we used to be friends, a long time ago

Jag kan inte få stopp på tankarna om att det är mitt fel att det har blivit såhär. Och jag tror det finns en poäng i det. Jag hoppas bara att det kan lösas och att vi slutar glida ifrån varandra. Jag är bara så himla upptagen.. I sommar ska det bli ändring. Jag lovar. <3
Tror att min mens kommer snart. Är just nu lägre än någonsin vilket jag alltid blir veckan innan. Vill bara ha godis och orkar inte göra nånting. Tankarna snurrar mer än vanligt och deppigheten infinner sig. Tack och lov att jag är ensam hemma just nu, säger jag bara. Orkar inte Vista ikväll men måste man så måste man. Fast jag bara vill vara hemma och knarka OC.
Puss.

I'll tell you just how good it can be, this lazy summer

Så sitter jag här igen.
Det snöade inatt och jag hatar det! Precis när man tror att våren är på väg så kommer det en halv decimeter snö och lägger sig. Inte helt okej. Jag har varit lite halvt disträ hela dagen idag, hade en lite skum dröm men kommer inte alls ihåg vad den handlade om.
Ikväll blir det så chill det kan bli, mycket hit och dit har det varit och det är synd tycker jag. Men det är inte så mycket att göra åt, så blir det ibland. Jag hoppas det blir av snart iallafall för det känns som att vi har glidit ifrån varandra, vårat gäng på fyra, och jag hatar det. Det måste bli ändring!
Man kan inte bara leva och vänta på att något ska hända, satt jag och funderade över på ekonomin idag. Man måste ta vara på tiden. Jag vill göra så mycket med mitt liv sen efter gymnasiet, men jag vet inte vad. Jag vill åka utomlands, som volontär kanske eller som reseledare, jag vill gå på folkhögskola, jag vill leva livet. Jag vill inte bara sitta här hemma och vänta på bättre tider.
Så det ska jag ta tag i. Hade jag tänkt.

Nu ska jag fortsätta se på OC, min favoritserie för tillfället! Ryan är så snygg.
Ta hand om er, puss

but you don't really wanna go, oh

Min bror har fått nytt nummer.


- Så du har bytt nummer nu då?
- Japp.
- Men kan jag fortfarande använda det gamla då?
- Ja, självklart!
- Okej.
- ... Fast du kan ju inte ringa till det eller så, och om du smsar så ser jag det inte, för jag har ju bytt simkort.




jag älskar min bror. fast ibland är han lite väl trög. <3

I say a little prayer for you

Idag har jag varit hemma från skolan, precis som igår, för att min bror är sjuk och har smittat mig. Lite, iallafall. Så idag har jag tittat på en grymt bra film, nämligen Phantom of the Opera. Ett måste för alla musikalälskare därute, helt sjukt bra musik och filmen är så himla fint gjord. Den enda nackdelen är att det är så fint väder ute och jag får dåligt samvete för att jag sitter inne framför en datorskärm. Men jag är ju faktiskt sjuk, så (nästan iallafall). Är typ frisk nu, men ändå.


Bara för att någon ringer mig tre gånger för att inte ha något vettigt att säga alls, eller för att någon smsar mig mitt i natten för att jag ska vakna, så är jag lite smått konfunderad just nu. Visserligen är det egentligen ingen big deal och jag kommer sluta tänka på det efter att det här inlägget är publicerat. Men ibland är det jobbigt att inte kunna skriva vad som helst på en blogg ^^

Inte mycket sammanhang där, inte. Men det är inte meningen, heller, nu ska jag plugga kulturhistoria och kör.

Ha de gött!

the bird is the word

Lördag och jag sitter fortfarande i pyjamas. Gött! Idag är inte planerna så stora, förutom att jag ska på återträff trots allt. Tror jag. Det blir nog helt okej, fast inte alla är där.

Gårdagskvällen var som vanligt chill, trots tre timmars sittande på en träpall som om möjligt förstärkte blåmärkena jag fått innan på dagen av cykeln på Sportlife. Heh. Så idag kan jag knappt sitta, än mindre böja mig framåt p.g.a träningsvärk i ryggen, men jag klagar inte :)

En sak jag funderar på är att skaffa OC-säsongerna igen. Jag älskar den serien, och det var ju trots allt två år sen jag såg serien sist. Jag fick en liten nostalgitripp i veckan när jag la in alla OC-mixar på min iPod igen, det är bra musik måste jag säga.

