always look on the bright side of life

Då blir det religionsplugg hela kvällen, igen. yay.


det är lite frustrerande när inte folk gör det dom ska .. men det är bara att göra det bästa av situationen. jag ska nog gå och köpa en påse godis, det behöver jag. eller nåt.

take care!

för dom som gick in i natten utan att hitta tillbaks

Efter dagens alla fikor - jag har i princip levt på lussekatter, pepparkakor och diverse annat gott fika idag sånär som på en french hot dog - så mår min mage inte bra. jag försöker koncentrera mig på religionen men det går inte. jag går och lägger mig istället och skriver ihop det jag har kvar imorn bitti.

godnatt!

Chestnuts roasting on an open fire

Första advent. Om tre och en halv vecka är det jul.

Första advent ser alltid likadan ut. Traditionsenligt. Samma sånger, samma fika och samma människor. Fast jag saknade struvorna.

Första advent är nog den mysigaste dagen som finns. Förutom julafton. Det är nu man börjar inse att snart är det jul. Stämingen börjar så smått infinna sig. Helt underbart.

Adventsfika har det redan blivit och det kommer det fortsätta med hela dagen. Först i Örgryte och sedan hemma. Mys, mys, mys.

Giuseppe Casey

igår fick jag hem två paket på posten. Ett från H&M och ett från PikMee , innehållandes en väska, en klänning och en myströja.


Jag älskar tröjan! Öven om den kanske är lite för stor. Men det är bara mysigt. Det är iförsig en sak jag hatar med att handla på H&M. Köper man något som man sen vill byta är det stor risk att det är slutsålt. Man måste köpa allting typ direkt när katalogen kommer, annars tar det slut. Det är lite segt.



I've been down so low people look at me and they know

jag är mitt inne i en beslutsperiod och jag ser inget slut. det finns så mycket fördelar och nackdelar med vad jag än skulle välja så jag blir galen. jag orkar inte .. kan jag inte bara vinna en miljon eller nåt så hade jag kunnat göra allt?


inte blir det bättre heller när jag för femtusende gången får frågan; Ja, nu tar du ju studenten snart. vad blir det sen då? Påminn mig inte, snälla! jag får bara ångest. Panik. och ångest tusen gånger om. jag vill leva i nuet och inte tänka på framtiden för fem öre. Snälla.


Till sist har jag ett himla religionsarbete att ta tag i. kul lördag, åhja.



James Morrison - Wonderful World

how sweet the sound

Det har varit en lång dag idag.

En lång dag fylld med kattmördare, oförberedda redovisningar, myskläder, Imagine-mixningar, glögg och pepparkakor, pommesfrites, barstolar, spargrisar, glada återseenden av goda vänner, ljusgelé, kanelstänger och clementinklyftor, glitter överallt, underbart ljuvlig självförtroendedödande jazzimprovisation, egenkomponerade låtar, rött och gult läder, trasiga pingisbord, skidpepp, musik, H&M-paket, Riesenkola och te.


Nu ska den långa dagen avslutas med vörtbröd och en bra film.


Godnatt!

we're off to see the wizard

Idag slutade jag tjugo över fyra. Idag när jag gick hem var det natt. Det är inte förräns nu jag riktigt inser hur mörk den här årstiden är. Det är jobbigt för jag inser samtidigt hur mycket jag saknar ljuset. Hur mycket jag saknar solen och värmen. Jag tänker ofta att jag inte riktigt passar här i Sverige. Hur mycket gladare jag hade varit om det hade varit varmt och soligt här, det gör så himla mycket. Man kan vara ute, man kan göra fler saker, man slipper massa varma kläder, man slipper frysa, man blir piggare och gladare.


Jag vet, att många ändå tycker det är mysigt med vinter. Man tänder ljus, umgås mer inne och ja, det är mysigt helt enkelt. Och det är klart att jag någonstans också tycker det. Det är ju så det alltid har varit, här i Sverige.



Men den mysighetskänslan känns väldigt långt borta just nu.

Jag hatar mörker.

with or without you

Jag måste byta design på min blogg snart. Inte bara för att jag har tröttnat på den jag har utan för att få den bredare så jag får plats med större bilder och mer text på varje rad så inte alla inlägg blir så himla långa och man måste scrolla en massa.

Bara så att ni vet det.



Nu ska jag ta en nattmacka för jag kan inte sova på grund av min mage som är vrålhungrig, jag hoppas jag somnar sen. Annars blir det ingen kul morgondag.



