summer

fyra inlägg på en dag.. vad hände där liksom?
jag längtar lite till sommaren. eller åtminstone tills det blir varmare än tio minus.

yey

gött att jag tydligen har råkat ställa in att man inte kan kommentera mitt torsdagstemainlägg när typ femtio stycken har varit inne på min blogg under dagen just för det... lyckat. nu kan man det, iallafall.

nostalgia locomotive

jag hittade lite gamla bilder från 2010 och insåg några saker.
jag saknar den där bruden till vänster ganska så mycket. kan väl inte finnas så himla mycket att göra i afrika att man måste vara där ett helt halvår, liksom??!?
att bo i hus på hönö i en vecka är faktiskt väldigt mysigt.
att bo på rhodos i en vecka är inte alls så dumt det heller.

Torsdagstema

Jag började skriva på min sammanfattning av förra året del två för några dar sedan, men av någon anledning sparades aldrig det utkastet.. Damn. Så det kommer upp såsmåningom iallafall.

Jag följer massor av bloggar som brukar köra på ett så kallat torsdagstema (bland annat smäm.se), så jag tänkte hänga på!! Veckans tema var cravings, vilket passar mig perfekt då jag fick ett helt flak av min största craving i födelsedagspresent i fredags en vecka efter att jag fick hårda ord från min tandläkare om att jag måste sluta dricka läsk.. Så det flaket är det sista jag dricker av denna grymma dryck på vääääldigt länge :) Här kan ni snart hitta fler som har gjort samma tema!

Fick dessutom en ipadpenna i present så den passade jag på att inviga nu med! Ritat i Adobe ideas. den översta är även redigerad lite snabbt i Snapseed, men jag kunde för mitt liv inte bestämma om den blev bättre eller sämre av det, så jag lägger upp båda bara för att.

 


RSS 2.0