Nu ska jag duscha och sen bär det av att träffa folket igen, roligt roligt. Cheers!

play that funky music, white boy

Jag är inte så bra på att uppdatera bloggen, inte på veckorna iallafall. Har jag märkt. Meeen, lite svårt att hinna med måste jag säga. Jag är ju så upptagen. Höhö. (inte ironiskt menat egentligen, tyckte bara det lät så - typ). Iallafall så har jag idag haft tjejgrupp och vi har pratat om relationer, tjejsnack är alltid lika roligt! För övrigt har jag bakat idag, och tränat igår, och nu ska jag komma igång med träningen har jag bestämt. Nu ska jag inte boka av alla pass som jag bokar upp mig på, haha, utan verkligen gå på dom. Imorn ska jag på Afro Power Dance innan kören och på söndag ska jag på Poweryoga tror jag. Najs, najs :) Förresten ska vi köra funk i ensemblen, jag ska sjunga I wish av Stevie Wonder. Me like!

Jag är en del partysugen också, får se hur det blir med det :) Nu är jag iallafall hungrig, så take care. Cheers!

Lätta spår i sanden

Årets första vårdag. En dag full av klyschor. För att sammanfatta. Iallafall klyschiga sångtexter, en killer voice och en kör i vitt och beige. Det var roligt och det lät tydligen bra, även om vi inte hörde oss själva, och Sonja kan sjunga.






Ingen hade väl sagt mig att stark kan förvandlas till svag, över en dag

Morgondagen är hyfsat fullspäckad, jag kommer säkert glömma bort att göra något. Skola först och på företagsekonomin ska vi till Svenska mässan, sen ska jag nog direkt till gymmet tror jag. Så det blir till att packa gymkläderna redan nu, usch jag orkar inte men så är det iallafall. Sen ska vi till Frölunda för att äta på Lalas jobb, och sen ska vi väl till Ayrin eller nåt, mys kommer det bli iallafall :)

Nu ska jag sova. Puss på er!

Just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Follow en strimma ljusNu kan ni följa min blogg genom Bloglovin' :)
Det är en jättesmidig sida där man kan lägga till sina favoritbloggar och så ser man så fort någon har lagt upp ett nytt inlägg, då slipper man gå in på en blogg typ 15 gånger om dan för att se om personen har lagt upp nåt nytt (okej det är nog bara jag som är sån men ändå ^^). Sparar en massa tid, bara ett tips. Jag har lagt in en sån liten knapp i varje inlägg också. ^^


Annars har inte mycket hänt idag. Kulturhistoria, ensemble, matte, hem. Började se på The Dark Knight men då vill såklart bror min ha datorn så det blev inget med det. Nu ska jag låta honom plugga. Cheers :)


Roman catholic choirs are singing

Varför vill man alltid ha det ouppnåeliga?

och hur vet man när man gör rätt? Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag hatar att ta beslut, man ångrar sig ofta efteråt. Fast man vet att man har gjort rätt. Eller, man tror man vet att man har gjort rätt.

Varför vill man alltid ha det ouppnåeliga?


Fast man vet att om det skulle serveras på silverfat skulle man kanske inte ens bry sig om det. Eller åtminstone tvivla på om man vill ha det. Men när man inte får det serverat är det det enda man vill ha. Varför är det så?

Varför vill man alltid ha det ouppnåeliga?

I miss you most of all my darling, when autumn leaves start to fall

Heeeeeeeeej!
Jag ska inte äta något godis på en vecka har jag bestämt. Det höll i några timmar. Haha, men det var ju gratis så det räknas inte. För jag måste få bukt på mitt sötsug, jag går och småäter hela tiden och det är inte alls bra, jag vill ha godis konstant, och om det inte är godis så är det något annat jag vill ha. Så det blir inget godis på ett tag nu och jag hoppas jag klarar det :)

Imorn har jag litteraturhistorieprov i tre timmar, jag kommer dö och jag orkar inte plugga. Har lidit av en hemsk huvudvärk idag (brist på socker, månntro?) och det är inte kul. Inte ens naproxen hjälper och då är det illa. Det blir ju inte bättre heller när man är tvungen att lyssna och lära sig tusen Sonja Aldén-låtar tills imorn. Jag har inget emot henne, men shit vilka cheesy låtar hon skriver! Undantaget är väl isåfall Night of Passion. Den är det åtminstone lite drag i. Men man tröttnar rätt fort på dom, asså. Om man ens gillar dom från början. Men, men. Det ska nog lösa sig.