Godnatt!

from that day on I made a vow

Jag fattar det knappt. Imorn är det ett helt år sedan våran musikal Borta Med Vittran hade premiär. Ett helt år. Det känns verkligen inte så. Ungefär då skrev jag ett inlägg om hur vi hade gått halva gymnasiet och hur vi snart kommer stå där med studentmössorna på. Då var det bara ett och ett halvt år kvar och jag tyckte det hade gått så fort, fast jag tyckte att det skulle bli skönt.


Nu, ett år senare, är det endast ett halvår kvar och jag sitter här och tänker samma sak.
Hur kan ett år gå så snabbt? Hur kan det vara ett helt år sedan vi stod där på aulans scen och blev bortrövade av vildvittror, tänkte på kvittrande kaniner, stal söner, sjöng om att inget berg var högt nog, hjälptes av tyska rumpnissar och skrek alleselåmahan till hälsning? Var tog tiden vägen?

Det känns inte alls lika skönt nu som för ett år sedan. Vad händer sen, vad ska man göra? Hur ser mitt liv ut om ett år, egentligen? Sitter jag på någon strand i ett varmt land och bara njuter? Jobbar jag på något trist jobb? Sitter jag hemma i min säng framför min Macbook och slösurfar hela dagarna för att jag inte fått något jobb? Har jag tagit tag i mitt liv och gör något jag verkligen vill eller väntar jag bara på att något ska hända?

Så många frågor men så lite svar.



Det enda jag vet är att snart är det dags för ännu ett sceniskt musikprojekt.

det hoppas jag blir lika kul som det förra.


and the bells were ringing out for Christmas day

Jag sov så gott inatt. Sådär så att man känner sig helt utvilad, men sängen är sådär ovanligt skön och man ändå är alldeles för trött för att någonsin resa på sig igen. Jag har drömt hela natten, också. Kommer inte ihåg om vad, men spännande var det. En underbar natt som tyvärr slutade alldeles för tidigt. Runt elva gick jag upp, men kunde legat kvar hela dan. Helt underbart.




Jag börjar så smått inse att det faktiskt snart är jul. Jag och mina vänner har planerat något jättemysigt och juligt, jag är så taggad och glad. Jag vill ha jul nu. Lussekatter, pepparkakor, adventsljusstakar,  julsånger, snö, stjärnor, röda gardiner och allt annat som hör julen till.


oh, it tears me up


Charmigt, jag vet. Var bara tvungen att testa att göra en animation, svårt var det inte så det kommer nog fler! lite roligare då också, kanske. Nu ska jag sova. Godnatt!


truth hurts, but lies worse

00.00

här sitter jag med svenskaboken i högsta hugg och fattar inte varför jag aldrig lär mig. plugga aldrig kvällen innan. eller jo, gör det. men inte bara. börja helst en månad i förväg, eller nåt. så behöver du inte plugga in allt kvällen innan. FAIL

there must be something wrong

En fredagseftermiddag innan boli. Jag dör.


du är bäst.

I pray you won't fade away

Beyoncé är inte min favoritartist, men hon har gjort en del bra låtar. Och sjunga kan hon. För några veckor sedan hittade jag det här klippet på någons blogg (kommer inte ihåg vems) och jag började nästan gråta. Det är sån känsla, hon förmedlar sån enorm känsla både i rösten och kroppsspråket. Det blir så mäktigt. Så häftigt. Att, även om man står på en scen inför tusentals människor kan man beröra så djupt att folk börjar gråta. Och det är väl det som tagit henne dit hon är idag. Jag är imponerad. Se själva.





billie's bounce

Nu är konserten slut, och jag sitter hemma.

Det var jättemysigt, min klass är så duktig! Vi tjänade förhoppningsvis lite på konserten också. Synd att jag inte fick med mig kameran.

Jag borde plugga svenska nu, men det känns så himla tråkigt. Det är ju lördagkväll, liksom. Men jag måste. Annars sätter jag på en film, eller nåt. Det är lite mysigare.

I'm surrounded by your embrace

Gårdagen var mysmys. Anna och Anaam var här och vi satt och åt popcorn och snackade hela kvällen. Trevligt!


