Ärade delegater,

I två dagar har vi reperesenterat Kongo. I tvåå dagar har det diskuterats världskonflikter, fred, säkerhet och mänskliga rättigheter. Det har varit hetsiga diskussioner, inte minst mellan Ryssland och Georgien, haha, men också mycket omröstningar och väntan. Det var mycket roligare än vad jag hade trott, faktiskt. Förutom att vi kämpade så mycket med namnunderskrifter och så hinner inte ens resolutionen introduceras! Bajs. Frustration, det var såhääääääääär nära (visar upp ett mellanrum på 0,3 cm mellan fingrarna) att den skulle gjort det. Men nej, då vill alla sluta. Men vi jobbade bra iallafall. Trettio sponsorer och därmed flest av alla resolutioner :)

Annars har det varit två bra dagar. Trots en del negativa vibbar från halva våran delegation så var två av oss peppade. Våran apa från Kongo (enligt Ryssland) kidnappade dock en chefsdelegat. Men det rör ju inte oss. Samarbete med Frankrike, Rwanda och USA bland annat har varit roligt. Segt bara att vi inte fick sagt vad vi ville.

Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli tjugo i tolv. Har två lektioner idag bara, slutar tjugo över tre och sen är det LOV! Kärlek på det. Ensam hemma i en vecka, planerna är många :)

Pusss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0