kul med en tant bredvid som tror att min cola ska spillas på hennes jacka varenda gång jag sätter ner den i hållaren. Lite smått irriterande. Typ.


Semmeldagen idag också och jag har ätit en semla, bjudit några treor på en semla, bakat tjugo semmelbullar i onödan och sålt åttio semlor (ungefär). Inte den succé vi hoppats på, men bättre än ingenting, nu kan vi åtminstone komma till Skövde om vi vill. Eller nåt. Nu är jag kall och sugen på något sött, så sov gott på er, pusss!


PS. jag kom precis på att jag måste planka färdigt en låt tills imorn. och det är inte ens läxa. jag orkar inte! DS.

Jag vill sjunga om dig för evigt

Jag hatar att veckorna ska gå så fort att jag inte ens hinner öva på pianoläxan. Och jag hatar att veckorna ska så så fort att jag inte ens hinner med att stanna upp och reflektera över hur jag kan vara ibland, mot mina föräldrar, mot dom som jag älskar mest av allt, det här har inte varit någon bra dag. Överhuvudtaget. Jag skulle behöva fyradagarshelger varje vecka, det hade varit perfekt. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt och jag vill bara stänga av och åka iväg. Har tretusen saker att göra imorn och tills imorn och jag tror jag ska gå och lägga mig nu.

Kanske inte nu men snart.


Puss

allt jag är och har, och längtar att få bli

Nyss hemkommen från kyrkan och med en rad glada minnen att lägga till i listan. Haha, helgen har varit underbar på alla sätt och vis, nästan iallafall, vi har suttit på en ö med havsutsikt över ett svart hav men nästan inte sett något för alla snöflingor, crazy Ludde och John har badat x2, jag har haft snöbollskrig för första gången på hur länge som helst, rappat om tio guds bud, gått till henrys strandkiosk och köpt godis till halva barnaskaran typ, legat på golvet i en stor hög i en halvtimma, stört oss på diverse saker vilka inte ska nämnas här, gått upp tidigt två dagar i rad, nostalgitrippat över cykelturer och sena sommarkvällar, sjungit lovsång och haft det helt underbart. Puss på helgen, konfirmander jag gillar er, starkt!



... Ska jag nämna något negativt så är det väl att jag som tidigare var rätt säker på att jag ville åka till Danmark i maj inte är så säker längre, snarare tvärtom, jag vill vara med på konfirmationen jättemycket! Samtidigt som jag vill åka till Danmark. Jag vet inte vad jag ska göra, hjälp mig!


Nu ska jag planka färdigt Om du nu finns.

Still the greatest treasure remains for those who gladly choose you now

Naturkunskapsprovet ute ur världen och jag säger bara, lycka! Minst fem av frågorna i boken som jag gick igenom igårkväll med mamma kom på provet, och jag kunde svara på allting! MVG, kanske? Får hoppas det, fast det får jag nog ändå inte i betyg. Haha. Engelskaförhöret gick också bra, alla rätt antagligen, efter lite panikpluggande i tjugo minuter imorse.

Men nu känner jag att min blogg håller på att bli typ hej, det här gör jag i skolan, såhär känner jag för det och så vidare, skit i skolan egentligen. Ingen bryr sig ändå, så idag ska jag vara med tjejerna, kul ska det bli och antagligen sent, och imorn (fråga mig inte hur det kommer gå) klockan tio i tio ska jag befinna mig utanför kyrkan och så ska vi åka till Nimbus, vi ska köpa bullar klockan tre på natten jag och Johanna, och så ska vi bada också, så jag säger bara hej sömnlösa helg.Har vi tur drar jag på mig en förkylning och slipper skolan nästa vecka, men det är bara önsketänkande. Jag har varit frisk som en nötkärna hur länge som helst nu (typ) men vem vet, snart kanske det kommer.



paaaaaaartysugen, iallafall, puss på er!

the moment I wake up, before I put on my make up

yeeeah, nu hittar jag inte min naturkunskapsbok heller. perfekt!












tjejgrupp om en timma iallafall <3

Slipping through my fingers

Hej, jag har naturkunskapsprov imorn och har haft panik inför det ett tag. Så nyss kom jag på att vi även har tre tusen engelskaglosor tills imorn bitti. Plus att jag nyss insåg att det är inte den här tisdagen vi är lediga utan nästa, och jag komer inte ha någon tid alls för något annat med tanke på att jag har matteprov om en vecka. Och så ska jag åka bort i helgen. Känns bra, eller inte ...