Nu är jag precis färdig med mina kärleksmums som vi ska sälja på våran konsert senare idag. Jag hoppas dom blev goda. Om en halvtimme ska jag åka, så jag borde nog fixa iordning mig nu. Har ni inget att göra senare idag så kom förbi Teater Jaguar vid Hagakyrkan en sväng. Det kommer bli grymt. Cheers!

someday I might call you from my heart

Jag vill vara fem år igen. Glädjas åt småsaker som när stortån ser jättestor ut i skuggan. Måla guldsnö där röda slädar åker. Se solfrön som yr i ljuset när solen lyser in i vardagsrummet.

Men det enda jag ser är damm. Jag fascineras inte av en för stor stortå i skuggan. Jag kommer inte ens på tanken att man kan måla guldsnö.

Jag är inte fem år längre.

I need some fine wine

okej, nu tror jag jag vet varför.

it's a girl thing.

fattar inte varför jag aldrig kopplar förräns jag väl är där.

men såhär brukar det ju bli. upp, ner, upp, ner, och så vidare. det är väl bara omständigheterna som inte brukar vara så dramatiska som för tillfället. bad timing, kallas det!



... och där var ännu ett kryptiskt inlägg till ända :)

undiscovered

idag tappade jag energin. så fort jag kom hem med min kära godispåse (vilket btw var tre timmar tidigare än jag planerat) blev jag trött och la mig i sängen och kollade på tv-serier på datorn. och där har jag legat nu. sen klockan ett. nu är klockan sju. tragiskt och dumt av mig.

men så underbart skönt. när man hör James Morrisons ljuva stämma sväva ut från högtalarna, ja då finns det inte så mycket annat att göra än att ligga och njuta och stoppa en godisbit i munnen lite då och då. mina vänner, detta kallas livet.




och den långa ludna svansen

varje kväll den här veckan har jag känt ett enormt sug efter godis. så imorn efter skolan, dvs typ 16:00 om jag håller mitt schema, ska jag ta vägen om Godisboden och köpa en enorm påse godis. det förtjänar jag. eller nåt. det behöver jag, iallafall.


jag har inget att göra. alls. ska nog se lite på tv.

lucky I'm in love with my best friend

nyduschad och fräsch ska jag nu ta mig till skolan för ännu en dags projektarbetande. flyter på börjar det göra och jag tycker det blir roligare och roligare. hoppas bara det fortsätter flyta på lika bra som igår.


cheers!

when I love you a little less than before

jag älskar james morrison. han är bäst.

 

 

 


one, two, three

ugnspannkaka är mitt nästa mål i livet. det luktar i hela huset och min mage vrålar. nu äter jag och beger mig sedan bort till jungfruplatsen och louise.

kram!

then suddenly it's hard to breathe

jag saknar mina vänner. saknar tedrickandet, saknar skratten, saknar samtalen om himmel och jord. varför känns det alltid som en evighet när man inte har träffats på en vecka? det är inte okej. då är det tur att det är tjejgrupp ikväll.


projektarbetet går framåt, sakta men säkert. jag har inte jobbat riktigt lika effektivt som jag kanske skulle vilja. men jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta. eller jo, fast jag orkar inte riktigt tänka. ackord är i princip färdiga nu, form och sättning tål att tänkas på lite till. sedan kan jag börja med bakgrunderna tror jag.


sov förövrigt väldigt mycket i natt. eller, så kändes det iallafall. för jag somnade redan klockan nio, hur skönt som helst! sen att jag vaknade typ halv fem och inte kunde sova riktigt igen förrän typ halv åtta när klockan ringde åtta, det är en annan sak. jag är iallafall rätt stolt över att jag lyckades somna så tidigt. jämfört med alla nätter jag inte har kunnat sova innan två.



I wanna rock with you, all night

måste sånt här komma när man absolut inte vill? eller precis när man vill, fast det är något helt annat än det man vill? jag blir så himla trött på mig själv, också. kan jag inte fatta, liksom? jag vill släppa taget, det hade varit på tiden. minst sagt. fast ändå vill jag inte.


my life is a mess och det kommer bara sluta med att någon mår dåligt. okej, nu låter det negativare än vad det egentligen är. jag är ju så himla bra på att få saker att låta sämre än vad det faktiskt är. som igår, till exempel. men lite sanning ligger det i det. faktiskt.


sen är jag nog alldeles för bra på att tolka in saker i andras beteenden fast dom säkert inte alls tänker så som jag tror dom gör. fast ibland stämmer det ju. men inte alltid.


jag vet precis vad jag vill ha. men samtidigt vill jag inte ha det. fast innerst inne vill jag. helvete, vad allt ska vara jobbigt. jobbigt att möjligheten finns att man kanske aldrig får det. men det kan också vara så att det ligger mycket närmare än jag tror. för jag kan inte tänka mig något annat. eller det kanske jag kan. men inte just nu. så jag ska ha det. det där som jag precis vet vad jag vill ha.



