idag är den största av dagar

åh, det är advent, en dag som brukar se ganska likadan ut. kyrkan, adventskör, struvor och lussekatter - mycket mer advent än så kan det inte bli. mys! om en timme ska vi iväg på adventsfika och senare ikväll kommer farmor och farfar hit på ytterligare en adventsfika. så himla mysigt. nu ska jag passa på att städa lite i mitt rum. får se hur mycket jag hinner.

kom med famnen full av palmer

jag hade tänkt städa idag. hela huset är fint utom mitt rum. men på grund av att jag sov bort halva dan så blev det inte riktigt som jag tänkt mig. det får bli imorn, det är helt stört att det är första advent imorn. vart tog hösten vägen, liksom? jag har ju knappt gjort någonting. jag tror mitt nyårslöfte ska vara att nästa år ska jag ta mer initiativ, ta tag i mitt liv. fort. ska nog börja redan på måndag.


the story of a smoothie


the prisoner of azkaban



snart ska jag in till stan och köpa skor. sen ska jag pussla ihop en julskiva. men allra först ska jag slänga ihop en smoothie. med kiwi och banan, mums!

they've got nothing on you

wiho, jag har inte somnat än. det är dåligt eftersom jag är jättetrött, men bra eftersom jag kom på att jag kunde försöka beställa en telefon nu igen, och det gick! så nu slipper jag snart min gamla skruttiga stenåldersmobil som jag haft sen jag gick i nian. yaaaaaay.


nu ska jag iallafall sova. eftersom jag ska upp och hämta en biljett tidigt imorn.

dance dance like it's the last last night of your life

mitt största dilemma just nu är vad jag ska köpa för skor. skinnimitation och lite halvsköna för en femhundring eller ungefär likadana, lite skönare, lite snyggare, äkta skinn och 1,5 gång så dyra? egentligen är det logiskt. i längden blir det mer värt med dom dyrare eftersom dom antagligen håller sig fina mycket längre och inte går sönder lika lätt. men pengarna... jag får fundera lite till.

I fell in love with a beautiful stranger

jag letar julpyssel och blir alldeles nostalgisk. jag går tillbaka i tiden till när jag gick på dagis. då älskade jag att pyssla. vad hände? nu pysslar jag aldrig längre. det som är så mysigt. det får det bli ändring på.

no one, no one, no one

äntligen har jag tagit tag i några småsaker som har legat och gnagt. bland annat är jag inte längre student, och nu är min blivande iPhone snart på g. lite ljus i mörkret och lönen kommer imorn! på fredag ska jag till arbetsförmedlingen och ta tag i mitt liv på riktigt. och imorn ska jag köpa skor :)

from god, our heavenly father a blessed angel came

det blev ingen utgång för mig igår. tråkigt, tråkigt.


kurering har dagen bestått av idag, jag vill bli frisk! min himla förkylning ger aldrig med sig. säsong sex av desperate housewives har jag klarat mig igenom nu också, grymt äre. nu har jag bara åtta kvar så har jag sett alla som finns, wiho. det går nog snabbt om jag inte blir friskare snart. men imorn blir det harry potter! hur sjuk jag än är. åh vad jag längtar!

the scientist

åååååååh. jag mår skit. min hals är mkt värre än igår, lika snuvig är jag inte men jag låter som en kratta och det gör ont när jag sväljer. så jag ska använda dan till att kurera mig så mkt som möjligt med massa c-vitamin, massa te, massa nässpray och så mycket tabletter jag vågar så att jag kan gå ut ikväll. det var så längesen och det ska bli så kul!

remember the love



bleh. jag är sjuk, näsan kliar och nyser, jag har lock för örat och ont i halsen. jag orkar inte, jag vill inte. jag vill bli frisk tills imorn, för jag vill gå ut. och på söndag blir det bio, Harry Potter, åh vad jag längtar. bara jag blir frisk.

du blev som du skulle va

min hals blir svullnare och tjockare för varje timma. känns det som. jag orkar inte bli sjuk! det är en sak att bli sjuk när man har något man slipper, som skolan. då kan det vara skönt ibland. sålänge man inte är alldeles för sjuk. men när man är så gott som arbetslös och ändå är hemma hela dagarna så gör det ju inte saken bättre direkt.



I'm not here for your entertainment


sneak peek av en liten bild jag håller på med och har hållt på med halva dan. den är inte färdig än på långa vägar. har kanske kommit en tiondel på vägen, får se hur länge jag pallar. jag har aldrig gjort nåt sånthär stort tidigare. spännande. haha. nu kallar sängen på mig. godnatt!


and too much in love

det här är mamma och pappa i en suddig webbkamera på en bro någonstans i tyskland. lite coolt.

kvällen har jag spenderat med att lyssna på jazz och leka i photoshop. eller ja. lite mer seriöst kanske det har varit. jag har iallafall fått ihop ett omslag till en skiva, som jag blev väldigt nöjd med. spiraler i överflöd, minst sagt. jag gillar spiraler. dom är så lätta att måla och det blir så fint.
ett litet smakprov. fast texten är heeeelt fel och allt är svartvitt. det ska vara färgglatt. och fint.men ni fattar principen. det finns en baksida också. bara så ni vet.

