'cause my daddy taught me good

varför är det så mycket lättare att falla ner till botten än att klättra upp till toppen?




det har varit en omtumlande, lång, jobbig dag. imorgon efter jobbet åker jag till skövde. och det ska bli skönt att komma iväg lite.

and it breaks my heart



if you don't like it

när jag vaknade imorse blickade jag ut över en trädgård av frostigt guld. genast ville jag gå ut och ta kort med min systemkamera, ända tills jag insåg att jag inte alls har någon systemkamera. så jag somnade om istället.



resten av dagen har gått åt till ångest över mobilitetskapitel, engelsk facklitteratur om paradigmer och frihetsartiklar. jag är inte van vid att plugga, jag är inte van vid att läsa kursböcker och jag är inte van vid att skriva arbeten. bara för att jag valde en jävla musiklinje där man bara skrev tersstämmor och övade intervaller hela dagarna (intet ont om min gymnasietid egentligen, tvärtom saknar jag hela musikdelen så sjukt mycket, men förberedd på högskolestudier blev man då rakt inte...). jag har nog inte skrivit ett anständigt arbete sen nån gång i tvåan vilket är typ två år sedan. lägger man då till min obefintliga disciplinförmåga och tolvhundra ord som ska vara inne om högst tjugofem timmar och fyrtiosju minuter så känns läget rätt hopplöst. jag borde nog sova på saken. eller ta en liten tripp till wisteria lane först, åtminstone.

let the sun illuminate you

so much for inget internet på tre dar.


jag fick reda på att jag inte alls jobbar varken imorn eller på onsdag, så då insåg jag att det inte alls är så bråttom (ehrm) med tentan och ja. här hamnade jag. och sjääälvklart har jag precis fått sån sjuk lust att måla och rita. bara för att jag vet att jag måste upp tidigt imorn och plugga nonstop hela dan. bara för att jag vet att jag är upptagen frånochmed torsdag och ända tills nästa fredag typ, efter att tentan är färdig. bara för att det är så jag funkar och det kommer sluta med att jag inte får klart tentan i tid, inte blir nöjd med den eller något annat i samma stil som kommer att göra att jag känner mig lika värdelös som alltid annars när jag inte klarar av något så bra som jag tänkt... jag hatar när jag inte kan ta mig för saker. helvete.


nu ska jag sova och hoppas på att jag när jag vaknar inte får för mig att jag kan skjuta upp allt himla pluggande några extra timmar för det kan jag absolut inte. ååååh. ska bara liva upp mig själv lite med att skicka iväg ett mejl så jag får lite pengar om en månad eller två.

staring at a blank page

hej då.


nu stänger jag av min airport för gott.

eller åtminstone tills på typ torsdag. då har jag förhoppningsvis fått klart min tenta.


så tills dess, inget facebook, inga serier, ingen blogg, inga mejl. bara jobb och plugg och planeringar och inspelningar. det får inte plats nåt annat.


hej då!

I let the bad ones in and the good ones go

jag har en tenta att skriva och jag har inte uppgiften. gött. men jag vet vad jag ska läsa så det är väl bara att sätta igång. fast jag ska nog gå och köpa lite godis först, och ignorera det faktum att det är alldeles för onyttigt. en tenta är en tenta, liksom... wish me luck.

this is hardcore

tänkte passa på att göra lite reklam...


det kan bli rätt maffigt tydligen. den första konserten har precis börjat haha men imorn finns ju också. om någon är sugen. sjukt snygg affisch har dom fått till iallafall! undra vem som har gjort den... ehrm.

fresh water

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg



jag är glad för jag klarade mitt mål på hundra undersökningar som jag satte för mig själv idag. plus att jag har en ny vinterjacka som är så varm och gosig att jag aldrig mer kommer frysa i hela mitt liv. typ.



från monki. världens skönaste! nu ska jag bara hitta en mittemellanjacka också. som inte är lika klumpig och varm som denna fast varmare än min skinnjacka. helst en beige. eller brun.

bang on

jag orkar inte blogga. jag är så trött på kvällarna nu, även om jag inte börjar jobba förräns 10 varje morron. det tar ett tag att inse att man faktiskt måste gåoch lägga sig innan tolv för att vara pigg dan efter. det har jag ju inte behövt sen jag gick i skolan.

idag är jag extra trött och ska sova snart, ska bara göra mig iordning och sätta på ett avsnitt desperate housewives. en serie som jag förövrigt precis har börjat se på.

då får jag tacka för mig, ha en bra dag, tack, hej!

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

hej jag heter frida och ringer på uppdrag från...

(min dag i ett nötskal)


nu ska jag äta mackor och se på bert på svtplay.

always be my father

jag är död efter tjugo happyclappysånger, femtio varma koppar och ett ton godiskakor, arraksbollar och gummikärleksmums. då är det skönt att mitt schema för morgondagen inte börjar förrän efter trettonnollnoll.

you know that love kills


like I've never been hurt before

min dag har varit bra. jobbet gick bra, alla är jättetrevliga och jag kommer stortrivas :) hade varit ännu bättre om det hade varit ett fast typ heltidsjobb, men man får väl nöja sig så länge. anmäler jag mig som dagisvikarie så blir jag nog upptagen på heltid ändå. kvällen blev fredagsmys med fyra femtedelar av familjen, efter det har jag roat mig lite med photoshop efter att ha hittat några sjukt vackra modellbilder. det blev en ny skrivbordsbild och det hade varit najs att ha en ny layout också som ser ut typ såhär... fast eftersom jag inte är någon fashionista som googlar high fashion-bilder dagarna i ända så hade det nog känts lite fel. det är inte riktigt jag, liksom. men färgerna, kanske? och lite bilder på mig. eller mitt liv. det tål att funderas på. nöjd blev jag med denna iallafall, särskilt färgerna. klicka för att förstora.



