there is always time for a cup of teaphotoshop, åh mitt kära photoshop. vad jag har saknat dig. jag har köpt världens finaste tygkasse av Avanna, en grymt duktig tjej som gör typ hur mycket snygga tygkassar och kläder som helst! jag kommer använda den varje dag. minst. är den inte superfin? och så tog jag lite bilder på den och mig och satte ihop dom i photoshop och det var typ hur länge sen som helst som jag öppnade ps, ett kärt återseende! nu blir det mycket redigerande framöver känner jag på mig. och mycket tedrickande. ska nog gå och ta mig en kopp äppelpajte nu, faktiskt. det godaste teet som finns.

I'm going back to the startjag har försummat min kamera dom senaste månaderna. tänkte att det får bli stopp på det nu. så jag tog kort på mitt piano. eller..?

jag har iallafall haft en mysig helg med massor av sång, misslyckat bak, spontanutgång, artonårsfirande och så vidare och så vidare. min bror fyllde arton år den elfte i elfte tjugohundraelva, helt crazy att han har blitt så stor min lilla lillebror. fyllde inte jag nyss arton? typ.

for you I was a flame

by the way. jag älskar bildströmmen som finns i min dator, alla bilder jag tar med mobilen importeras automatiskt till datorn när jag öppnar iphoto utan att jag behöver koppla in och klicka på importera och massa skit och det är typ den bästa funktionen apple har uppfunnit. ever. och bara för det så lägger jag upp några extremt skumma bilder som jag råkade ta när jag skulle testa en ny app för en vecka sen...


'savvy?

jag gjorde en ny iphonebakgrund i förrgår. såhär blev den. för det är det viktigaste som finns! att man är ärlig mot sig själv. att följa sitt hjärta och inte göra saker (eller låta bli att göra saker) bara för att det förväntas av en och för att folk har åsikter och kan döma en för det man gör eller inte gör. att inte sätta upp hinder för sig själv genom att tänka att man inte vågar eller göra dumma saker som man ångrar efteråt. tänkte att det kan vara en bra påminnelse att få varje gång jag öppnar min mobil (typ 150 gånger om dan)! det kan ju inte skada iallafall... (inte för att jag gör så himla mycket dumma grejer men mina tankar kan verkligen fara iväg ibland åt både det ena och andra hållet!)

känns så fruktansvärt jag att ta en bild i en smutsig spegel med mobil.. eller inte. iallafall, denna sammetsklänning köpte jag på monki och jag älskar den. hela veckan har varit helt kaotisk, har inte varit hemma innan nio på kvällen sen i söndags typ. men det är gött att vara igång lite. då känns det inte lika jobbigt att börja träna. så imorn ska jag köpa gymkort på sportlife och varenda dag som jag inte jobbar ska jag dra till gymmet hade jag tänkt, så har jag något att göra varje dag! grym plan. så om ett tag kommer jag vara hur fit som helst, och så är det lite fler förändringar på g lite senare! typ håret. min stora fula trassliga långa man ska trimmas till lite och få lite snyggare färg. men det är ett senare projekt. godnatt!

the power of the music of the night

fullt upp denna vecka som sagt. sen är jag ledigledigledig, då ska jag ta tag i mitt liv, min träning och min frisyr. så håller jag lite tummar också. och saknar lite folk som jag inte har träffat på ett tag. och twittrar för fullt under tiden. hostar lite gör jag med. och så längtar jag till den tjugofemte november när min fetinglön för två komma fem månader kommer in på kontot.

RSS 2.0