I'll get you when I'm popular

imorgon vid den här tiden hoppas jag jag har fått hämtat ut min gigantiska desperate housewives-box som jag beställde igår! jag impulsköpte en box på åhlens med säsong 1-4 men sen insåg jag att på nätet kunde man få säsong 1-6 för bara en hundralapp extra, sjukt mycket mer värt. fraktfritt, tillochmed! så jag slog till. heh. och nu är jag så gott som luspank, fast bara tills imorn för då hoppas jag att det trillar in lite lön på kontot!

en värld full av liv

att sätta sig framför ett tomt papper och börja skapa något helt nytt i all ära, men ibland är det mycket mysigare att skriva ut en bild från Lejonkungen på colouring-book.info och sätta sig och måla innanför linjerna med gamla hederliga tuschpennor tillsammans med sin sexåriga lillebror. precis som man gjorde när man var liten.

til the end I'll be waitingjag är dödstrött. imorgon smäller det stort och jag kanske borde gå och lägga mig nu om jag ska få någon sömn alls. ska bara ta en sista koll på alla presentationer först. godnatt!

something tells me I'm into something good

jag är glad. helt slut, men glad. för jag ska till london!!! antagligen. i juni. woho! och nu är det inte alls långt kvar tills jobbet sätter igång på riktigt. efter en niotimmars arbetsdag på almås lärcenter och två turer till ikea är vi redo. sjukt kul ska det bli!


jag längtar så sjukt mycket till sommaren. london. och konserter. jag vill gå på coldplay, toto och way out west. men mest längtar jag efter solen och värmen. hoppas det blir en solig sommar.

one two three four, uno dos tres

jag har mått illa hela dan. det skulle kunna vara för att jag var ute igår men mer troligt är att det beror på att jag har ätit två middagar efter varandra, och dessutom kakor och tårta och godis. så blir det när det ska firas persiskt nyår och en nybliven sexåring (och inte femåring som jag skrev nedan) på samma dag. i vilket fall hoppas jag det släpper tills imorn. för då blir det upp och jobba hela dagen. på kvällen ska jag träna bort allt onyttigt från helgen. godnatt!

I love to make the people stare


jag har inte målat seriöst på jättelänge. jättedåligt, tycker jag själv. fast jag har inte haft någon inspiration. så för några veckor sedan fastnade den här textraden i mitt huvud, den kommer från en låt, och tänkte att den skulle jag göra något med. så jag började skissa lite i photoshop och tillslut blev resultatet såhär.


en sak med att ha en relativt nystartad liten firma är att man ibland får hem så sjukt random saker helt plötsligt. idag fick jag hem en jättelyxig och fin penna som tillochmed hade mitt namn och adress ingraverat - bara sådär. visserligen för att dom vill att jag ska köpa minst 30st (så får jag 15 gratis), som jag kan dela ut till alla mina kunder. men eftersom jag istortsett bara har en kund så klarar jag mig helt utmärkt med en lyxpenna. som jag dessutom fick gratis. woho!


haha, man får glädja sig åt det lilla. eller nåt..helgen är istortsett fullproppad med start imorn. möte, servera på begravning, klipptid på världens lyxigaste salong (verkar det som iallafall) och kör. på lördag är det först brunch och sedan tjejmiddag med eventuell utgång. på söndag är det gudstjänst och sen femårskalas. jag kommer inte kunna andas ut förrän på söndagkväll. men det är helt okej.

you feel like paradise and I need a vacation tonight

jag börjar bli frisk, woho! fast jag missade sista veckan på mitt vick, lite tråkigt att inte få säga hejdå till alla barn. igårkväll efter mycket kurerande och preparerande var jag någorlunda pigg och inte helt täppt överallt. då var det workshop på g vilket som vanligt var roligt, om än lite stressigt, och jag var dödstrött när jag kom hem. vårens schema har jag iallafall fått och det är rätt chill! nu sätter allt snart igång. fast innan dess ska jag till banken, skicka iväg en faktura och äta frukost.

pretty reckless

wiho! nu är min fakturamall klar. gråblå blir den och jag har tillochmed fixat så att adressen syns i ett kuvert med fönster, proffsigt?

dags att sovanu kanske. hela dage fram tills ungefär halv sju har jag varit helt död och knappt orkat ligga och se på tv. men nu är jag hur pigg som helst, måste bero på all medicin jag har tryckt i mig under dan. skumt. blä.

en sån kivig liten kiwi

ååååh.

jag är sjuk och jag orkar inte vara det. jag nyser stup i kvarten, jag hostar ännu oftare och min näsa är så täppt att jag inte känner nån smak när jag äter. det blir så sjukt tråkigt att äta då. särskilt när det är våfflor till kvällsmat. nu ska jag göra färdigt min fakturamall och försöka bestämma mig för om jag orkar jobba imorn eller inte.

om någon har förslag på ett bra namn till min lilla firma är det så välkommet så!

RSS 2.0