Tack och lov fick vi semlor i bamba. Alltid något, iallafall. Livet leker (not) och jag är sötsugen. Jag hade namnsdag igår, by the way. Jag fick choklad och en ros. Och mamma fyllde år och fick en chokladask av mig. Nu måste jag plugga.

I've heard about him before, I wanted to know some more

Btw, så har jag med hjälp av min kära lärare Elin skaffat Spotify så nu är det Mamma Mia-soundtrack på högsta nivå and I'm in love!

I used to think that I had the answers to everything

Skolan har börjat och det är segt, segt, segt, jag orkar inte. Men nu har jag börjat träna iallafall. Det får mig att känna mig lite duktig, åtminstone. För jag är såååå skoltrött.

Sitter och käkar toblerone och lyssnar på gamla Britney Spears-låtar typ Born to make you happy - nostalgi på hög nivå, och måste börja plugga. Yeeeah. Jag vill bara att det ska bli helg så jag kan träffa tjejerna igen och komma iväg till nimbus med mina kära konfirmander. För som det ser ut just nu så kanske jag inte kommer kunna vara med på deras konfirmation. Bajs säger jag, för jag vill ju det, så himla mycket, jag tycker ju om dom så mycket, men jag vill ju till Danmark också. Partaja lite. Skiiiit att det ska vara på samma helg och allt. Ännu ett jobbigt dilemma jag har. Love it. NOT

Nu ska jag iallafall äta. Puss!

You change your mind like a girl changes clothes

Alla hjärtans dag är överskattat, om jag får säga det själv. kanske för att jag inte riktigt har någon att tillbringa den med - än - men dagen i sin helhet har bara varit misslyckad. Okej inte riktigt, vi har shakat loss och visat upp våra sexigaste sidor  till Katy Perry på Sportlife vilket var kul kul, har övat lovsång med Dahlquist, har varit på släktkalas och representerat familjen och därmed träffat min ögonsten Alva och en massa kusiner och kusinbarn och farbröder som jag inte har träffat på år och dar. Typ. Sen kan man ju diskutera vad som har hänt med kvällen, men det blir städning och sedan melodifestival och återseende av en kär familj, Adam har längtat efter mig sen redan innan dom åkte härifrån. Lite värmer det allt, så dagen är ju faktiskt inte helt misslyckad ändå.

Spenderas med dom man älskar ska den ju göra,

och det blir väl så till slut, iallafall.

så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för dig

jag vet inte vad som är felet men något är det. och jag gillar det inte. jag orkar inte,

alla hjärtans dag nu då. jippie. vill bara lägga mig ner och dö.



men nu ska jag ta mig en dusch och så upp imorn bitti för lite allahjärtansdagsträning. yeah


goodnight

Here's my key, philosophy. A freak like me just needs infinity

Halva lovet har nu gått och jag har hunnit med mer än vad jag har gjort under en hel livstid. Känns det som. Har knappt haft en ledig stund på hela veckan, jag både älskar och hatar det. För hur kul det än är med vänner som sover över, inspelning av låtar, tjejkvällar, filmkvällar, umgänge, träning och liknande är det inte mycket som slår att slappa hemma och inte göra någonting.

Nu har iallafall hela drösen med Bifrostare dragit sig hemåt och jag ska slänga mig i bingen. Mycket skratt har det blivit, jag gillar er skarpt. Helena har kommit hem nu också, det är värt att nämnas.

Söndag får bli min slappdag. Det är den enda dag som jag typ inte har något inplanerat.

Godnatt!

There's nothing that a hundred men or more could ever do

Jag vet varken ut eller in. Det enda jag vet är att gårdagskvällen var väldigt lyckad! Jag hade saknat mina tjejer mer än jag trodde, och vi hade så roligt. Fast nu är jag i en såndär svacka där jag inte har lust att träffa någon utan bara vara för mig själv. Och ändå kommer Daniel hit om en stund och sen Ayrin och Anna som ska sova över, jag fattar inte riktigt hur det ska gå.

Särskilt inte som jag ska till Lindome imorn bitti. Men det ska bli roligt! Vi ska spela in, och jag behöver snacka av mig lite. :D

Puss!

Always look on the bright side of life

Jag säger bara Oreo's och mjölk.







Kärlek.






Och jag ser ut som en bränd reseledare.

Jag orkar inte.

Imorn blir det party, iallafall.

I wanna hold 'em like they do in Texas plays

Idag har jag fått lite flashbacks.

Bland annat till sommaren 2007, efter att ha sett en bild på ostindiefararen. Den sommaren var helt underbar. Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka den. Seriöst. Allting var så lätt och roligt, även om jag gick i mina val och kval då som alltid.