shit, vad ingen kommer fatta vad det här handlar om. och det är lika bra. för jag kommer säkert ha ändrat åsikt ikväll. eller imorn. och dagen efter det. och nästa vecka. mitt huvud är i konstant förändring och det är väl så det ska vara, antar jag.

nu är min lilla klagovisa över. take care. puss

told you I'll be here forever

blev middag igår till slut, iallafall. riktigt gott var det och riktigt trevligt. idag börjar våran projektvecka och jag hade tänkt vara i skolan klockan tio. så blev det ju inte riktigt ... jag sover så himla dåligt nuförtiden. inatt somnade jag halv fyra. så jag orkade inte gå upp klockan nio som jag hade tänkt. jag funderar nästan på att jobba hemma idag, fast jag måste ändå till skolan för att sätta upp affischer bland annat.
nu ska jag äta frukost. puss!

I remember the sun

be there or be square!

and the words like silent raindrops fell

Idag har varit en lång dag. Spenderades i BK ända tills för några timmar sedan med sång och musik. roligt roligt. När jag kom hem var jag så trött att jag la mig och sov en timme, sjukt skönt. Skulle träffat en kompis för att äta lite men så blev inte planerna.
Jag har absolut noll inspiration för tillfället så lika bra att stoppa här. Take care!
Följ min blogg med bloglovin!

barska förmaningar och klander

jag är sjukt trött. har fått för lite sömn varje natt dom senaste två veckorna. Lite jobbigt. Så jag ska gå och lägga mig ganska tidigt idag och sova så länge jag kan. det har varit en trevlig kväll som alltid med mina tjejer, pizza, skratt och snack. inte minst om soliga stränder och varma länder (där fick jag till det!). jag längtar.

nästa vecka är projektvecka och jag har skrivit ner mitt schema, ska försöka hålla det så gott det går.

imorn blir det kalas för pappa och filip. jag var inne på lagerhaus för att leta present till pappa, och jag måste bara säga att så fort jag går in där får jag en intensiv längtan att flytta hemifrån och börja inreda min egen lägenhet. jag kan vara inne där i flera timmar och bara fantisera om hur min lägenhet kommer se ut med just dessa badrumskrokar eller just den grytlappen. den är full av lite udda saker som man inte ser varje dag, lite speciella och fina saker. det här är vad jag köpte (förutom presenten till pappa och en tablettask).


detta köpte jag mest för att jag behöver ett anteckningsblock på mitt nya skrivbord och det matchar mitt rum. coolt är det också :D





är det inte underbart!? jag vet inte varför men jag älskar saker med cupcakes på. det här är ett presentpapper. jag älskar't.







the wizard of oz

det är kallt och jag fryser. somnade i soffan och blev väckt för tidigt. inte jätteskönt och nu ska jag äta.


ganska slut efter framtidsmässan, men nu vet jag vad jag vill göra.

jag vill åka till nya zeeland och simma med delfiner.

my fair lady

Jag borde lägga mig och sova nu.

Men jag har ont i mitt knä, är nyduschad och vet inte hur jag ska göra imorn. Moulin Rouge känns så himla uttjatad även om den nog skulle vara rolig att göra, musiken känner många till och det finns något som passar alla i klassen tror jag. I musikväg.

Annars vill jag ha nåt som utspelar sig typ på femtiotalet, eller så. Hairspray? Fast näe. Singin in the rain utspelar sig iförsig inte på femtiotalet men filmen är gjord då, så det känns så. Den har bra musik och är glad och rolig. Men passar kanske inte jättebra in på klassen eftersom vi bara är tre killar.

Phantom of the opera har väldigt bra musik enligt mig, fast det är ganska mycket klassiskt. Även om man skulle kunna göra om musiken. Men storyn kanske är i konstigaste laget. Den är visserligen bra men ganska orealistisk.


usch. äh, det löser sig. godnatt!

when I look into your eyes, you're worth that sacrifice

jag sitter och fryser. har lite panik, för jag vet inte vilken musikal jag ska presentera imorn. jag har jättemånga olika idéer, men jag vet inte vilken som är bäst, alla har sina fördelar, och jag vet inte vilken som passar klassen bäst. man vill ju ha lite kända låtar i den, men ingen tråkig historia. jag vill ha något nyskapande som är otippat fast ändå inte. mina tankar har gått i många banor, disneyfilmer, barnskivor, gamla musikaler, nya musikaler, musikfilmer, det finns så himla många.


nu ska jag iallafall strax till konfan och efter det ska vi åka till Madde som fyller 20 idag! Filip fyller också år idag, fast 16. Och pappa och min kusin fyllde år igår. Jag säger grattis till alla, på samma gång.

