I'm every woman

NU är jag trött.. efter att ha varit vaken i nästan sex timmar. vanligtvis brukar jag vakna ungefär nu. tre timmar inne i stan har jag hunnit med, med fransk frukost och planering. varför vaknar jag inte tidigare oftare? man hinner ju så mycket mer.

nu ska jag sätta på någon serie, ta lite lunch och kanske sova lite.

when no one is around you

klockan är halv sju och jag kommer inte ihåg senast jag vaknade såhär tidigt. men trött är jag inte, och snart ska det åkas in till stan och ätas frukost :) mysigt värre.

fluffy

jag satte på mitt nya photoshop, cs5, (det är grymt.) och började leka lite. det blev något som ser ut som en hårig liten söt boll som flyger.

så det kan bli.


just because you read it in a magazine or see it on a tv screen don't mean it's factual

bland robin hoods, kaniner, älgar och clowner insåg jag igår hur det är att vara min bror. kanske inte fullt ut. men lite. jag såg ut som honom, kände mig som honom, trodde ibland jag var honom, luktade som honom, gjorde saker som han brukar göra som jag aldrig brukar göra, det var en lite småskum känsla. minst sagt. men det var en trevlig kväll! att man var tvungen att gå upp rätt så tidigt imorse slutade med att jag sov mellan två och fem nu på eftermiddagen. men det gör nog inget. hoppas jag.


fuel for life



nu är jag indränkt i herrparfym. maskerad är det som gäller, wiho!

and drift away

smått fullspäckad dag. jag börjar komma in i den rytm jag är van vid, upphöjt till två. typ. jag älskar det, det är så skönt. precis som jag skrev igår! nu är klockan jättemycket men jag har inte kunnat slita mig. har gjort den femte av dom sju dödssynderna, lust! eller vällust om man ska vara petig. ser ut som någon himla pepsireklam haha, men lite nöjd är jag med den iallafall. särskilt röken kring texten :)




jag är så gryyymt sugen på att gå ut. pengar har jag, åtminstone lite, så det räcker iallafall. på torsdag blir det av, klart, fast självklart ska jag jobba morgonen efter. så det blir en lugn och tidig kväll. men jag vill ha det galet. crazy. det var ett tag sen sist. så det ska bli av nån gång! fast inte idag. nu ska jag sova. godnatt!

I'm turning myself into a demon

saker och ting sätter igång. min almanacka fylls sakta men säkert. dagarna börjar bli fullproppade med saker som ska hinnas med. och jag älskar det!

när man knappt har gjort något vettigt på snart två månader är det skönt med saker att göra. never more a workless summer. känner jag nu, typ. nu ska jag leta bilder.

and when the sun rises, there's one thing on my mind

- nu måste jag göra något åt det här




när det stormar, när det stormar

jag fryser som en gris. fastän jag har två tröjor och en sjal på mig. usch. det börjar verkligen bli höst nu, helt stört. vart tog sommaren vägen? fast det är lite mysigt att höra blåsten och regnet utanför fönstret när man ska sova. eller kura ihop sig framför tv:n när det stormar. hösten är ändå mysig.

you can't believe it, you were always singing along

bilturen gick bra! bara så ni vet. jag har börjat lite igen med dom sju dödssynderna, har gjort tre innan som finns här. och så blev jag nyss färdig med den fjärde, girighet.


it's a passion, burlesque

angående inlägget nedan. sämre dag kunde jag inte ha valt. det är den där dagen i månaden, som är precis som den ska. jag blir helt apatisk och vill inget hellre än att ligga i sängen hela dagen. jag har inte lust att göra någonting förutom att äta massor med kakor och choklad och se på någon dålig snyftfilm. precis som det brukar vara, alltså. men jag ska göra det ändå. så får jag väl unna mig en chokladkaka eller något efteråt, för att jag faktiskt gjorde det.

it's a passion, an emotion

klockan är alldeles för mycket och jag ska sova. för imorgon gäller det, då ska jag sätta mig i bilen vid ratten för första gången sedan krocken. hela min kropp säger emot, hjärnan också. jag har helt tappat lusten och det tar emot. men jag ska. jag ska bita ihop och göra det. någon gång måste jag och då kan det lika gärna bli imorn...


fint peptalk, va? nästan så jag går på det själv, haha.. men det ska nog gå bra (ehrm), ska nog bara inte tänka så mycket innan på att jag inte vill. godnatt!

you make me feel so young

jag har gjort något med munnen. egentligen bara ätit lite godis. men något hände, och helt plötsligt kan jag knappt röra tungan utan att det hugger till. sjukt jobbigt.
jag vill måla men jag har ingen inspiration. alls. ge mig?

where the wild things are

jag har hittat världens finaste kortlek. Den är ett samarbete mellan 36 konstnärer som har designat och skapat den. Inget kort är det andra likt, varje kort är som ett litet konstverk i sig. En speciell, kanske lite onödig sak att ha men åh, vad jag har lust att beställa den. Den ser ju så fin ut. Den går att beställa här!

it's always sunny in philadelphia

ibland är det lite tråkigt att verkligen inse att man inte bryr sig längre. att man växt ifrån varandra, inte har något gemensamt. tråkigt när alla minnen man har inte räcker för att skapa nya, tråkigt när man känner att man inte ens har lust att anstränga sig. ibland är det lite tråkigt att inse en sån sak. fast å andra sidan kanske man inte längre bryr sig så mycket.

blue, the color of our planet from far far away

det finns så mycket jag skulle vilja säga
så mycket som inte ord räcker till för
så mycket som rör sig inuti mitt huvud
som ingen någonsin hör

Nu ska jag sätta mig på träningscykeln en stund, det är faktiskt inte så tokigt när man cyklar framför tv:n och samtidigt har på någon bra film, och sen ska jag träffa en vän som jag inte har sett på jättelänge. Nice!

