there's so many ways to love you

ojdå. solen har typ gått upp (bakom alla regnmoln) och jag sover inte än.. bara för att jag håller på med en ny liten bild, och den kommer bli helt grym! haha. jag kan inte sluta titta på den, och ändå är den bara halvfärdig. jag tänkte spela in hela målandet från början till slut, fast det blev alldeles för jobbigt så det blev bara typ en timme som jag speedade upp. sen dess har jag nog suttit tre timmar till och det är lååångt kvar. heh. för tillfället är jag inte ens trött men jag kommer nog inte vakna innan ett imorn.. inte helt okej. men, men. här kommer det jag spelade in innan jag tröttnade, iallafall. ett litet smakprov.

let's paint the town

åh, om man ändå var 6000kr rikare..


jag vill baka cupcakes. jag ska göra det, imorn. och tvätta fönster. jag saknar mina kära vänner, inget vettigt alls har åstadkommits den senaste veckan. jag går på en lång seg transportsträcka mot bättre tider. jag längtar till hösten, till att ha något att göra. jag är rastlös. meningslöst. fast först måste saker göras. skatteverket, arbetsförmedlingen och andra statliga instutitioner måste besökas. jag ser ljuset och jag gillar det.

when you're with me



haha. min bror är så söt. nu ska jag bädda ner mig i min mysiga säng och se på the dark knight. godnatt!

the wizard and I

i studentpresent fick jag bland annat ett presentkort på bokia. häromdagen gick jag dit och köpte två block och ett finfint pennetui med sex olika hårda blyertspennor, två olika sudd, två kolpennor, en pennvässare och vit och svart pastell. jag gillart. och då måste man ju testa sina nya finisar och det resulterade i en tysk officer vid namn Helga eller nåt (iförsig så blev halsen inte så tjock som från början så det failade lite, fast bisterheten och hakan finns kvar) och en typ california girl med pumpade läppar.








the way you move ain't fair, you know

åh. jag lyssnade nyss på en låt som jag hörde första gången när vi var i grekland. Michael Jackson's Who is it. Åh, vad jag längtar tillbaka till den där balkongen, till att sitta där till tre på natten och spela kort och skratta och bli utskälld av grannarna. Haha. spela skitgubbe och finns i sjön och ölspelet och skratta tills man går sönder. lyssna på erik hassle och Billionaire och titta på folk som går på gatan. slå ihjäl mygg med kortspelskartongen och dricka bacardi breezer med blåbärssmak. spreja litervis med myggsprej tre gånger i kvarten på bruna ben som redan har trettio myggbett sen natten innan och skratta tills man faller i tusen bitar.

till den balkongen skulle jag gärna åka igen. helst nu. helst ikväll.

fast det är nog inte balkongen som gör det.. utan sällskapet.


you can't stop an avalanche

operationsbord, grafitpennor, ritblock, musikalmusik, kladdkakeballerina, platta persikor, bamse och de sju nya underverken, inget internet, skuggskisser, pennletande, rayman raving rabbids TV party och pepsi max. en dag i mitt liv.


jag är inte död. men min blogginspiration är. just sayin

people, take a bow

jag vet precis vad jag ska göra nästa år. och jag ska genomföra det också. eller, jag har två alternativ. båda innebär att resa iväg, till värmen. bort från allt.


thanks for saving me



typ det sötaste jag sett. jag dör.

when I get older

en till sak jag har gjort, är att fundera över hösten. måste svara om jag vill gå dom kurser jag kommit in på, eller inte. vad ska man göra om man inte vet?

when you came in the air went out



numero trois. avund.

dom senaste dagarna har bestått av liseberg, gräsklippning, true blood, true blood och ännu mer true blood. jag är fast och kan inte slita mig.

he's a pirate

det blev nummer två idag, på grund av vädret som gör det omöjligt att vara ute, så jag har suttit inne i vårat svala 28-gradiga hus nästan hela dagen och försökt röra på mig så lite som möjligt för att inte smälta bort. vrede blev resultatet.

heal my heart and make it clean

jag sitter och svettas ihjäl, borde sova och är jättetrött, men istället har jag suttit och målat dom fyra senaste timmarna.


jag tror jag ska göra som ett litet projekt att göra en bild för varje dödssynd. kan nog bli kul.. så detta blev den första. fåfänga (egentligen högmod). jag kom inte på den idén förräns bilden var i princip klar så den kunde passat in ännu bättre. och jag kunde för mitt liv inte bestämma mig för vilken av dom här som var bäst, den ena är liiiite mer färgglad och det spelar typ ingen roll egentligen, man ser knappt skillnaden, men jag var helt lost så jag la upp båda två.

beautiful one, my soul must sing

nu är jag hemma från en underbar vecka på hönö. det känns som att klockan är typ sex på kvällen, antagligen för att vi har gått upp vid tolv varje dag förutom idag när jag gick upp åtta. att vi la oss halv fem gör inte saken lättare heller. jag är helt sjukt trött. men en helt galet bra vecka har det varit. mysiga vänner, fint hus, havsutsikt, mer behöver man knappt.


och det är alltid lika jobbigt att komma hem till vardagen.

corpse bride

nu ska jag snart börja packa, nu taggas det. för fullt! jag är så spänd på hur huset ser ut. åh. det kommer bli så mysigt! jag har tänkt att testa att ta ut ett av mina nytagna örhängen med nu, för det verkar ha läkt. hoppas det går bra. haha.


puss!

bring me that horizon

en fin kväll med det andra överraskningsavskedskalaset för veckan. för madde, som flyttar till tyskland i ett år. det var jordgubbar, kladdkakemuffins, nybakat bröd, chokladbollar, chips och massa annat gott vid solnedgången över en mysig sjö med mycket knott. sommarkänslor och bad, te, fina människor och tvshopprylar, en mysig kväll. och snart blir det hönö, jag börjar bli lite småtaggad. lite.

and then the car crashes

ibland önskar jag jag kunde spela gitarr.


en lite smått kaosartad dag. minst sagt. usch.

RSS 2.0