Jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Åh, jag har haft en så himla fin helg. Jag har firat min födelsedag två dagar i rad med alla dom människor jag tycker om mest. Det är så det ska va! I fredags när jag fyllde tjugo hade vi öppet hus här hemma med massor av folk och mat och presenter och så vidare. Himla mysigt var det! igår var jag i gråbo på dagen och på kvällen gick vi ut och åt på manana, jag och mina fina vänner, åh vilken lyckad kväll! Massvis med drinkar och shots på pc och dans på trädgårn och idag är jag inte ens bakis, det kallar jag flyt!! Nu ska jag iväg och repa. Puss!

Super bass

Kontraster.. För tillfället har jag två olika (då menar jag OLIKA) jobb. Ena dagen är det workshops, gött folk och kreativitet som gäller, nästa dag är det telefonlurar, undersökningar och otrevliga människor med negativa svar. Gissa vad som är roligast? Shit vad omotiverad jag är inför morgondagen kände jag nu. tur att jag har en födelsedag att se fram emot på fredag. Tjugo år, det är inte fy skam det inte!


Harduingetmankandansatill?

Jag läser nästan aldrig böcker. Och när jag väl gör det kan jag inte sluta läsa förrän kvart i fyra på nätterna. inte alltid optimalt när man ska upp och jobba dagen efter. Just nu är det boken niceville som håller mig uppe om nätterna, en bok om färgade hembiträden och vita fruar i Mississippi på 60talet. Sen ska jag se filmen.


2011 part one

I januari lärde jag mig att det är dumt att åka pulka i högklackat.

Firade nyår med dom här nissarna


Det var snökaoozzz och jag var helt och hållet besatt av Hipstamatic. Bestämde mig för att ta en bild om dagen i ett år. Det höll i 27 dagar.


Jag gick till Toltorp och tillbaka varje tisdag-och torsdagmorgon och till Kulturskolan och tillbaka varje tisdag-och torsdagkväll och hade rytmiklektioner och pianolektioner.


Gjorde välgörenhetsbanderoller


Firade min 19årsdag med röda läppar och tapas!

I februari tog jag sånglektioner och längtade till folkhögskolor. Åt sushi för första gången och mina smaklökar sa wow.

Det var regnigt och slaskigt och snöigt och jobbigt.


Jag målade lite


och workshoppade lite.


hittade en möglig kokosnöt,


köttade vänner på datorn


och målade lite till.

I mars körde Skapande Skola igång med dunder och brak.


Vi firade världens finaste fyraåring med barnkalas, äventyrsbad och mcdonaldsfamiljefest.


Jag köpte världens största desperatehousewivesbox

och hängde lite på pc ibland!


Happy new year

Jag har inte dött. Jag har bara hittat på massa annat kul som spontana resebokningar, nya hårfärger, sushidejter och gubbjazzjamsessions. En årsresumé är snart på g (rim!) (för vad är väl en blogg runt nyår utan en sådan) men tills dess får ni hålla till godo med en bara konstig bild. Och så några bilder från julafton.


RSS 2.0