imorn blir det till att sjunga. jag borde plugga, också, eftersom jag får min tenta nästa vecka och ska jobba hela veckan ut. men mest viktigt är det nog att jag bakar. jag vet inte hur jag ska hinna med allt men det löser sig alltid :) godnatt!

hang with me

jag är nervööös. börjar om tre timmar och det kommer säkert gå bra, men jag tycker alltid det är så sjukt jobbigt att komma till ett nytt ställe. nu ska jag ta en dusch och försöka trycka bort alla negativa tankar. det här kommer gå bra!

hit it up, get it up

imorn börjar jag jobba, wiho. jag ska ringa runt till massa folk och intervjua dom. och det viktigaste är att jag får pengar. så kanske jag får tag på den där himla iphonen nån gång.


nu ska jag värma lite soppa och se på planet earth. jag har sett på så himla mycket amerikanska serier på sistone så jag känner att jag behöver något helt annat. då är väl inget bättre än planet earth, när vi ändå har boxen. cheers!

God can be so hilarious, ha ha

Det känns som att det börjar hända saker. Jag har saker att göra hela tiden, snart rullar det in lite pengar och imorn ska jag till och med på intervju och om det går för sig börjar jag jobba direkt efter intervjun... Lite smått nervös är jag men det ska säkert gå bra!


Iförsig har jag knappt tänkt på min kurs på en vecka men det löser väl sig i slutändan ändå.

can't feel it right now

det är lite småjobbigt att göra chokladbollar med nackspärr. justsayin


det är en enkel regel och den kommer inifrån

photoshop, nostalgibarnprogram, en kopp te, tidig morgonpromenad, barn på utflykt. hittills har det varit en helt okej morgon faktiskt (eller ja, nu har det varit lunch också.. jag började skriva detta för typ fem timmar sen. haha). jag har varit vaken sedan halv åtta och är inte alls trött, det är lite gött. man borde vakna såhär tidigt oftare.

hjärtat på rätta stället

jag ligger och försöker sova men en fluga surrar runt mina öron. det är den tionde i tionde tjugohundratio, och idag efter natten ska det uppsjungas. jag hoppas flugan somnar snart, och jag med. godnatt!

why so serious?



jag gillar körrep som spårar ur. nu ska jag sitta uppe halva natten hade jag tänkt, och bli klar med ett litet jobb så jag får lite pengar. för det blev inte så himla mycket av min effektiva dag. det blev lite mer wiispelande och spindelskrämmande tillsammans med två ursöta barn. men det är inte fy skam, inte.

I hear the sparrow sing

är helt utvilad för en gångs skull. idag ska bli en effektiv dag, jag ska städa rummet och göra klart en affisch. kanske inte låter som så mycket men det tar allt sin lilla tid! lite skön musik får det lyssnas på också. så ska jag försöka få ordning på mitt cv och personliga brev och sådär. men först ska jag ta en dusch.

I'm breaking down

jag vill ha helg, jag vill ha saker som händer. jag vill ha pengar, jag vill ha sommar. tågluffa i europa, se världen, gå på folkhögskola och sjunga och spela hela dagarna. men framför allt och först och främst vill jag ha ett jobb.



imorn ska jag upp tidigt, tidigt. usch. godnatt!

minlampa&jag


river en vacker dröm

jag vet inte om det är för att mitt rum helt plötsligt blev mycket bättre upplyst, om det är för att det äntligen börjar hända saker i mitt rum eller om jag bara blev inspirerad av min fina vän Maja som berättade om sitt årliga städryck idag. men faktum kvarstår, jag fick nyss en oemotståndlig lust att grovstäda mitt rum.

så nu är det det jag gör, samtidigt som jag lyssnar på min feelgood-lista på spotify. life's good

eggshells

jag skrev precis ett inlägg om hur effektiv min dag har varit. så försvann inlägget. synd för er... eh.


nu är jag sjukt trött och har inte riktigt koll på vad jag skriver. min (eller ja.. våran) barnkör är väl nåt av det mysigaste som finns, ibland. jag funderar på att baka bullar imorn, på tal om popkorn. eller så pluggar jag istället. men bullar är gott och jag fick ingen igår.

nej, nu blir det för virrigt. jag ska nog sova lite eller nåt. godnatt!

I've cried a river over you

att gå på spinningpass på friskis när man inte har tränat på tjugo evigheter är inte att rekommendera. just sayin

håll mitt hjärta

efter en kort dipp i humöret (inlägget nedan... typ) så har kvällen bestått av popcorn och Upp, så himla fin film. dessutom har jag börjat kolla upp lite folkhögskolor, jag kom för en stund sen på att jag kanske vill gå nån sån, ändå, eftersom jag saknar musiken så himla mycket. frågan är då bara vart man ska gå och så vidare, men det hade varit sjukt kul! även om jag nästan hade släppt den tanken helt. tills nu. nu har jag blivit jättetaggad!

I'm in here, can anybody see me, can anybody help?

jag är nånstans i början av en period där allt jag någonsin byggt upp inom mig rasar ner, rasar ut, kommer upp. det tar på krafterna och jag vill bara lägga mig i sängen med en stor godispåse och aldrig mer gå upp. jag hatar att jag inte kan ta tag i någonting, jag hatar att jag inte kan tro på att jag kommer klara av att ta körkort. jag hatar att jag känner mig ensammast i världen just nu.



RSS 2.0