river flows in you



hello! jag är inte riktigt lika pigg och glad och spontan idag som på den otroligt charmiga bilden ovan. jag mår snarare kasst med halsont och en mage som inte gör som jag vill. slipper ju orienteringen, iförsig, men jag mår ju inte bättre för det. får bara hoppas det blir bättre tills ikväll. då är det konfa och planering som gäller. jag och martin håller i lekarna med. jag vill ha glass men jag tror inte det är så bra just nu, ska sätta på en bra film och sedan fortsätta med arrkon som ska vara klar nästa vecka. hoppas ni mår bättre än mig, kram!

Bli stilla, låt tystnaden föra dig nära

Jag är ledig idag med, helt underbart. Vaknade upp hos David och begav mig ner till Cayenne för att fräscha upp min frisyr lite. Bort med allt slitet och nya fräscha slingor för att få bukt med utväxten, frisören lockade mitt hår lite smått också så man ser inte frisyren jättebra på bilderna nedan, men lite ljusare är håret allt. Härligt är det.



Nu ska jag gå och köpa pizza åt mig och pappa. Take care!

Cause they've got no place to go, that's why I want you to know

Hemma från en underbar helg på Strandgården med en underbar församling, underbara människor och underbara samtal. Ni är ovärderliga. Jag tycker om er så sjukt mycket!

Studentmössan är beställd och klar nu också. Fast jag har svårt att inse att det bara är drygt ett halvår kvar tills det smäller. Herregud. Ett halvår? Helt galet, vad ska man göra efteråt? Det löser sig nog, men man vill ju inte sitta hemma hela tiden.

Idag ska det även hämtas biljetter till This is it, filmen om Michael Jackson som har premiär om precis en månad. Träffa David ska också hinnas med, och innan dess duscha och plugga en del Arrko. Jag är ju ledig idag och imorgon, helt underbart.




Love is my drug, is my medicine

Ska snart till skolan,har ångest över min ogjorda pianoläxa och är spänd på att se hur övervåningen blir. Vi har nämligen två målare här som håller på att tapetsera, kommer förhoppningsvis bli jättebra. Fast det innebär att jag inte vågar sätta mig och öva liiiite på pianot innan jag måste gå om en halvtimme, det låter ju verkligen inte alls bra när jag spelar. Och det blir inte bättre av att pianot är så himla ostämt heller. Så jag får helt enkelt ta smällen sedan, jag har ju sagt att jag ska bli bättre på att öva. Men jag har ju aldrig tid!

Imorn ska min projektplan vara inlämnad också, jag har börjat på den men pappret är borta där det står vad man ska ha med. Illa. Fredag innebär svenskaprov, inte så svårt men extremt tråkigt. Ikväll kommer dock min älskling hit. Äntligen är han frisk :) det blir mys.

Lite väl mörk bild men så ser jag ut idag :)


show her the time of her life

Studiedag idag. Jag sov till halv ett, känner mig utvilad för första gången på jättelänge. Lovely!

Min mobil är antagligen, förhoppningsvis lagad ockå. Eller så får jag en ny. Ska åka och hämta den sen. Sedan ska jag ta tag i min pianoläxa som jag inte har övat på på mer än en vecka. Jag har ju aldrig tid nuförtiden :)

hujedamej sånt barn han var

Jag bara älskar när folk hör av sig i sista minuten för att säga att dom inte kan, eller inte hör av sig överhuvudtaget. Jag blir så glad då. Ett ganska meningslöst rep blev det, endast jag och Johannes som dök upp, men lite nytta gjorde vi nog, trots allt :)

David är typ sjuk så jag kan inte träffa honom idag, och jag är seg. Mamma glömde äppelpajen i ugnen, det regnade när jag skulle cykla hem. Jag har ont i magen och imorse skulle jag sjunga trots en kass hals. Dagen är inte den bästa, ungefär så som söndagar brukar vara. Fast jag träffade Sten för första gången på typ två veckor. Det gjorde dagen lite bättre.

Gårdagen spenderades hos Anna, vi spelad poker bland annat. Jag vann allting, vi slutade efter två omgångar för ingen tyckte det var kul. Undra varför? ^^ Men trevligt var det. Nu ska jag äta paj, hoppas den är god ändå. Puss!

help, I have done it again

Imorn är det fredag, det är läxförhör, vaccinering och skolfoto som jag ska genomgå innan klockan ens är tre. Pluggat har jag inte heller gjort.

