sjung om studentens lyckliga dag

jag längtarlängtarlängtar tills imorn. då införskaffar jag min nya systemkamera och har flera fina studenter att testa den på! awesome. nu bär det in mot stan för att leta studentpresenter.


jag kan inte prata med dig när du tittar bort

jag kan inte sova. det har inte hänt på hela våren. seeeeegt. fåglarna kvittrar och det börjar bli ljust ute. gött. eller inte.


jag är fett sugen på att köpa en systemkamera när jag får min feta lön om lite mer än en månad, typ. fast jag är ännu mer fett sugen på att redan ha köpt en systemkamera när jag åker till frankrike om lite mer än två veckor, typ. synd att jag inte har råd då. liksom.

bild från kvällen, mys

I let it fall, my heart

myskväll med harrypottersjuan, pepsi max och maraboucookies med hela familjen. minus adam. imorn äre beachparty och hela nästa vecka är fullspäckad med studenter och stockholmsresor. life's good och jag har på mig min coola ring. så, nu vet ni lite vad jag har för mig iallafall.

vi kommer alltid ha Paris

vecka nitton, år tjugohundraelva. hittills denna vecka har jag hunnit jobba tre dagar, övernattat i ett alldeles för varmt rum i ljungskile, försökt få in all min fantastiska kunskap vad gäller jazzsång och avistaläsning på knappt tio minuter i en ombyggd svinstia, varit med om en bilkrasch tillsammans med en (nästan) total stranger och köpt en ny ring, ett par nya örhängen och ett nytt linne. lite småcrazy sådär. fast lever, det gör jag. än så länge iallafall. på lördag får vi se hur det gick med allt.
jagidag med mitt fruktansvärt feta hår! lite trött och schleten dessutom. precis som det ska va efter åtta timmars jobb.

du får passa dig som satan

när jag äntligen får ett kreativt ryck och vill måla digitalt så hittar jag såklart inte pennan till mitt wacomboard. kanske en hint om att jag ska börja röja lite i mitt rum och, hm, packa upp? jag har två resväskor som legat i mitt rum snart två veckor, det blir så när man går upp sex och kommer hem vid fem varje dag. man orkar liksom inte. sen är det ju så sjukt tråkigt också. att packa upp, alltså. det får bli lite veronica maggio och städning och så kanske jag hittar pennan såsmåningom. på papper kan jag inte rita eftersom jag måste röja på skrivbordet innan dess så jag får lite plats. kanske är hint nummer två. äsch.

nevermind, I'll find someone like you

kaosdag slutar i sängen och det är åtta timmar kvar tills klockan ringer. jag har varit craaazy trött sen halv tre och har tillbringat eftermiddagen och kvällen i soffan med naturgodis och pepsi max och tvingat mig själv att inte somna. nu är det dags och det ska bli så jävla gött. godnatt!!!

I heard that you've settled down

jag är totalt splittrad. för tillfället.

jag är så fruktansvärt sugen på att gå folkhögskola nästa år och hoppas innerligt att provet ska gå bra, eftersom jag känner att jag verkligen behöver miljöombyte, träffa nytt folk, kreativt folk som jag kan spela och sjunga med hela dagarna. bli mer självständig och reda ut lite vad jag vill och tycker och kan och ska göra i framtiden.

samtidigt har jag det bästa jobbet som finns, jag älskar det och hade det bara varat hela läsåret så hade allt varit perfekt. pluggar jag så kommer jag missa det nästa år och det vill jag inte alls. för det är så sjukt inspirerande. men kommer jag inte in så vet jag ju vad jag ska göra!

jag har börjat fundera lite på hur jag kan "expandera" mitt företag, också. vad jag kan ha för affärsidé och så vidare, utanför skapande skola. hur jag kan kombinera musik och målande, eller hur jag kan utveckla mitt målande och om det finns något bra sätt att utvecklas så att jag i framtiden kan tjäna några hackor på det jag gör. fast det är vääääldigt långt fram i tiden.


imorn är det jobb igen och då ska vi till stretered. yeah!

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen

efter en vecka i fjällen, massvis med påskgodis, tre dagars jobb och en mycket trevlig valborgsmässoafton ska jag sätta mig och deklarera för första gången i mitt liv. fyra timmar innan den ska vara inne. jag jobbar bäst under tidspress eller hur var det?


jag är medveten om att denna blogg inte är vad den brukade vara, jag känner bara ingen motivation över vad jag ska skriva och jag har inte heller så mycket att visa upp nuförtiden, inga nya målningar eller sånt. för tillfället. bara så att ni vet, ni få tappra läsare som klickar er in här någon gång ibland!

RSS 2.0