Tänk att män som han kan finnas

Imorn har jag prov i religion. Om islam. Det kommer inte gå bra. Jag borde pluggat mer, särskilt som jag fick MVG på förra provet. Det hade nog iförsig en del att göra med att jag redan kan en del om kristendomen så jag hade redan halva inne så att säga. Men går det inte bra nu så får man väl se till att göra bättre ifrån sig på grupparbetet. Jag hoppas min grupp har samma ambitioner som jag. För religion SKA jag ha MVG i. Det är roligt och jag har ju en del förkunskaper. Så det borde gå.


Jag har inte köpt present till pappa än och han fyller år imorn. Om 26 min för att vara exakt. Känns hemskt men vi ska knappt fira honom imorn ändå, utan vi smäller ihop allt i helgen eftersom Filip fyller år på onsdag också. När morfar och kusinerna är här, det var år sedan jag träffade dom senast känns det som. Det är inte helt okej. Men det ska bli grymt kul att träffa dom igen!

Nu ska jag kolla igenom det sista i religionsboken och lägga mig och sova på saken. Hoppas på det bästa imorn, finns inte så mycket mer att göra för att påverka nu.

Godnatt!

gloria in excelsis deo, christ the lord is born

jag har ett nytt skrivbord. det skär sig något så fruktansvärt mot väggen, typ rödbrunorangt trä passar verkligen inte med kärleksört-lila väggar. men det är större än mitt förra och jag älskar det. det enda som fattas är en keyboard, nu när jag skulle kunna sitta med både datorn, skolböckerna och typ en keyboard på samma ställe. men min himla keyboard funkar inte med min mac. frustration kallas det.

frustrerad är jag också över något annat, eller det kanske inte är rätt ord. men jag känner ett sånt extremt närhetsbehov för tillfället. jag vill ha någon, här hos mig nu! jag blir galen på alla runt mig som skaffar respektive hit och dit. glad för deras skull, självklart! men jag då? var är han och varför kommer han inte snart? jag vill vara kär. jag vill trippa runt på små rosa moln. jag vill ha någon som älskar mig. som jag är trygg med. som jag kan prata om allting med. det är den bästa känslan i världen. när det går som det ska. äh, jag får väl lita på att slutar man leta så kommer det. men jag tycker det kan komma nu.



för att avsluta kan jag sammanfatta helgen lite. varit ute i ingenstans (läs: Sjömarken) och bildat massageled med främlingar, kört kuddkrig, varit med om världens bästa lägerbål (ehrm) och fått leta silverarmband i flyglar. letat pastorer i pannrum, sett flygande drakar, spelat squash och ätit geléhallon. pratat, ätit och sovit (för lite). kortfattat har det varit blandade känslor men överlag var det en grym helg med grymma människor som avslutades med ett jubileum och tårta x2.



sist men inte minst vill jag bara säga grattis till min underbara pappa på fars dag. jag älskar dig!



looking from a window above

So long, suckers! Nu drar jag till en liten avlägsen håla mitt ute i ingenstans.

Tillbaka på söndag. Take care!

när månen går med långa ben

Hello there!

Jag sitter och chillar i min säng för tillfället, som står på ett annat ställe än den brukar. har läst igenom muko-häftet ett par gånger nu, hoppas det går bra imorn. det är ju tydligen ett prov och inget läxförhör. fast vad är skillnaden, egentligen? det låter bara lite värre med prov. fast det är rätt intressant. eller nja, inte så svårläst iallafall. det handlar om hur man ska hålla ett föredrag för att hålla kvar intresset hos publiken typ. ganska nyttigt.

har suttit halva kvällen och letat musikaler, också. till vårat sceniska musikprojekt. vi ska presentera varsin musikal eller musikteater nästa torsdag och ha att utgå ifrån. har hittat några bra förslag och blev extremt sugen på att se en, så det fick bli Singin' in the rain. Mer än 50 år gammal film, men den håller måttet än idag. Tycker jag iallafall. Jag kommer ihåg när jag var lite och den gick på tv, då tyckte jag den var jättebra. ska fortsätta kolla på den nu tror jag, fast först kolla igenom häftet en gång till.


