gas, gas, gas gas gas gas

gah!
om två dagar smäller det. eller om ett dygn och åtta timmar. ett dygn och åtta timmar?!?! helt stört. då sätter det igång hemma hos mig med champagnefrukost. och sen rullar det på hela dagen. om två dygn och åtta timmar har jag tagit studenten och allt är över. hjälp..


nu är utspringningslåten fixad och klar, jag har städat i princip hela mitt rum, nästan all mat är färdiglagad och imorn ska vi måla lakan. det går så snabbt. imorn kommer bli helt galet stressig med allt som ska hinnas med.


här är min kära klass och den sista gången vi stod på scen tillsammans. lite sorgligt var det. fast det låter lite falskt i början, haha. vi spelade en låt till och den kommer upp här imorn. fast näe. jag hinner nog inte det. men snart, iallafall.

smile like you mean it

fin dag igår. började med att jag blev klar med mitt allra sista arbete, och sedan bar det av mot stan. angered tog studenten och därmed fina anna, så himla mycket grattis till dig! jag längtar bara mer och mer till studentdagen, särskilt när man ser alla flak och glada studenter inne i stan. vi såg henne springa ut och åkte sedan in till stan igen, köpte present och åkte till henne. god mat och fina människor. och jag började nästan gråta när hennes föräldrar höll tal. en fin dag som avslutades med ledarfest i bifrostkyrkan där det var ännu mer god mat och ännu mer fina människor.
nu är betygen satta och jag är asnöjd. nu ska jag sätta igång med rummet för att få det fint tills på tisdag.

knappt har hon en stund att vila

det var bal på Valand. alla var så himla fina och det var så roligt. grymt lyckad kväll! det var massa god mat, massa vin och massa dans. och det är helt stört att det bara är en vecka kvar. jag har nästan inga bilder men dom jag har kommer här.



stephanie, lotta och jennifer. så himla fina. och jennifer hade kvällens snyggaste hår. helt klart.



ungefär halva klassen, alla var så fina!

min kusin kom och sminkade mig, tack så jättemycket anna! det blev hur bra som helst. supermycket tack till fina helena också för klänningen!


a lovesong today

är hemma från balen! alla var så fina och det var en kanonkväll. verkligen. fast jag har helt stört ont i fötterna. nu blir det nattmacka och sedan sängen :) puss!

dötrist, tråkig... och alldeles - alldeles underbar!

jag är stendöd. jobbat sex timmar på ett femtioårskalas, trevligt men ont i fötterna fick man. så nu ska jag sova, vill ju vara lite utvilad till den stora dagen imorn! då är det nämligen dags för bal. jag hoppas verkligen det blir lika fint väder som idag. godnatt!

för is i magen har vi ändå kvar

jag har en del kvar att plugga ändå insåg jag. två engelskauppgifter ska skickas in, likaså ett arbete om subkulturer. och naturkunskap. men jag är helt klar med svenskan, arkon, mupren, gemun och allt annat. så himla gött.
himla nöjd blev jag med mitt svenskanationella också, mittt skriftliga var tydligen riktigt riktigt bra enligt min lärare! jag blev så glad, det gjorde min dag.

maybe just to save a little money

projektet är färdigt!!!!

allting känns redan mycket lättare. så himla skönt. det kändes konstigt idag när jag kom hem, jag behövde inte längre känna pressen. jag behöver inte längre skippa något för att jag måste plugga, eller få dåligt samvete när jag gör nåt kul istället för att plugga. iförsig har jag fortfarande några få arbeten kvar, men dom känns inte alls lika viktiga. jag är så grymt lättad. nu kan jag börja leva igen. typ.

it's been a long time, long time now

nu sitter jag ute på altanen med en kopp te och fryser inte ens. för en vecka kunde man inte ens sitta ute på altanen mitt på dan utan att frysa (beroende på vad man har på sig, då..) men sjukt är det. synd att sommarvädret inte riktigt har utnyttjats, har suttit i en kall skolsal hela eftermiddan för att få klart projektet som ska redovisas imorn. men det kommer bli klart och det är så himla skönt!

jag har bara några rader kvar att skriva och just nu sitter pappa och mixar ihop allting. så himla skönt att det äntligen är klart! nu har jag bara några få grejer kvar att göra och sedan är det helt slut!

