and if I stop, then tell me just what will I do?

Hello.

Nu är min första arbetsdag avklarad. Har inte så mycket mer på hjärtat än just det konstaterandet. Jag har bränt mig på armen också.

Ont i huvudet har jag och det är bara några dagar kvar till Hönö nu. Imorn är det fest tror jag, ska bli roligt, på torsdag med :) Fast på torsdag, när Lotta och Maja fyller år så ska jag jobba dagen efter. Men det blir kul ändå.

Nu orkar jag inte skriva mer, är extremt sötsugen. Vill hem så att jag kan ladda min mobil och fixa med min dator.

Puss!

My name is Inga, and I'm from Sweden

Dagen efter Jennies avskedsfest för Allison, mysigt var det :) Michael Jacksonmusik och chill på altanen hela kvällen, sedan helt plötsligt skulle alla dra till stan men det blev inte riktigt som vi hade tänkt. Men trevligt var det, iallafall :) Jag sov hos Jennie och nu, äntligen, sitter jag härute på Björkö och svettas i värmen. VARMT!

Oh, happy day

Åka moppe när det är varmt = me like.

Anaam var så snäll och skjutsade mig hela vägen hem från Anna, jag hade dött annars. Vi har stekt uppe vid Stensjön halva dagen och jag är helt slut, nu ska jag ta en kall dusch. See you later :)

I am not forgotten

Godmorgon!

Jag har vaknat (alldeles för tidigt) och snart måste jag ta tag i all disk och tvätt, det är jobbigt att vara ensam hemma. Sedan, klockan tolv typ, ska jag bege mig bort mot Anaam så ska vi åka upp till Stensjön för stek och sol hela dan. Lovely! Efter det ska jag möta upp Ayrin och så åker vi bort mot Kärra. Sedan ska jag försöka ragga upp min mamma så hon kommer och hämtar mig och kör mig tilll Björkö, vill hinna vara där åtminstone en dag innan det blir kallt och jag måste in till stan igen. Jag börjar nämligen jobba på måndag! Jag är så glad.


Nu måste jag börja städa, magen skriker efter mat nu också så ni får ha en bra dag!

Puss

Michael Jackson är död.

Som om det har undgått någon. Det är så synd, han var verkligen en av vår tids största. Kanske till och med den allra största. Jag är inget stort fan, tänker jag efter riktigt noga kan jag nog nämna sisådär drygt 10 låttitlar - och bara hans största hits. Men nu när jag vet att han är död är det liksom sorgligt att bara tänka på att han är borta. Jag såg en dokumentär nyss om honom och hans musik, jag har nog aldrig riktigt insett hur duktig han var och varför han var så speciell. Det är synd att sånt alltid ska komma fram efter att personen ifråga har dött.


Jag menar, tänk vad mycket man skulle tjäna på att iscensätta sin egen död om man var så stor som honom. Idag i USA har folk spelat hans musik i bilarna så högt att det har överröstat trafikljuden. På iTunes topplista över populäraste album just nu är nio av tio album Michaels. Överallt skriver man nu om vilken underbar människa han var, vilket underbarn han var osv osv. Nu är alla spekuleringar om barnövergrepp borta, det är bara dom bra sidorna som visas nu. Det är inget fel med det, verkligen inte!

Men kunde han inte få ha känt all denna positiva energi från hela världen medan han fortfarande levde? Han kan inte haft det lätt dom sista åren. Med anklagelser, rättegångar, uthängningar i media och förfall, varenda människa skulle ju ha brutit ihop för en bråkdel av allt negativt han har gått igenom. Genom den dokumentären fick jag känslan av att Michael var en otroligt kreativ och målmedveten människa som visste hur han ville ha det, men efter att aldrig ha fått leva ett normalt liv, han blev ju känd när han var typ tio år, så var han blyg och slöt sig mer och mer för omvärlden. Hade han inte kunnat få ett åtminstone lite bättre liv dom sista åren av att känna omvärldens kärlek och uppskattning? Måste det komma när han är borta?


Jag hoppas innerligt att han sitter däruppe i himlen nu och känner att folk faktiskt inte bara ser honom som den där pedofilen eller den vrickade galning som hängde ut sitt barn över balkongen utan faktiskt för det han brann för och ägnade nästan hela sitt liv åt, musiken. För det är han värd.


http://www.solarnavigator.net/music/music_images/michael_jackson_casanova_in_concert.jpg


Vila i frid, Michael Jackson - The king of pop.