varför, undrar jag? vad är meningen, liksom?

when you lose something you can't replace

jag har så sjukt mycket att göra och jag hinner inte med. på fredag har jag läxförhör på ett typ tio sidor långt häfte, svenskaprov och bokdiskussion i engelskan. jag har varken öppnat häftet eller svenskaboken än och jag har inte alls läst klart boken som ska diskuteras. ovanpå allt detta måste jag fixa iordning i mitt rum så vi kan ställa in ett nytt skrivbord, jag har ett projektarbete med en tidsplan jag inte alls håller som jag ska och till råga på allt lider jag av sömnbrist. nästa vecka ser inte mer lovande ut då jag är bortrest hela helgen, har religionsprov på tisdag och inte heller den boken har jag så mycket som öppnat. och som grädde på moset hittar jag inte mitt anteckningsblock med anteckningar från alla ämnen i. jag älskar livet.

that's what friends are for

jag har just insett, att det här kanske är sista året som jag och mina vänner är samlade på ett ställe. Helena och maja och resten där är det ju ingen fara med, tack och lov.

Men anaam, anna, anna och osh, mitt kära lilla tjejgäng, vad händer om ett år? vad händer när alla tar studenten och går åt skilda vägar? jag vill inte. vi får inte splittras! det kanske bara är jag som har separationsångest. men det har ju alltid varit vi, ända sedan ettan har vi gått i samma klass, eller åtminstone samma skola. förutom anna som kom i sjuan. fast så känns det inte. alla minnen vi har, från bosgården, hovfjället, valö, och sedan allt som hänt under dom senaste åren, usch. vi måste verkligen ta vara på den här tiden, tjejer. ni är underbara.

the crying earth, the weeping shores

Sjukt värt lov har det varit. Haft fullt upp hela tiden, det är som om jag aldrig gått i skolan. Fast det gör jag ju. Och jag har totalt släppt allt som har med den att göra. Inte bra, jag har till och med tappat bort min kalender. det funkar inte. nu får jag ta mig i kragen igen. köra vidare dom sju veckor eller nåt det är kvar på terminen.




Jag hatar att behöva ta beslut ...

I'm michael jackson. and I'm from america.

Vad ska man säga, gårdagen var klockren.

Jag gick upp tidigt, tidigt, närmare bestämt halv åtta för att bli uppplockad på bron av Johanna, Helena och Anton, sen var det tagga tagga tagga på väg mot Lager 157. Partymusik på högsta nivå för att inte låta tröttheten ta över och till slut var vi framme. tre timmar inne på lager innan det blev pizza med äckligt vatten. fynda gjorde vi också, fast så billigt var det inte. mycket pengar rök, men sjukt kul var det.

vid fem kom jag hem, död med en sprängande huvudvärk men det var bara att bita ihop, ta två alvedon och börja transformeringen. grön ögonskugga i mängder, lösögonfransar och hårspray på. just det, jag var ett träsktroll. Shrek. Fast en snyggare, smalare Shrek som hade dumpat Fiona för en snyggare, smalare, blondare brud. Nämligen Pamela Anderson.

halv sju kom en kanin, en katt och ingen mindre än the one and only Michael Jackson hem till mig och vi fixade färdigt oss, för att såsmåningom gå iväg till anna. när vi kom dit hade Marilyn Monroe, en till kanin och Thelma och Louise bland annat infunnit sig. Trevligt trevligt och det bjöds på champagne och grekiskt. Lovely. Pam och Shrek (Lala och jag) tog lite bilder och när alla som inte skulle sova över hade gått så, på något vänster, lyckades jag och Anna hamna framför min dator, framför photo booth. Vilket resulterade i 45min film som nog inte ska läggas upp här, haha. men tjena vad kul det var, hälften av tiden snackades det engelska, haha, it doesn't matter if you're black or white. det gick utför hela tiden, minst sagt, och det var rätt roligt att kolla på det idag. nej nu ångrade jag mig; det kan nog kanske komma upp lite godbitar från det här på bloggen. vi får se hur det blir. efter en liten nattpromenad så var det sängen som gällde, jag somnade nästan innan huvudet nådde kudden och sov som en prins mellan 3 och halv tolv.

såhär såg jag ut, för fler bilder checka min facebook!


tack, anna, för en underbart kul halloweenfest, kunde inte blivit bättre!

RSS 2.0