dag efter dag

alla har vi vårt baggage.


how I met your mother är bra. dagen har inneburit frisör, provsmink, mackor, tårar och världens bästa mamma. det är skumt hur mycket energi det går åt när man gråter. men det är skönt ibland också. även om man blir trött.


dagen imorn är fullspäckad in i minsta minut känns det som, projektarbetet ska bli klart. det kommer det bli men bara om jag inte hittar på massa annat också. ibland är det bra att ha en pappa som både är basist och ljudtekniker, han ska mixa min låt så den låter bra sen. det behövs.



nu ska jag sova lite. upp tidigt och lägga sång på projektet och sedan till skolan. godnatt!

ett liv i kyla, det betyder allt

I might be on the verge of understanding something that was never understood before



could this be the end? let's pray it's the end

And i know her heart is beating

aaaand done it is. klockan är 3.38 och tiden har flugit iväg. jag har jobbat projektarbete hela dagen och hela kvällen och halva natten har jag gjort färdigt denna. blev rätt nöjd med resultatet, många timmar har det tagit :) men kul är det och snart kanske jag tillochmed har tid att börja på nåt nytt.
inspirationsmusik: Danny Elfman – Tim Burton's Corpse Bride Original Motion Picture Soundtrack


soon you're gonna see a brighter day

det blev ingen skola idag, jag hinner inte. och jag mår inte jättebra heller. jag missar insåredovisningen men det får bli så. jag har bäddat ner mig i soffan med täcket runt mig och ska strax flytta ut keyboarden också, så ska det bli projektarbete hela dagen.


jag orkar inte.


tiden att lätta, tiden att lyfta är här

det är skönt med flykter. flykter från vardagen, flykter till andra länder eller andra städer. lika skönt är det inte att komma tillbaka till vardagen och verkligheten. när allting faller över en igen. jag trivs inte hemma. inte just nu. jag är så trött på det vanliga. allting är bara press och jag vill iväg. bort. jag vill kunna vara, bara vara och hinna allt det jag vill hinna. måla, skapa, sjunga, vara kreativ. för det hinner jag inte nu.

så då kan man ju passa på
att slänga ihop en liten
animering. min timburtonbild
som inte är färdig, men ni får se
lite work in progress ändå.

















våga pröva dina vingar

hej!

i fyra dagar har jag bott på en skola vid slottet i örebro. i fyra dagar har jag ätit lunch i en arena, bambamat och fikat. i fyra dagar har jag lyssnat på förhandlingar och sagt ja. på dessa fyra dagar har jag och mina vänner köpt balskor, diskuterat samkönade äktenskap, hört en känd suneförfattare berätta om sitt handikappade barn, lyssnat på ett kasst seminarium, förstått hur det känns att göra skillnad, skrattat åt tanter som sjunger roligt, upplevt sommar för en dag vid vattnet, suttit på mcdonalds och diskuterat jämställdhet med patric forsling, konstaterat att örebro är raggarbilar och vattensprutande småkillar en lördagkväll, lyssnat på Tomas Andersson Wij och Samuel Ljungblahd, käkat på pizzaplaneten, missat ett påverkanstorg, beslutat om scouttidningsprenumerationer, satt dit en röstfuskare och cyklat på kullerstensgator.

vi har varit ombud i equmenia, en ungdomsorganisation för tre samfunds (svenska baptistsamfundet, svenska missionskyrkan och metodistkyrkan) ungdomsförbund. det har varit intressant, segt, kul och ganska givande.


tomas andersson wij, sista låten han körde. något bättre än originalet. minst sagt.

oum, oum

så var konserten över, det var galet kul på våra låtar. alla var jättetaggade och det blev grymt, alla gav järnet. kanske för att det var sista gången. någonsin. så kände iallafall jag. jag var helt lycklig och har nog aldrig varit så taggad på scen innan, men samtidigt var det en "tråkig" lycklighet. man visste att det skulle ta slut, liksom. vi har blivit så bra, vi är så grymma, och nu kommer vi aldrig mer stå i aulan och spela hela klassen. det är så tråkigt. studenten kommer bli jobbig. det känner jag mer och mer. men det är såna här stunder man minns. precis som berlinresan.