I still run this thing like a dancehall queen

jag är så glad, jag har kopplat in en extra skärm som är mycket större. perfekt när man har photoshop igång, så har man photoshop i den stora skärmen och spotify i den lilla vanliga på min macbook. perfekt om man ska se på film också. wiho!

mellan dessa väggar

åh vilken mysig kväll. massa inspelning som blev jättebra hoppas jag, och sedan middag och mys med fina vänner. nu ligger jag och väntar på att bror min och hans vänner ska sova så det blir lite lugn och ro i huset... imorn kommer morfar hit och innan dess ska jag städa. ett skivomslag ska jag få klart med

ännu mer pengar än vad jag trott blir det om två veckor, gött äre! jag längtar lite.

ett hjärta som jag målade i september

seglar mot soluppgång, bort från ångest ensamhet mörker



imorse gick jag upp klockan sju. jag svimmar av trötthet och imorgon ska jag upp klockan sju igen. vad gör man inte för sin familj liksom? det är tur att jag kan somna om sen.

uprising

en dag på stan resulterade inte i skor men i en spetströja från monki, hur söt som helst. nu är det kalasx2 som gäller, fader och broder fyller år idag och imorgon. min bror ska få en dator vilket gör att vi nu har fyra macbooks i huset. saknas bara en 27" iMac så är allt gött. och en iPad, kanske.

det var väl roligt, hurra!

det snöar! så himla mysigt. så länge det inte ligger kvar i fyra månader nu är jag nöjd :)


nu blir det frukost och desperate housewives, sen tänkte jag öppna InDesign för typ första gången och se om jag fatta hur det fungerar. hade varit lite bra sådär.

want you to make me feel like I'm the only girl in the world

jag har så mycket jag vill göra!

gå folkhögskola, musik, kanske bibel där man åker iväg till afrika eller liknande, och grafisk design/bild/något liknande. först musik. jag vill komma igång med mitt målande på riktigt, jag vill hitta inspiration och jag vill skriva musik. (det är lite jobbigt att mina intressen är just såna som kräver att man är inspirerad...) jag vill jobba och tjäna massvis med pengar och kunna åka jorden runt typ. och till usa. jag vill uppleva så himla mycket. jag vill hitta kärleken, snart! och jag vill absolut inte plugga i fem år på universitetet. det är en sak som är säker.


drömmar är bra, man ska bara ha kraft och vilja nog att genomföra dom. det är där skon klämmer ibland. fast inte idag. idag är jag pepp och ska nog måla lite snart.


mitt hår blir bara längre och längre, I like it! fast topparna är sjukt slitna så imorn blir det att titta in hos frisören, hittade ett erbjudande med klippning för bara 150spänn, fett värt :D iallafall om man bara ska toppa, då kan det ju knappast bli misslyckat liksom. annars kostar det ju minst 350spänn för en klippning, helt sjukt.

tumble in the kitchen

jag har sovit världens bästa sömn inatt. sådär när man är utvilad men inte vill gå upp ur sängen, någonsin, för att sängen är så sjukt skön.

det kan iförsig bero på att jag jobbade mellan nio och halv sju igår och satt och spelade kort med kusinerna till två. jag var rätt mör men trevligt var det. nu börjar huset vakna och snart kommer maja hit en sväng, sen är dagen fullspäckad. totalt. gött

don't worry, about a thing

mitt öga gör ont och mina fötter värker. som om inte helgens promenader var nog så har jag idag stått i åtta timmar på ett betonggolv med alldeles för platta skor och nu mår mina fötter därefter. men värt är det för jag är ledig imorn, wiho! torsdag och fredag blir desto mer intensiva men vad gör det? jag hade ställt in mig på en helt knökad vecka utan vila men imorn kan jag sova ut och ikväll kan jag ta det lugnt, som grädde på moset är jag ensam hemma. så nu ska jag lägga mig i soffan och se på desperate housewives tills klockan slår mycket. det enda som kunde gjort kvällen bättre hade varit ännu en bit av smörgåstårtan jag åt till lunch idag. lyx.

och om något skymmer dig ta bort det och regera här

vilken fin helg jag har haft. morotsmobb, nordens största äventyrsbad (?), petra medes blonda tvilling (?), folkhögskoleprat, framtidsprat, godis, rättvisemärkt fika, svarta mössor och banandräkter, kycklingbaguetter, fulla tåg, illaluktande päron, mosade silverfiskar, dammiga luftmadrasser och mysiga möten. fina sånger och fina människor. ett fint avbrott i vardagen som jag tror jag behövde rätt mycket.


jag slapp jobba idag men nu kör vi på veckan ut! fast först ska jag sova en skvätt. goodnight

RSS 2.0