Ladidamtidadi

Jag är rätt tom. Lovet närmar sig med myrsteg, och jag längtar. Dagarna blir bara längre och längre, segare och segare. Och självklart eftersom vi numera slutar halv ett på torsdagar så händer allting just på torsdagseftermiddagarna. Idag hade vi världsmusikfolk från Musikhögskolan hos oss. Workshop var det också, och dom var grymma. Och nästa torsdag har vi FN-rollspel, då slutar vi inte heller halv ett. Inte förra veckan heller för då hade vi betygssnack.

Jag tror jag har kommit på vad jag vill göra efter gymnasiet. Fattar ni? Jag, Frida, har kommit på vad jag vill göra efter gymnasiet! Otroligt. Men sant.
         Jag vill resa. Resa bort, långt bort från allt och alla. Inget personligt, men jag vill göra något för mig och bara mig. Jag är så trött på att alltid anpassa mig efter andra, jag får inget utrymme själv. Jag vill klara mig själv, tänka på mig själv och ingen annan. Och komma tillbaka som en ny människa. Kanske inte. Men leva livet i ett år eller så, som reseledare eller liknande. Jag vill bara bort! Bort från kalla Sverige och uppleva saker i något exotiskt, vackert land.

(Fast jag hoppas inte att mina kära vänner som läser detta tar det personligt, haha)

Snart får jag min mens och mitt humör går upp och ner som en eka i en vågmaskinspool. Loveit! Not. By the way så gillar jag hur mitt ansiktes nyans matchar halsduken och mössan. Heh. Jag vill bli brun!


Puss!

Du river murarna mot världen

Mina fingrar luktar ostbågar fast jag har tvättat dom. Jag fyllde år igår och fick ett gymkort. Imorgon ska vi få besök från några världsmusiker. Jag vet inte vad jag ska göra för jag vill inte vara taskig. Som vanligt. Min mage kurrar så nu ska jag gå ner och äta choklad.

Puss(det är ingen som vill köpa biljetter till Sonja Aldéns konsert den femtonde mars i Annedalskyrkan? Endast 325 kr! )

bli stilla, låt tystnaden föra dig nära

Nu är det helg och natten spenderades hos Helena, inte så mycket sömn men desto mer mys. Trots en smula omogenhet från två herrar vid namn Anton och Filip, men vad kan man förvänta sig när det gäller dom :) Kul har det iallafall varit. Såg på festival i natt och gjorde pannkakor till frukost. En lång promenad innehållande snöbollskrig där jag blev offret (såklart) avslutade det hela.

Så har det inte hänt något speciellt efter det. Jag är sjukt trött och vill se på någon bra film. Vet bara inte vilken. Jag vill ha godis också. Får väl dra mig utåt och köpa, fast jag har käkat godis hela veckan ... Iallafall är det bara tre dagar kvar tills jag blir sjutton, gött änna :D Även om dom flesta blir arton i år och inte sjutton. Haha, men bara ett år kvar nu iallafall. Jag både vill och vill inte fylla arton. Fast det är nog inte så speciellt ändå. Det är ju vad alla säger, åtminstone.

Peeeeeace, nu ska jag leta film.

looking out on a vacant field

Svenskan över. Kulturhistorian över. Naturkunskap tills imorgon. Samhällsprov nästa vecka. Matte tills på måndag. Arrko tills på tisdag. Tar det aldrig slut?

Trots allt plugg har jag mått bra denna veckan. Det finns så underbara människor, och jag är tydligen kung på att dricka te enligt Ludde. Fast jag är tjej. Idag är det tjejgrupp, och det ska bli underbart. Underbart är ettt ord jag har börjat använda väldigt mycket på sistone ... Det är ett bra ord, men det tappar ju lite sin betydelse om man använder det om allt och alla. Annars är mina fingrar frusna och mina nycklar spårlöst försvunna, vi ska baka semlor till semmeldagen och jag är skeptisk till om vi någonsin kommer iväg nånstans. Men det gör vi nog. Jag saknar ingen vill jag intala mig själv. Sådär går det. Höhö, mammas dator har pajat. Den började tjuta när jag skulle sätta på den en dag. Läskigt, så nu blir det inte några bilder på ett tag. Tror jag inte iallafall.


Jag vill ha lov, nu ska jag plugga och äta godis. Puss!

I pray to be only yours

I know now, you're my only hope

Snurrig, trött, lite halvt borta kan väl sammanfatta mitt sinnestillstånd just nu. Helt underbar gårdagskväll med några av dom bästa. Ungdomsmöte, donken och a walk to remember. För att inte glömma cruisandet på avenyn. Höhö. Men när jag skulle sova så gick det inte. Kroppen var igång och jag kunde knappt stänga ögonen utan att det började snurra.
         Hyperventilation? Var min första tanke. Sedan trodde jag att det var El Macon som satte igång, och jag gick upp och satte mig och tittade på tv. Blev bara trött men kroppen lugnade inte ner sig så jag gick och la mig igen. Somnade vid fyra. Och huvudet har inte slutat snurra än. Mår illa gör jag också. Inte influensa nu, tack! Planerna var kyrkan idag, men huvudet hänger inte med, så ja. Det blir hemvistelse och så får vi se hur det blir med fika idag.