Jag lyckades till och med skriva att jag var sexton på en jobbansökan. Liiite borta, haha jag har ju fyllt sjutton. Men det gör nog inte någon större skillnad, fick senare reda på att man behövde vara 18 för att söka. Men det skadar ju inte :) Nu sitter jag och lyssnar på Eva Cassidys Autumn Leaves och borde plugga Havamal och Dante men det orkar jag inte. Tackar Gud för att jag har hyfsat lätt att lära in, annars hade det varit fail med stort F på morgondagens prov.

Puss!



yes, though I walk through the valley of death

Jag är trött. Inte trött, egentligen, mer död än trött. Efter fyra timmar med gospel, en ungdomlig popkör som sjunger gamla norska sånger från bruna pärmar som anser att vardaglig klädsel är kostym och svarta kjolar. Släppa loss kunde dom inte heller. Men det lät bra, dom var duktiga fast hade kanske inte riktigt samma stuk som oss. Deras ledare hade lite gäll röst också. Och så var det rätt strikt allting. Men vi fick ju karameller och juice, så.


Jag orkar inte. Jag vill inte vad jag vill och jag vill det jag egentligen inte alls vill. Eller så vill jag av hela min själ, egentligen. Eller inte. Eller så är jag bara så himla förvirrad och vet inte alls vad jag vill. Får väl se, hur det ligger till, om ett tag.
Jag återkommer.

Godnatt!

Goodbye, yellow brick road

Hemkommen från stan och Lisebergsteatern, riktigt skönt måste jag säga. Ungefär 1000 kr fattigare men ett par jeans, två linnen och en t-shirt rikare, det behövdes verkligen! nu fattas bara vårskor. Fast inte bara :) jag vill ha en helt ny garderob.

Annars har jag njutit av en föreställning med Så som i himmelen som pilsnerfilm från 30-talet, Sex and the city i nytappning med han från Plus som Charlotte, jag dog minst sagt. Jörgen är riktigt bra :) även om jag kände igen en del från hans förra show. Fast det gjorde ingenting, han är helt sjuk på piano också.

Jag älskar mina nya jeans och imorn ska vi till St Pauli, och kören och våra kära körledare får mig att tänka på att gårdagen var så himla rolig. Särskilt när vi kom till Sten. Jag säger bara; Har du lite socker? och jag är fri!
Goa gubbar det där, det fanns inte mycket negativt med gårdagen. Dom hade till och med tyrkisk peber-glass på Max! Lovely.

Nu ska jag kolla upp vilka som gick vidare till final i Melodifestivalen och sen ska jag dricka vatten. Take care, puss!










Jag i min nya Monki-tshirt. Jag var inne i deras butik i Femman för första gången idag, och jag bara älskar Monki! Nästan lika mycket för provrummen som för kläderna. Haha. Jag blir helt fascinerad varje gång! Stjärnhimmel och spegelväggar, spegeltak och svängdörrar, fjärilskrokar och glittergolv,

älskar't!

I wasn't jealous before we met

Min röst är inte vad den varit.

Kvalitetskväll igår, puss på den. Idag blir det shopping sen Jörgen - great :)

Nu ska jag duscha och sen in till stan. Puss!

Man kan låtsas att man inte bryr sig om sin morsa

Kom nyss hem från Bergakungen efter att ha sett en film.

Filmen hette I taket lyser stjärnorna.

Jag har inte så mycket att säga om filmen. Mer än att den var stark. Otroligt stark. Den berörde, djupt. Jag var på vippen att börja gråta. På vägen ut från biografen, till och med. En av dom bästa filmer jag sett och då överdriver jag inte.

Kort sagt.
Gå och se den.
Det är värt det.

no line on the horizon

Jag vet inte om min bibel där nere om kärleken och jag är lätt att misstolka, men just nu ser jag det inte som något problem, visst hade det varit underbart med en kille nu men jag klarar mig lika bra, kanske också bättre själv, jag är inte bitter eller något. Ingen ångest, inte för tillfället iallafall :) Känner inget behov av att lägga ner massa tid på sånt. Kommer det, så kommer det, men jag klarar mig braaa själv! Nu ska jag snart på bio och sen fika med några av dom bästa och det kommer bli underbart.

Puss!

Listen to the broken echoes of a prayer

Klockan är nu 03:04 och jag kan inte sova. Är inte ens trött, haha. Gud. Jag kommer vara död imorn och jag kan inte ett skit franska, längtar till torsdag och bio med efterföljande fika, mys. 

Nu ska jag se om det är några nattmänniskor inne på msn, tvek på det asså menmen.

Godnatt, puss

I'd say goodbye to love, there's no tomorrow for this heart of mine

Jag har bestämt mig för att börja ett bättre liv, eller kanske inte, men iallafall vill jag inte ha några kärleksbekymmer nu på ett tag framöver.