We are the ones who make a brighter day, so let's start giving.

Nu sitter jag här på nedervåningen, tjejerna ligger och sover på övervåningen, shit vilka sömntutor. Haha fast det är förståeligt, klockan hann bli nästan halv fem inatt och solen hann nästan med att gå upp innan dom sista skratten dog ut. Så himla roligt hade vi igår, lika kul som vi alltid har, jag tycker om er tjejer. Verkligen.


Nu ska jag nog gå upp och se om det är någon som är sugen på att vakna? :)

The falling leaves

Mina förhoppningar besannades, hoppas det håller i sig. Jag har nämligen en sprillans ny dator!

En laptop, en Mac. Precis som jag alltid önskat mig! Tack vare min underbara farfar. Nu är det bara jobbet och pengarna  som saknas, nästa vecka får jag nog svar :D soft,soft.



Ni dricker väl ordentligt nu när det är så varmt?
Inte jag. Jag har haft huvudvärk hela dagen.
Men jag har ätit en underbar glass i Hönöhamnen, Strawberry Cheescake, mintchoklad och mangosorbet. Kan det bli bättre? Jag längtar till Hönö så himla mycket och förhoppningsvis håller det fina vädret i sig tills dess!

Imorgon får jag äntligen träffa min lilla ögonsten Alva igen och på kvällen blir det Mölndal och sleepover-party hos mig! Love it.

Nu ska jag på tårtkalas!

Alice in Wonderland

Ett litet snabbinlägg bara innan Mumin :D

På vägen hem igår berättade Anna om Tim Burton's nya film, Alice i underlandet. Nyss hittade jag lite bilder från den, här är dom :) Åh, jag vill se den!



Så himla fint. Helt underbart, och jag längtar så tills nästa vår när den har premiär!

do what magic man do, not what magic man say

Gah, vad gör jag?
Åker in till stan den första sommardagen? Igår var det jättekul, jag var hemma hos Anna och först repade vi, sedan skulle vi grilla men så blev det inte utan pasta Carbonara fick duga. Och det gjorde det! Godis i mängder efteråt och en skön kväll ute på Annas djungel till uteplats :) Mys.

Men idag vill jag till Björkö igen. Där kunde jag ha badat nu på morgonen, legat och stekt på altanen hela dagen och så vidare. Jag hade planer för dagen, men det blir lite svårt när man inte hittar sin mobil.. Jobbigt, jobbigt. Någon känner sig nog lite dissad men så är inte fallet. Faktiskt!

Så nu skulle jag lika gärna kunna åka till Björkö nån dag eller två. Men orka sätta sig på en buss nu i värmen, i två timmar, för att komma fram? Jag åker nog ikväll istället. Steker hemma, äter jordgubbar och fil till frukost och tacogratäng till lunch, åker och tränar en sväng och sedan kan jag åka ut. Ingen idé att stanna här längre än nödvändigt. Särskilt inte när jag inte har någon mobil.

Nu ska jag sätta mig på altanen och mysa :) Puss!

what's going on?

Vad händer med världen?
Jag är knappt insatt alls i vad som händer i Iran just nu. Det jag vet är att jag har sett en sextonårig flicka dö i ett videoklipp på Facebook. Hon blev skjuten under en demonstration. Hon var där med sin pappa. Hon var sexton år!
Jag har nyss sett videoklipp av Irans gator under dom senaste dagarna. Gatorna är helt fulla av folk. Dom demonstrerar emot en regering som har manipulerat röstresultaten så att dom ska få sitta kvar. Det var det som utlöste allting. Regeringen kontrollerar den statliga TVn där man sänder ut propaganda och felaktiga nyheter. Regeringen kontrollerar all information som sänds ut till omvärlden. Ett stort antal demonstranter misshandlades av civilklädda poliser -  när dom sökte sjukhusvård. Inga utländska medier får rapportera inifrån Iran.
Folk i Iran ger sina liv för att få göra sin röst hörd - medans folk här i Sverige inte ens orkar rösta.
Vad händer med världen egentligen?

räven raskar över isen.

Det var midsommar igår (om nu någon mot förmodan skulle ha undgått det).
Eftersom jag inte orkar skriva något får bilderna tala för sig själva. Mysigt hade vi iallafall! Och dans blev det. Mest för traditionens skull. Hihi.
Den åt jag. Åtminstone klorna.

and it's me you need to show, how deep is your love?