Sedan, eftersom det är melodifestival idag och allt, till för ett år sedan när Emelie och Martina var här och vi spenderade många många lördagskvällar i deras mysiga lägenhet med te och Melodifestivalen, djungeltelegrafen, kärlekssnack med mera. Det var tider det, och jag vill tillbaka så sjukt mycket. Det var helt underbart.

Jag ska iallafall spela in Melodifestivalen idag eftersom jag inte kommer se den.

Ha en bra kväll!

Puss

I like it rough

Guuuud.

Familjen har inte varit borta i tre timmar ens och jag har redan ångest. Jag vet inte över vad, egentligen. Men en sak vet jag. Det sista jag vill är att ha ett liv i ensamhet! Jag saknar redan alla möjliga människor, även såna som jag inte har saknat på ett tag. Det känns som om det är jag mot världen. Eller nåt. Jag är den enda människan i universum och utan snus i två dagar försmäktar jag på denna ö. Trots msn och facebook och diverse "sociala nätverk". Trots att jag har typ tio olika ställen jag skulle kunna sova i natt, för att folk är så underbara.

Gah.

Nu ska jag tänka ut vad jag ska äta, och sedan vad jag ska bjuda på. Haha, inte så mycket napp jag har fått angående ikväll men men. Ring mig, smsa, kom hit, vad som helst!

Pusss

Ärade delegater,

I två dagar har vi reperesenterat Kongo. I tvåå dagar har det diskuterats världskonflikter, fred, säkerhet och mänskliga rättigheter. Det har varit hetsiga diskussioner, inte minst mellan Ryssland och Georgien, haha, men också mycket omröstningar och väntan. Det var mycket roligare än vad jag hade trott, faktiskt. Förutom att vi kämpade så mycket med namnunderskrifter och så hinner inte ens resolutionen introduceras! Bajs. Frustration, det var såhääääääääär nära (visar upp ett mellanrum på 0,3 cm mellan fingrarna) att den skulle gjort det. Men nej, då vill alla sluta. Men vi jobbade bra iallafall. Trettio sponsorer och därmed flest av alla resolutioner :)

Annars har det varit två bra dagar. Trots en del negativa vibbar från halva våran delegation så var två av oss peppade. Våran apa från Kongo (enligt Ryssland) kidnappade dock en chefsdelegat. Men det rör ju inte oss. Samarbete med Frankrike, Rwanda och USA bland annat har varit roligt. Segt bara att vi inte fick sagt vad vi ville.

Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli tjugo i tolv. Har två lektioner idag bara, slutar tjugo över tre och sen är det LOV! Kärlek på det. Ensam hemma i en vecka, planerna är många :)

Pusss!

philosophy

Rädda mig.

Rädda mig ifrån FN-rollspelet.

Rädda mig ifrån all ångest som kommer komma sedan när jag sitter och kollar på en rolig teater istället för att sitta här och skriva om Kongos syn på aktuella konflikter.

Folk kommer iallafall få sig ett gott skratt imorn när dom ser oss med brun ögonskugga i hela ansiktet och afroperuker.




Snart är det över och då är det lov, en hel vecka ensam i huset, härligt men ensamt. Som sagt. Välkomna hem till mig och rädda mig från ensamheten nästa vecka! Nu ska jag bege mig till fordon. Puss

You've got to hit rock bottom before you reach the top

Eller tvärtom i mitt fall.
Underbar helg på många sätt. Vista på lördagen var en av höjdpunkterna, folk som var där kan nog hålla med om att jag var i mitt esse. Mycket tack till druvsockret, haha, sen gick det bara utför. Ett konstigt breakdown igår, för ingenting, och en timma var förstörd. Ett litet solsken lyste emellertid upp min tillvaro, även kallad Levi som kom på besök en stund. Sen hade vi middag och Alva snart ett är helt underbar och räddade kvällen från att bli helt otroligt seg. Inget ont till er som kom, alltid roligt att träffa lite släkt, men jag var så trött och seg så det är inte sant.

Imorse var jag tröttare än vanligt (otroligt men sant) och ville inte gå upp. Ångest. Som ökade när jag kom på att jag hade en svenskaredovisning idag också. Gick till skolan trots mitt hängiga och dåliga humör med tanke på FN-rollspelet, skolkade franskan och bestämde mig sen för att sjukanmäla mig. Både för min egen skull och för andras. Jag orkar seriöst inte. Inte vara social, inte le eller nånting.

Bajs. Puss

RSS 2.0