Jag har helt enkelt inte tid för det, kanske är det sant som en klok människa sa till mig igår, att jag är alldeles för upptagen och det är därför som jag har svårt att bli kär. Och det ligger nog lite i det. Men det är sån jag är, jag är nog ganska svårflörtad, rätt hård när det kommer till sånt, det är inte mycket som faller mig i smaken och när det väl har gjort det har det skitit sig rätt rejält.

Jag har inte så mycket erfarenhet när det kommer till kärlek. Och det jag har i ryggsäcken är för det mesta inte så väldigt positivt. Rätt segt, för det gör att jag har ännu svårare för att vilja lägga tid på sånt, jag är för rädd för att det ska bli likadant, för att jag ska vara den enda som bryr sig, för att jag ska gå ner mig lika jäkla mycket som jag gjorde för ungefär ett år sedan. Där nere vill jag aldrig vara igen, jag tänker inte låta mig gå ner dit igen, och det leder kanske till att jag har en rätt tuff syn på det och är ganska, som sagt, svårflörtad. Trots det så är detta det enda jag skulle kunna tänka mig lägga ner energi på inom detta område, just nu... Det som redan har varit, det som har fått mig att må så dåligt, ibland är vägarna outgrundliga, jag vet inte hur jag ska göra med det bara. Är det bara jag som har svårt att släppa taget eller finns det kvar något? Eller är det bara tryggheten jag vill åt, som en annan kär vän sa till mig igår. Det är nog lite av varje. Blandat med den sura vetskapen om att allting hade kunnat bli så mycket bättre om hämningarna inte hade funnits där. Men vad kan man göra. Jag vill nog bara ha tryggheten, som alltid annars.

Jag är ju av naturen rätt inåtriktad och öppnar mig inte gärna för vem som helst, det tar ett tag att vinna mitt förtroende och det blir nog inte lättare för er killar av den lilla erfarenhet jag har, haha. Det kan inte vara lätt. Och jag vet inte riktigt varför jag skriver detta, men det är så det är iallafall, jag ger mig inte in på vad som helst utan eftertanke och man får ha tålamod med mig. Så är det bara. Så funkar jag, och jag fattar inte hur jag ska någonsin hitta någon när jag tänker efter! Haha men tänker man bara positivt så löser det sig alltid :) Det finns en tid för allt.
Och nu borde den tiden läggas på franskaglosorna som jag inte kan, men det blev ett långt blogginlägg istället. Samtidigt som jag lyssnar till gamla soul- och poplåtar från 70-talet på Spotify, ironiskt nog är det just nu på en låt av the Carpenters, som heter Goodbye to love. Den går såhär:

Id say goodbye to love
There are no tomorrows for this heart of mine
Surely time will lose these bitter memories
And Ill find that there is someone to believe in
And to live for something I could live for


Lite deppigare än jag känner mig, jag är snarare tvärtom, men titeln passar bra till mitt inlägg tycker jag :)


Cheers!



Take me through the darkness to the break of the day

Heeeeej!
Nu sitter jag här med http://glosor.eu  uppe och förhör mig själv på franskaglosorna till provet imorgon, det går inget vidare. Jag borde egentligen åka och träna så jag blir pigg, men mitt fritidskort börjar ju inte gälla förrän om tio minuter och jag behöver äta och plugga först, (låter som svepskäl haha men det är det väl inte?). Nu börjar iofs fritidskortet gälla. Meeenmen, jag ska inte åka och träna än ändå.



En sak jag tycker är kul är att fler och fler läser min blogg, nu har jag ungefär 6 - 7 läsare i genomsnitt per dag. Innan tyckte jag det var mycket med fyra liksom, så jag är nöjd :) skulle vara kul att veta vilka det är också, och jag tycker ni kan bli bättre på att kommentera! :)





cheers

when the sun shines we'll shine together, told me you'll be here forever

Nyss small det till i mitt huvud. Eller inte, men det dunkade till, som ett pulsslag som var tre gånger starkare än vanligt. En konstig känsla. Jag har med hjälp av en kär vän vid namn maja tagit ett beslut idag också och det känns bra. Det kändes rätt. Jag blir bara så himla frustrerad, varför kan jag inte träffa rätt nån gång? jag vet vad jag vill, eller jag vill vilja något jag vet, eller nåt, men det kommer ju aldrig bli så.men man vet ju aldrig. livet är inte lätt, har aldrig varit, nu ska jag äta godis och njuta av att jag är ledig imorn!
Pusssssssss

take it easy, take it easy

Hemma från Vista och godnatt.

RSS 2.0