Hoppas morgonen har varit bättre för er, puss!

He don't care for high tone places

Haha, kul, vi esteter blir just nu fotade för skolans nya elitinriktning. För vi är ju eliten. Dom kunde inte hittat bättre modeller. Snygga är vi också. L2D är lite nostalgi, jag sitter vid samma dator som våran schlager blev till vid för snart ett år sedan. Lite saknar man det allt.Long time gone

Blivande countrysångerska? Heh. Kanske inte. Men iallafall för en gång, låten sätter sig i huvudet som en tumör (jag läser naturkunskap och kan numera allt om tumörer - inte riktigt). Dixie Chicks är det iallafall, ett band som var jättepopulära innan frontfiguren uttalade sig om Bush. Att hon skämdes över att han var från Texas, detta var innan han hade gått in i Irak och var mycket mer omtyckt än nu... Smart, det ledde till att deras låtar bannlystes i amerikansk radio och dom var helt plötsligt inte så populära längre. Jag såg en dokumentär om detta. Den var faktiskt intressant.

Styrman Karlssons äventyr ska bli intressant också, minst sagt. Haha, och solen lyser och jag är allmänt glad. Så länge jag inte tänker på allt jag måste göra tills imorn som inte kommer bli gjort för att jag är för lat. Ohyes. Hundraprocentig närvaro kommer det iallafall bli denna veckan, jag är stolt! Heh. Första veckan på terminen och jag kommer antagligen inte hålla det så länge till. Jag, som alla andra, är så himla trött på skolan. Hoppa av hade inte varit helt fel. Fast det gör man ju inte om man inte är helt dum i huvudet. Fast tanken är frestande :) Hade vi inte haft musik i skolan hade jag avlidit. Seriöst.

Jag har btw nästan tagit över mammas laptop - därav alla Photoboothbilder. Haha. Den är ju så mycket bättre än våran andra.

Solen lyser i mina ögon och nu ska jag gå ner och se om någon har hört av sig på mobilen och sen spela Lately. Puss

In the land of imagination

Självförtroendet är det oftast inget fel på. Annat är det med självkänslan ibland.

Det känns som att människor runt mig, inte bryr sig, och jag orkar inte komma tillbaka nu. Jag vill ha ändring, men vet inte hur. Jag är inte nöjd. Men jag ska ju alltid klara mig själv. Vill aldrig belasta andra med mina problem. Jag i ett nötskal. Inte helt okej. Men nu ska jag duscha. Puss

Thursday, I don't care about you. it's friday, I'm in love

Ja, då var man tillbaka i skolan då. Ångesten är redan här, och jag har bara gått fyra skoldagar. Bådar gott inför mitt livs jobbigaste termin, heh.

Annars var helgen bra, Linas 18årsfest var lyckad, kanske inte riktigt lika lyckad hemfärd för vissa. Sen vet jag inte riktigt vad det är som händer. Jag hänger inte med, förstår inte riktigt, knappt har något hänt förrän något annat händer, andra avenyn börjar idag förresten och bajs, jag har 200 sidor Oliver Twist att läsa ut tills imorgon plus franskaglosor.

Jag hittar inte min Kongobok och jag vill inte, planerna blev inte som dom skulle idag utan det blir möte nästa vecka, hur vet man egentligen. Och söndag blir spännande, kanske eller inte. Fredagsandakten kommer bli najs, I guess, och panik inför nästa veckas två prov och FN-rollspelet.

Peaceout, jag är förvirrad. Nu ska jag läsa. Puss


dragonfly out in the sun

inte mycket vettigt kommer ur en på fredagkvällar hemma.

jag har städat, sminkat mig och photoboothat mig. i princip.


 

I just love myself.Nu ska jag gå och slänga mig i bingen för en ny dag väntar imorgon, gonatt på er!

I could stay awake just to hear you breathing

Gött nytt år. Såhär en vecka i efterskott.

Idre var underbart. Har ett utkast till ett inlägg som jag hoppas sammanfattar veckan. Men Gud vet när det blir färdigt.

På tal om ingenting så måste jag säga att jag nog är i världsklass när det gäller att ta ut saker i förskott. Och hatar det. Jag tror jag behöver tjejgruppen, haha bara 13 dagar kvar tills den sätter igång :) Blääää. Jag som trodde att det nya året skulle innebära nystarter för hela slanten. Och jag som trodde att jag kände mig själv. Haha

Nu ska jag städa, och äta. Pusss

RSS 2.0