Björkö i all ära. Det är underbart på alla sätt. Men det finns för lite att göra. Jag tänker alldeles för mycket. För att inte tala om hur mycket jag drömmer. Jag drömmer om allt möjligt och förlorar nästan greppet om verkligheten - iallafall om nätterna. Det blir riktigt jobbigt ibland. När tankarna förvandlas till drömmar kan det bli hur skruvat som helst. När ett ex smsar och säger att han har fått ihop det - med en kille. Eller när jag och min klass är någonstans och det står gigantiska tekoppar på taken. Det är egentligen synd att man kommer ihåg så lite av drömmarna. För dom kan vara så skruvade. Och det vet man, även om man inte kommer ihåg nåt av drömmen. Jag tycker om drömmar. Fast inte för mycket av det.

nu sveper vindens ljumma fläkt


En bild säger mer än tusen ord.
Björkö hamn i skymningen. Also known as vår utsikt från vardagsrummet.
Jag är på världens underbaraste plats.

Russian roulette is not the same without a gun

So long suckers. nu drar jag ut i skärgården!

Några dar iallafall. Skönt ska det bli. Idag har jag tränat och krigat efter den nya Marabousmaken, jordgubb. Jag vill smaka! Men den finns inte. Det fick bli en marabou lakrits, en kick och en fazer-chokladkaka istället. Jag har ju faktiskt varit och tränat. Nu ska jag bara städa och packa så åker vi sen. Bye!!!

How will I know?

Nu har jag äntligen sommarlov!

Fastän jag slutade skolan redan i onsdags så har resten av veckan varit ganska så fullspäckad. Det har varit kulturfest, loppisefterfix, rep rep och åter rep, gym, premiärspelning i BK, gospelkonsert och picknick. Bland annat.

Igår hade jag min första sovmorgon och det var helt underbart. Sedan hade vi picknick vid näckrosdammen, mitt band och jag. Det var jättemysigt fast varmt. Mycket fika som tog slut snabbt :)

Och idag har jag inte mycket inplanerat. Ska till gymmet och träna, kanske sola, och sedan åker vi till Björkö några dar. Mysigt ska det bli. Härligt att komma iväg en sväng, hoppas på sol och varmt också.

Mer detaljerat om min helg kommer nog senare, då kommer bilder också.

Cheers :)

Seglar mot soluppgång, bort från ångest, ensamhet, mörker

Det är nu man skulle ha det som mina kära vänner Maja och Anna ... Studio hemma, alltså. En midi-synt utan pedal och en webcammick räcker inte så långt när man vill skapa musik. Det gör bara att den blir ännu sämre än om man hade haft "the proper stuff". Logic hade inte varit fel heller, det hoppas jag kunna fixa i höst från skolan. Men det hjälper mig ju inte nu. Garageband får räcka for now. Men jag önskar att vi hade en studio. Planerna finns ju men inte initiativet, precis som allt annat i den här familjen, och nej, jag är inte bitter.

Bara lite okej-hur-hade-livet-sett-ut-om-vi-i-familjen-gjorde-allt-vi-sa-att-vi-skulle-fundersam.

När oro skymmer min morgondag

Det blev en sen natt igår och en tidig morgon idag. Loppisgrejerna är fixade nu, iallafall och brist på sömn gjorde att jag nu har sovit mellan 11 och 1 igen. Nu bär det av mot BK där vi ska repa (dock utan trummis) inför våran första spelning imorn! Kom till Betlehemskyrkan imorgon klockan elva och se oss, det låter faktiskt bra om oss!


Nu ska jag hinna med bussen. Puss!

Takin a stroll down love street

Nu ska gymväskan packas för första gången på evigheter, vad duktig jag är!

Sweet dreams

Bajs. Hela texten jag skrivit försvann. Men här kommer lite bilder från gårdagen, iallafall.




Me like you very much. Tack för en rolig kväll!

You're not in love this time

Steeen blev glad för presenten igår, han är en riktig stjärna och jag undrar verkligen hur det blir i höst.


Jag behöver uppmuntran och glädje i tillvaron vilket jag hoppas på ikväll, saknar er tjejer! Dagen hittills har bestått av två avslutningar, balkanparty med trumsolo av historielärare, stormning av scen under I wish, marängsviss och skum jordgubbsdricka, hallontårta och bullar, en röd ros, livmoderhalsinfo, thaimat och en aldrig avtagande trötthet och huvudvärk. Ska fortsättas med gott sällskap, utemat och mys. Jag börjar bli lite mer pepp på lovet nu. Faktiskt. Celebrate the summer, ohyes!

