nana nanana, power

en fin helg har det varit. jag har ätit sushi (för första gången i hela mitt liv) och chokladfondue med två finfina vänner. jag har varit på en grym välgörenhetsgala. jag har blivit helt genomsvett av att leda en barnkör. jag har INTE sett på hela melodifestivalen till skillnad från dom andra tre deltävlingarna. jag har kladdat med trolldeg utan mjöl. jag har målat en regnbåge och shoppat barnbadbyxor. jag har varit på världens finaste fyraårings kalas. fast jag börjar bli förkyld. men annars har det varit en bra helg.

like a warm breeze, winter summer spring or fall

efter elva dagars bloggtystnad tänkte jag att det var dags att skriva nåt kort här. lovet har varit chill med gratisträning och ett halv hus för mig själv. nu är jag tillbaka i vardagen med rytmiktimmar och pedagogdagsplaneringar och barnkörsgeneralrepetitioner. kul om man sover tillräckligt (vilket jag inte gjorde inatt) så nu svimmar jag snart av trötthet och behöver nog ta en dusch snarast om jag ska hinna bli fräsch inför morgondagen innan jag somnar.

Hey little star, don't be afraid

En crazy förmiddag. Minst sagt. Kaos med vikarier och peruker och fastnade tofsar i hår. Inte kul, men jag tror både barnen och Jag behöver sportlov. Jag bara längtar tills imorn när jag kan sova ut, trots att veckan har varit grym med bara roligt jobb. Tihi, jag ser fram emot resten av terminen. Nu ska jag käka, take care!

when the rain starts to pour

min helg har varit supermysig med födelsedagsfirande för en fin vän två kvällar i rad, med fruktansvärt fint folk. idag är lugnet före stormen, jag känner att veckan som kommer kommer bli hektisk men det är inte alls fel. så idag har jag tagit det sjukt lugnt, sett på vänner och sovit länge. skönt. nu ska jag bara besluta mig för om det blir fjällen eller hemma nästa vecka också så är allt lugnt.

now you say you love me

idag hade jag sånglektion, en födelsedagspresent från mina kära föräldrar. med tanken att jag ska fräscha upp min röst lite inför alla intagningsprov jag har tänkt göra i vår, och åh vad roligt det var! jag har saknat det så himla mycket, att sjunga "på riktigt". att få nya tips och saker man ska tänka på, så att det låter bättre. det är så lätt att glömma bort sånt. haha, musik är nog det enda jag inte tycker är tråkigt och jobbigt att lära mig. det är inte det enda jag vill lära mig, jag vill plugga grafisk design och sånt med, men det känns så himla mycket jobbigare på nåt sätt. vägen dit, alltså.

efter lektionen var jag så himla sugen på att sjunga att jag spelade in en gammal jazzklassiker, cry me a river. dock verkar inte blogg.se vilja samarbeta när jag ska lägga upp youtubeklippet haha, så ni får nöja er med en gammal hederlig länk. here you go!


RSS 2.0