Bring it on, bring it on now

tänkte testa att ladda upp en bild i appen. Min kära nyinköpta klockring!


i've got the moves like jagger

Gött med en så väluppdaterad blogg måste jag säga. Fast vad gör jag egentligen mer än jobbar, kollar serier och sover?

Iförsig. Jag har trevliga kvällar med mysiga kompisar och klubbor som går att doppa i valfri dryck, jag sjunger på minnesstunder och kan fortfarande inte riktigt greppa att saker som händer faktiskt händer, jag skulpterar lerdelfiner och lyssnar till porlande vattenfall inomhus, jag tecknar fashionistas och andra saker i min hemliga idebok. Och jag saknar vänner som befinner sig på andra breddgrader än denna.

Brief update från the friday herself, nu avslutar jag dagen i the hamptons med lyxdoktorerna i royal pains. Over and out!


home is whenever I'm with you

för två timmar sedan kom jag hem från stenabåten, danmark och legoland. jag blev barn på nytt, fast allting var mycket mindre och tråkigare än vad jag minns från när vi var där för åtta år sen. undra varför... en mysig helg har vi haft, vi och grannarna, iallafall och mycket bilder har jag tagit. nu ska jag sova så jag hinner sova någonting innan jag ska upp och jobba imorn.

lately I've had the strangest feeling

Update sen senaste inlägget:

Jag har jobbat, jobbat, jobbat och jobbat och gjort en lerkatt. Jag har terminsstartat en barnkör. Jag har planerat och planerat och jobbat lite till. Jag har försökt förstå hur världen kan vara så himla orättvis. Fast det går inte. Jag förstår inte.


Nu ska jag sova och inte utveckla den förkylning jag verkar ha dragit på mig idag. godnatt.

RSS 2.0