På kvällen, dock, blir det nog roligare. Trots att det inte blir någon Håkan. Men nästa år, banne mig. Det är alldeles för mycket jag vill göra, om bara allt hade sin egna tidpunkt och inte krockade med allt annat. Men det blir nog bra. Nu är det dags för sängen, så fort jag har kollat upp busstider för imorn bitti. Puss!

hold me, wrap me up

Det är inte lätt när det är svårt,


 


det händer i estetsoffan - snart är det jul.

min nya tshirt. jag vet inte men den tilltalade mig direkt. budskapet, liksom. ekologisk bomull är det också. annars har jag idag haft två lektioner, sång och en meningslös promenad runt fässberg på gympan. jag är extremt trött och en arrkorytm behöver bli färdig idag. jag orkar inte. en barnvagn och gravidmage ska också införskaffas, eller åtminstone hittas innan imorn. det blir nog kul. natten spenderades hos älskling, mys. nu skriker magen efter mat. puss

it's way too clear to me




det är svårt, ibland
varför kan det aldrig gå som man vill?

sweet dreams are made of this

totalt fail.

cleaning out my closet

idag har jag varit i rensartagen. en gång för alla ska mitt rum bli rent, och det ordentligt!

massvis med roliga saker hittar man, bland annat alla mina pärlhalsband från den tiden då jag älskade att ha ett långt knutet pärlhalsband runt halsen. typ två år sedan och det kommer aldrig inträffa igen. men kul kan man ha med halsband, ändå.


around your corner in the pouring rain

jag fick nu för typ tjugo sekunder sedan ett plötsligt infall - jag vill åka till Falkenberg. Eller någon annanstans där det finns sandstränder och sanddynor där det luktar tång och kryper skalbaggar, där det inte finns maneter och där solen skiner och måsarna skriker. Jag vill tillbaka till den svenska sommaren, för det luktar så gott.


Morgondagen bjuder på tre små lektioner, konfa och inte minst en månad med David :) Det gillar vi. Nu ropar sängen på mig, så godnatt!

wish there was a way that I could make you understand



ibland slår det mig, att man vet så lite om varandra. egentligen. så länge en människa inte öppnar sig för mig så känner jag inte den människan, alls. och när människan gör det så är det ändå bara en bråkdel av själen som blir synlig. det finns så mycket mer därinne som aldrig når dagsljus. man kan aldrig känna en människa utan och innan, även om vissa tycker det. för det finns alltid mer att lära sig om varandra. och det är väl så, att låter man fel del av själen visa sig så kan det slå så oerhört fel. vad är fel, och vad är rätt? det där är svårt ibland. men ändå så himla lätt.





oh boy, you make me feel like

Så är ännu en helg till ända. Största delen har spenderats med David förutom när jobb, rep och liknande kommit ivägen. I fredags kom Anaam och Anna hit också, det var mysigt, fast vi fick inte så mycket gjort. Haha, vi satt hela kvällen och försökte komma på något att göra. Vilket resulterade i ingenting, helt enkelt. Men kul att träffa er igen, tjejer. På natten blev det trångt, när vi skulle sova i min lilla 90-säng, men vad ska man göra?

Igår blev det tvärtom och jag sov hos David, inte lika trångt :) men ungefär lika lite sömn som natten innan, bara för att jag skulle upp tidigt för att spela, vilket gick jättebra. Fast trött var jag, och jag hade sån lust att ligga kvar i sängen imorse, det var hur jobbigt som helst att gå upp. särskilt när David låg kvar och sov typ tre timmar mer än jag gjorde. Meeen, jag har ju sovmorgon imorn så jag ska inte klaga.

För att sammanfatta så har helgen varit riktigt mysig! Me like.


Jag har tänkt komma igång lite med bloggandet nu igen, får väl se hur länge det håller men försöka går alltid. Nu håller tröttheten på att ta över så jag ska gå och ta en liten nattmacka och sedan tillbaka till sängen och sova i tolv timmar (eller nåt). Cheers!

tre trappor och fyra

L2D och projekttid nu, är totalt opepp på idén jag har haft sen innan sommaren. Ganska så jobbigt. Har ingen som helst motivation, inspiration, det kommer fara åt pipsvängen. Typ. Får bli som det blir.
Känner att jag håller på att komma in i en negativ fas där allting är skit, det blir så ibland. Fast inte allting. Inte nu. Men opepp är jag. Iallafall för stunden.

if I was a flower growing wild and free

Har total bloggtorka för tillfället. Sorry.


Skola nu, sedan träna, stan och rep. Like it. Förutom skolan. Jag vill bara sova.

RSS 2.0