what about killing fields?

Jaa, vad ska man säga om valet igår? Alla säger ju redan samma sak. Alla känner samma sak. En sak är väl säker, iallafall. Vi kommer minnas vårat förstaval väl. Frågan är bara vad vi kommer minnas det som. För nu är det klart, dom är inne, och det tjänar ingenting till att klaga på igår. Istället kanske det är dags att oroa sig för dom närmaste fyra åren. Och jag måste erkänna att lite spännande är det. Att se vad som händer nu. Men lite läskigt är det också.

kommer dom stå fast vid sina åsikter, utnyttja makten och få dom andra partierna att lossa på sina huvudfrågor för att gå emot - eller samarbeta - med dom? kommer fler och fler bli manipulerade till att tycka det är bra, det dom står för? kommer detta bli starten för ett Danmark nummer två, är detta början på Sveriges undergång?

eller kommer dom späs ut, bli mer lagomsvenska, och trubbas av för att få behålla sin plats i riksdagen? kommer blocken splittras för att inte tappa kontrollen över Sverige? kommer dom tappa väljare när folk faktiskt inser vilken politik dom står för? kommer dom blåa och röda börja samarbeta, så att klyftan mellan blocken blir ännu mindre (om den nu ens kan bli mindre..)?


som sagt. lite spännande. men mest läskigt. och en sak är säker ... Sverige as we know it kommer försvinna, förändras. frågan är bara hur. och hur mycket.

Kommentarer
Postat av: bloglovinbyten-ja

Ett ord: Katastrofval!

2010-09-20 @ 22:02:48
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0