Halloween, snart.

Gratis bio - hur låter det? :)


Bara för att jag vill ha ett presentkort. Klicka och bli medlemmar om ni inte redan är det !

say no more

Ny blogg, nytt liv, nya hundra inlägg ... vad ska det bli av mig egentligen?

lovet är skönt, segt, kanske lite för segt, har för mycket att göra, har för mycket tid, har för mycket ingenting som måste göras innan allt annat görs. Känner mig lite intetsägande. Kan få illustreras i bilder som jag roade mig med att ta inatt. peaceintetsägande bilder
oj pengar   
   

- and here it is!

Le new layout är här. Jag gillart, vad tycker ni?


Nu är det bara lite smågrejer som behöver fixas och sen är allt klarrrt!

puss

and your mercy endureth forever

kärlek till våra konfirmander.


Tillbaka från en underbar helg ute i ingenstans med ett gäng bestående av konfirmander, hjälpledare, pastor och ungdomsledare. Allt ifrån squashracket och bensin i saftdunkar till stressuno och Elfsborgsmålvakter har man fått uppleva. Toppar, men också dalar. Mörkerkurragömma och blir nästan ihjälskrämd på kuppen. Gospelfilm och humöret blir på topp. Kortkort sagt, helgen var mys och avslutades så underbart med tjejgrupp.

Nu är det lov och jag kunde inte vara lyckligare. Nästan iallafall.Varför är jag tvungen? Jag blir ju bara sur själv. Sur för att jag vet bättre egentligen.

Västtrafik, ta emot min känga.

Idag skulle jag ta tåget in till stan. Direkt efter skolan och klockan var halv fyra. Fritidskortet gällde alltså inte, tåget gick kvart i och jag fick inte missa det. Tänkte att jag betalar med en sms-biljett, eftersom jag inte hade tid att stanna för att ta ut pengar eller köpa hundrakort. Fick stressa som en gris för att hinna, när jag väl var på tågstationen letade jag febrilt efter en skylt där man kunde se hur man skulle göra för att betala. Eftersom jag aldrig betalar med sms-biljett annars vet jag ju inte hur man gör. Eller jo, jag vet att man ska smsa en kod till ett nummer för att få ett kvitto tillbaka, som man ska ha klart innan man stiger på.

        Men varken vad koden var eller vad numret var visste jag. Och ingenstans på perrongen fanns det någon information. Så då tänkte jag, stressad som jag var, att det finns säkert inne på tåget. Men icke sa Nicke, på tåget fanns inte den ringaste information som kompletterade det jag redan visste. Och där stod jag, utan biljett och utan pengar på ett tåg som jag inte för allt i världen kunde missa. Ilskan började bubbla upp, hur kan dom tro att man ska kunna betala med sms-biljett om man inte brukar göra det och vet precis hur och vart man ska smsa? Så det slutade med att jag fick åka tåg utan biljett och utan möjlighet att skaffa mig en, livrädd för att kontrollanten skulle komma. Inte det roligaste jag har varit med om. Så Västtrafik är inte det företag jag tycker mest om nu, nej. Dom måste ju ge ut information om man ska kunna använda det! Idiotiskt. jäkligt idiotiskt.

Dagen har allmänt sett varit väldigt stressig, förutom det faktum att vi har blivit klara med planschen - äntligen - även om vi inte har hunnit skicka ut den som vi skulle gjort. Sen blev det middag på max, provning av skor och tröja på allum och jag har hittat en jättemyströja som jag köpte, love it! perfekt inför helgen.

life could be dream

Sort of kind of way off
in the land of imagination


           Att det ska vara så svårt.
       Ingen inspiration, någonstans ifrån. Och bättre av att jag är sjuk blir det inte.
   I keep losing my faith - Don't lose it! typ.

Att allt ska vara klart inom den närmsta framtiden verkar en smula orealistiskt. faktiskt.
men jag längtar till intensivveckan.


(en liten parentes bara. jag jobbar med en ny, fräsch design. Beräknas komma upp i början av höstlovet)

Vi skåningar pratar inte alls med lika bred dialekt när vi är ensamma med varann.

- Det gör vi bara för att reta upp er.

Mysig kväll igår. Johan Glans, bäst! Tack Anna för att vi fick följa med. Sedan sov jag över hos Ayrin, det tog ett tag för oss att somna. Haha. Mycket prat, riktigt mysigt.

Jag känner mig kind of fåordig. Typ. Hej norrlänning. sshup (sagt i en inandning sådär som norrlänningar gör, ah ni fattar).

Iallafall sitter jag nu hemma hos henne, och det är så skönt. Allting är segt, inget att stressa till, man kan bara ta det lugnt. Jag gillar helger.

en annan positiv sak är att mina
nummer inte längre är försvunna
och det kanske blir jobb på lovet
 det får nästa vecka urskilja


There's really only one thing that bothers me.

but don't change your hair for me

Det jag trodde var long gone satte sig som ett slag i magen.