Imorn är det kulturkrockskalas och kul ska det bli.  Nu ska jag smsa lite mer och ni får ha ett underbart sommarlov, cheers!

Lifestyle. dududu, dududu, dududu, dududududuturu

Jag borde vara glad eftersom jag slutar imorn. Inget mer plugg, ingen mer press på cirkus två månader... Men istället orkar jag ingenting. Orkar inte vara social, orkar inte bry mig, orkar inte någonting och har haft ont i huvet i tre dagar. Jag som nästan aldrig har ont i huvet. Jag tror jag börjar slappna av. Jag hoppas att det är det. Och att det går över snart. Tröttheten och huvudvärken, alltså. För jag slutar ju imorn. Då ska jag vara glad.



Godnatt

Now this is my final exam, and y'all know who I am

Treorna tog studenten idag.
Om ett år är det våran tur. Lite blandade känslor kom fram idag, treorna slutar och vad finns kvar? Det kommer bli tomt, dom är ju så grymma, så duktiga, så bra. Estethuset blir inte detsamma utan dom. Nästa år är vi treor och tar studenten, det är bara ett år kvar! Ett år kvar med klassen, ett år kvar i skolan, hur fort kommer det inte gå? Om ett år kastas vi ut i vuxenlivet utan någon trygghet, utan någon som säger åt en vad man ska göra. Men med oändliga möjligheter, vuxna och fria att göra vad vi vill. Om bara ett år. Ett år är ju ingenting! Dessa två år som gått har ju bara flygit förbi. hur fort går inte nästa då?

Lite ångest. Men samtidigt längtar jag så otroligt mycket till studentdagen, alla är så glada, stämningen i aulan idag när vi spelade School of Rock är obeskrivlig. Man blev helt lycklig och jag har nog aldrig haft så roligt på scen som idag. Även om vi inte satte låtarna helt så var det lycka, lycka, lycka som sprudlade. Det var helt galet och man måste vara där för att förstå. Jag vill också sitta där, i vit klänning och vifta med studentmössan och få höra Pär och Anders sjunga för oss. Jag vill också springa ut till musik och bli gratulerad av alla mina nära och kära. Jag vill också åka flak genom hela Göteborg tillsammans med klassen pumpandes musik och bara skrika av glädje. Men jag vill inte lämna Fässberg. Jag vill inte lämna klassen. Jag vill inte bli utslängd i livet, tänk om det inte funkar?

Det kommer att vara en dag av glädje men också av sorg.
Om ett år står jag där.
Står vi där.
Åh

the fruits of summer fade

Hej och godnatt. Jag svimmar snart av trötthet. Imorn blire ONG = One Way Gospel. Kul att Tomas band heter GNO, precis tvärtom mot kören. Irrelevant jag vet, men ska man upp klockan åtta imorn (eller idag) och klockan är kvart i två och man inte har någon koll på vad man skriver så blir det lätt så.. Anyway, photoshop, I'm back on track. Typ. Check it out här.



bästa veckan på året är nu uppbokad
i kalendern och närmar sig med
stormsteg. me like.




hej och godnatt.

Bekay

Fikade med long time no seen Becca igårkväll. Till slut. Efter cirka två timmars springande runt hela stan hittade vi äntligen ett fik som inte stängde om en kvart. Frank's coffee och en ost- och skinkbaguette blev det för min del, tillsammans med skinnsoffa och filtar blev det en väldigt mysig timme som spenderades med mycket snack, sms och planering. Vi måste bli bättre på att ses änna, nu har vi ju lite planer inför sommaren också :)
Sitter på l'ordinateur de mon père right now och är gaaanska så trött. Har ett samtal som behöver ringas som jag inte alls vill ringa men som jag måste ringa om min sommar ska gå ihop.
By the way blir jag så irriterad på folk som inte svarar på sms. Fastän jag är precis likadan själv.
Tänkte så smått avsluta inlägget med några urgamla bilder (sisådär en tre år gamla) som jag hittade här på datorn. ... Fast det funkar inte att ladda upp dom. Skit.
Seeya!

And then that magic man took to obey

Låttext nästa, sista kvar på terminen. Känns bra!

I've been biting my tongue too many times


Lady Gaga vill bli nästa Madonna!

Säga vad man vill om Lady Gagas musik (och jag gillar den),
cool stil är något hon inte saknar!
Älskar bilden.

if you wanna be the teacher's pet


Lite kul är det faktiskt. Inte bara jag som lider då, alltså :)

RSS 2.0