the apple of my eye

igår fick jag hålla i en iPad för första gången. och jag är helt såld. även om jag bara spelade tetris och skar grönsaker med den. åh, vad jag önskar jag var miljonär så jag kunde köpa allt som har med apple att göra. typ. inte riktigt, kanske. men ju bättre grejerna blir, desto mer vill man ju ha. och är man uppväxt med en windowsmotståndare och lite smått applefreak till pappa så blir det lätt så. fast ekvationen fattig arbetslös nybliven student plus det hetaste inom applevärlden går inte riktigt ihop. jag får nöja mig med att dregla över varje nytt nummer av MacWorld som dimper ner i brevlådan.. åtminstone tills jag har pengar till en sprillans ny iPhone 4. iPaden får komma senare.. och så skulle jag behöva uppgradera min (alternativt köpa ny) dator också. gah.

she looked me deep in the eyes

jag har inte varit inne på kalaset på hela veckan. förrän igår. då blev det langos och michaeljacksonkonsert för hela slanten. langos har jag aldrig ätit förut och det var seriöst hur gott som helst.

sen var det inte fel med Marit Bergman, Anna-Maria Espinosa, Tingsek, Pauline och Asha Ali för att bara nämna några som uppträdde, bäst var helt klart Dirty Diana som sjöngs av Asha Ali. Damn, den kvinnan har energi! Hon var sjukt grym. Dom andra var också riktigt bra och konserten var väldigt bra överlag, med några få bottennapp. Men det är svårt att göra MJ:s låtar rättvisa .. Främst av allt blev jag så himla sugen på att själv stå på scen igen, jag tänkte tillbaka på dom sista gångerna vi stod på scenen, jag och min klass, och hur grymt det var. Hur jag saknar det. Hur jag älskar att stå på scen. Jag undrar när jag kommer få göra det igen.

dirty diana

dänemark. lite mer redigerat än förra.




Vem hoppar och hojar och jazzar och plojar?

jag har haft en underbar dag. på toppen av danmark. med fyra femtedelar av familjen.



no one laughs at God in a hospital

somebody take me away
take me away from all the bitterness
from all the guilt
from all the pain
take me away from the inside me
the me from my inside that is eating me up
take me away

blue lips, blue veins

jag skulle ta kort på mig själv idag. ett seriöst kort, som ska ut på internet. det är lättare sagt än gjort.. jag satte mig på köksgolvet för det var enda stället med bra ljus och bra ställe för kameran att stå på. jag anstränger mig för att se presentabel ut och hinner ta typ tio bilder innan filip kommer in i köket och undrar vad jag håller på med. efter det kan jag inte hålla mig för skratt och det blir allt annat än seriöst. so much for that picture ... typ.




bookends

minns ni filmen jag la upp för någon vecka sedan?
nu är bilden äntligen färdig..
för större version, klicka på bilden. dock blir färgerna så urvattnade när jag sparar den stora i Photoshop.. fast det gick bra med denna, lilla. skumt. hyfsat nöjd är jag iallafall!

to die for


the journey that we shared but now have to leave will live inside of us for eternity

har man inte köpt ett enda klädesplagg på hela sommaren och har en smått ekonomisk kris med alla skolböcker och företag och liknande småsaker som man måste betala, så är det rena självmordet att gå in i en H&M- eller Monkibutik.. just sayin




- ja, som sagt. jag var på frölunda torg idag och shoppade loss. åttahundra kronor gick åt till två tröjor, en kalender och ett pennfack. det är svårt att motstå när man i princip har haft köpstopp hela sommaren.




jag, min nya tröja och en sexåring med munnen fullproppad med tortillas.. hahaha!

the bucket list

åh, jag har blivit sjukt taggad på att åka på kryssning till tyskland den senaste timman. även om ingen är på än, men det hade varit så grymt kul! åååh.

kul också att man nu måste lägga en dryg tusenlapp på massa kurslitteratur.. särskilt när man inte har någon inkomst för tillfället. meeeen men.



picknicken idag var iallafall trevlig. och filmen efteråt.

sometimes I feel like I live in grand central station

igårkväll blev jag klar med mina cupcakes!! dom ser inte speciellt mycket ut för världen haha, men goda blev dom. perfekt för picknicken ikväll! receptet hittade jag på Bakpassion, där finns hur många recept där som helst som verkar helt gudomliga.


I should have left my phone at home 'cause this is a disaster

jag är totalt lost i en värld fylld av förlängda räkenskapsår, affärshändelser och FA-skattesedlar. det är helt stört vad komplicerat det måste vara. men snart så, snart! kan jag kalla mig för egenföretagare. shit.


jag har varit nere i en total dipp dom senaste dagarna. värre än någonsin tror jag nästan och jag hatar det så mycket. men nu mår jag bättre och livet börjar verka lite ljusare :) jag har tvättat fönster halva dan och imorn ska jag baka cupcakes, vilket jag tänkt göra i typ två veckor nu, dom kommer bli hur goda som helst!




you can see my heart beating

detta suger. jag ska upp om fem timmar och har legat i sängen i tre. har inte kunnat sova, är dödstrött men istället för att försöka så ser jag på massa meningslösa serier på datorn. jag vill inte sova samtidigt som jag vill det mer än något annat. jag har inte somnat innan tre på mer än en månad och det senaste jag har somnat är halv åtta på morgonen, häromdagen. halv åtta. för så fort jag ska lägga mig och sova är det något som tar emot. jag vet inte vad. eller så vet jag.


jag vet att klockan ringer om fyra timmar och fyrtio minuter. men jag vill ändå inte gå och lägga mig. vad är det för fel, liksom...


RSS 2.0