Denice, Hilda, Viktor, Lotta, Yso, jag, Sofia, Hanna, Jennifer, Stephanie, Lisa, Anton, Tove, Linus.

here I go again

idag har vi konsert. idag var det fässtival och vi har stått och spelat på en utomhusscen. i regnet. vi hade tak över oss men lika kallt var det för det, nu ligger jag under täcket och är fortfarande genomfrusen. fast det var rätt kul att uppträda utomhus för en gångs skull. om tre timmar ska jag tillbaka till skolan och då har vi konsert för sista gången. konstigt.



imagine there's no heaven

nu har jag letat i en halvtimme efter snygga, gröna kläder. grönt är temat för morgondagens konsert, och jag fattar inte varför. grönt är fult, grönt passar inte med någonting, jag har inga gröna kläder. det har jag iförsig, men antingen ligger dom i tvätten eller så är dom gräsliga. hö hö. det enda jag hittar är ett par fula strumpbyxor som inte passar med någonting. gah.


godnatt från mig och mina gröna ben.

twist and shout

typ snyggaste skorna just nu, jag vill ha dom. fast jag vet inte om dom passar till klänningen jag ska ha på balen. jag vet knappt ens vilken klänning jag ska ha, får bara fler och fler alternativ hela tiden känns det som ... som det känns nu så kommer jag nog inte ha den jag köpte i våras, för den måste sys om och det kommer inte bli så jättesnyggt. men allt kan ju hända, jag får se om en och en halv vecka!





you know you twist so fine

imorn har jag naturkunskapsprov. sedan ska vi repa hela dan. fyra låtar är jag med på, det är Beatles, Paul Simon, Michael Jackson och Bo Kaspers Orkester. en salig blandning men det är roligt. jag kommer sakna att spela i grupp när jag tar studenten. det är så himla kul. det är helt sjukt också att det här kommer vara sista gången vi i klassen spelar tillsammans. våran sista vårkonsert, våran sista konsert överhuvudtaget, har vi på onsdag. stört. och det är bara tre veckor kvar. tills det smäller. stort. usch. tiden går alldeles för fort.


nu är planerna att ta en dusch och sedan läsa igenom naturkunskapsboken typ fem gånger innan jag lägger mig.





ett museum, och gatumusikanter vid en marknad i Krauzberg.

right back in my hometown with my new family

jag ska plugga hela dan. kul.



lite bilder från berlin: jag framför Berliner dom, domkyrkan. entrén och en del av klassen framför Brandenburger Tor.






ville inte va den som blev kvar

två fina dagar med fina folk har det varit. konfirmanderna är så fina. det är synd att det är över. nu ligger jag och myser under täcket i min säng och längtar bort. tillbaka till Berlin eller någon helt annanstans. ska sätta på en film tror jag, och äta lite jordgubbspaj. fast det kan jag inte egentligen. men jag kommer ändå inte hinna klart nånting.
om några dagar åker jag till örebro och det hoppas jag blir trevligt, innan dess har jag ett prov att göra, ett projekt att göra klart och en konsert att repa till. det är jobbigt.

wo, my nights are so long

jag har fått sova ut för första gången på hur länge som helst typ. idag är det konfafest och jag vet inte vad jag ska ha på mig. fast det löser sig nog, värre är det med projektarbetet. jag orkar inte. saknar två fina vänner gör jag också fast dom träffar jag idag. nu ska jag äta en tysk tryffel och börja fixa iordning mig.
vi repade med klassen dagen efter berlinhemkomsten.

my heart is pumping for love

godnatt, nu är jag hemma från berlin och har varit helt död hela dan. det har varit fem underbara dagar i ett skabbigt hostel som luktade äckligt och inte hade någon tvål. frukost i parken, milslånga promenader över gator och in i parker, massor med sevärdheter, marknader och pubar, billig mat och second hand, horhus och konstnärskollektiv är bara lite av det vi har sett och upplevt.

det var rätt jobbigt att komma tillbaka till sverige. jag orkar inte med allt, jag vill bara tillbaka till berlin, eller någon annanstans lika fint. gah.


toppen av Brandenburger Tor.

RSS 2.0