where everybody knows your name

tumblr är tydligen det nya svarta. så nu hittar ni mig där tills vidare :) sjukt mycket lättare att blogga, lägga upp grejer och så vidare. dessutom har dom en app till iPhoneeen! in your face, blogg.se. jag orkar inte riktigt blogga här. på grund av min himla tråkiga gamla design, och att det är så himla omständligt allting. typ. och att det inte går att blogga från mobilen. fast jag kommer inte lägga ner helt, inte än iallafall! fast följ mig på tumblr istället. http://fridaferngren.tumblr.com.

jilted flowers and broken hearts

jag har haft en fruktansvärt chill morgon. vaknade av rabarberpajdoft i hela huset och har i stort sett bara ätit frukost och duschat hittills. nu tänkte jag försöka hinna städa, fixa mig och hitta lite recept tills ikväll, på två timmar. yeah.

tre bilder till från sthlm!

visit to vienna

jag borde nog byta layout på bloggen. inte nog med att det står att jag snart är ute ur gymnasiet här till höger (vilket jag redan har varit i ett år och en vecka, typ) så är det kanske roligare med en bredare blogg så bilderna blir lite större. får nog sätta mig in i detta lite mer nu i sommar. har trots allt haft denna design i typ ett år och fyra månader. eller nåt. och det funkar ju bara inte.

find the four year old


två bilder från dagen.

du är blott en blek lanternaså kan det bli när man sätter solglasögon framför camen. heh. jag har spenderat kvällen med att lyssna in mig på dom flesta artister som spelar på where the action is. inte för att jag antagligen kommer hinna lyssna på så många förutom mina älsklingar coldplay! jag ska vara funktionär och slutar lagom till dess att dom intar scenen i slottsskogen. awesome timing, säger jag. så istället för att åka hem i bilen hela vägen från frankrike flyger jag från paris för att hinna hem i tid, inte helt fel det heller.

ännu ett litet smakprov från sthlmsresan. soulit, ett sjukt bra band och jag blir alltid så himla sugen på att sluta upp med allt jag håller på med och bara sjunga hela dagarna när jag hör något band live. spelar ingen roll egentligen vad det är för musik som spelas. åh.

åh nej, nu ser du mig


det blir sjukt kass kvalitet på bilderna när dom läggs upp här... bajs.

himla underbart har jag haft det. fyra finfina dagar i sveriges huvudstad med dessa fina människor. sol och glass och fika och baguetter och massa mer. nu ska jag ta igen all sömn jag har missat. sov gott!

RSS 2.0