Det är något jag verkligen inte orkar med just nu, jag vill bara fortsätta med mitt liv precis som det är nu utan att ha något att bekymra mig över!

aaa ja. Jag har varken orken eller lusten att reflektera mer över det just nu. Två hyfsat intensiva dagar i antågande :) (fast iochförsig är dom redan här.)
Plus ett avklarat matteprov. Lättare än jag trodde. Och snart är det lov, folks!

stay, little valentine, stay

Jag har lite beslutsångest för tillfället. Ska jag, eller ska jag inte?


Jag tror jag ska.

seg


Seg

Seg Seg Seg

Seg Seg Seg Seg Seg

Seg Seg Seg

Segmen jag gillar dagar med dödssnack och peniskakor.

l'Automne est arrivée

Blåsa på pekfingret. Resultat av för mycket pizz på ensemblen. Bra Frida.

Så nu kan jag inte spela piano, har svårt att spela cello och kan knappt använda pekfingret överhuvudtaget. Plus att jag har ont i armen och allting är allmänt jobbigt. Gosh.

You play the victim perfectly, holding your beating heart.

Minus mig och min bror.
Kan ingen ta mig tillbaka?


Jag känner mig lite splittrad inför helgen.

Eller snarare inför lördagen. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Eller jo, det vet jag nog. Typ. Jag vet bara inte hur jag ska hantera det. Det är nämligen så att antingen kan jag spendera hela dagen på inspelning vilket är väldigt ansträngande men också ganska roligt. Sedan har jag några vänner jag inte har spenderat så mycket tid med på sistone som vill träffa mig, och det vill jag ju också. Men grejen är att det på kvällen är Vista, och det vill jag ju också jättegärna gå på. Eftersom det är Bifrost som håller i det nu och allting. Men jag vill inte säga nej till någonting, jag är ju som jag är ...

Åh jag orkar inte. Jag vill helst till Redberg, tror jag ... inte för någon speciell anledning. Fast jag önskar nästan att jag hade velat av just den anledningen. Gah, jag blir så trött på mig själv ibland. För att jag inte bryr mig längre. För att jag hade velat kunna bry mig fortfarande. För att mitt liv är i sån brist på spänning just nu. För att jag vill känna något jag inte gör.
       Men det är ju egentligen bara bra. Om man tänker efter.

Fast jag vill fortfarande ha mer spänning.

vänskap
inget har någonsin gjort så ontAtt leva livet genom att begå en dödssynd, logiskt?

Jag kommer faila så grovt imorn.

Uppmaningar, jag kan inte en enda. Hittar inte pappret. Herregud.

Men mamma kom hem idag. Jag har saknat henne, livet här hemma blir inte riktigt detsamma när hon inte är där. Hon kan överraska också, sånt gillar vi. En 250g apelsinkrokantchokladkaka, massa lakrits, hur mycket annan choklad som helst hade hon med sig. Plus rabarbersaft, hemlagad sådan. Underbart. Magen sväller av bara tanken. Men, man lever bara en gång, carpe diem my friends! Fast frosseri är ju en dödssynd. Det finns alltid två sidor av allting. Vilket dilemma.Duktig som jag är så har jag precis kommit på att jag har skrivit ner alla uppmaningar i mitt häfte. Jag kanske inte kommer misslyckas riktigt lika fatalt, ändå.Vill du ha Cola?

.. var en fråga jag fick höra många gånger av Ayrins käre bror igår kväll. Som för övrigt spenderades på persiskt vis, så mycket dans blev det :)
      Efter att ha suttit i nästan tre timmar vid dörren och tagit emot pengar och delat ut biljetter så intog vi dansgolvet, som sagt, och tog över det (eller iallafall Ayrin :D).

Kvällen blev riktigt lyckad, även om jag kom hem sådär runt kvart i två och sedan halvsov / domnade bort en stund innan jag vaknade 05:39 och tyckte det lät alldeles för mycket utanför. Det droppade på mitt fönster, även om jag har ett tre meter brett tak utanför det. Skumt.

    Storm var det iallafall, och jag stängde fönstret men kunde inte somna om. Så det blev att sätta på TV:n, och jag hittade ett lite smågulligt barnprogram för de allra minsta och reflekterade lite över hur dom hade gjort figurerna. kom fram till att det måste vara trickfilmat, den gulligaste figuren hette Makka Pakka. Och programmet handlade om att griblobolerna (eller nåt, jag lyckades aldrig uppfatta riktigt vad dom hette) hade borstat tänderna.

"Vilka fina vita gribloboltänder!"


Speakerrösten hade hakat upp sig på den meningen. Jag undrar vad meningen med programmet är egentligen?

07:00 var programmet slut och jag la mig tillrätta och somnade gott , ända tills min gamla mobil visade 10:17.


Frukost, sedan Universeum med syskon för att tjäna lite pengar.

Ta hand om er! puss

We were moving mountains, long before we knew we could

Konfirmation idag. Måste bara säga, att Prinsen av Egypten är en så sjukt bra film! Bra musik, bra story, allting är bra. Och hemsk.

Sen var det kul, med en övertrött Helena och en hyperaktiv Ludde. Typ.

Puss

RSS 2.0