pretty little liars

helgen har varit bra bra bra. i fredags var det mysbio, burlesque, med min kära fina mamma. ilördags lagade jag tapas halva dan för några fina vänner som kom på middag på kvällen, så himla mysigt och kul och åh vad jag har saknat dom! efter mat och efterrätt (chokladfondue <3) blev det ett smockfullt pc och chill där några timmar. kvällen kunde inte ha blivit bättre. hihi! igår hade vi släktkalas och jag ritade en regnbåge till världens goaste sötaste lilla kusinbarn som nästan är tre år och helt galen i lila, rosa och hellokitty. åhhh.


jag tycker om att fylla år. även om inte nitton känns som en så himla speciell ålder, haha. inte när man har förra året att jämföra med. men det är himla mysigt ändå. nu är helgen slut och vardagen börjar, jag har varit och tränat ikväll och imorgon är det jobb. på onsdag ska jag på sånglektion, som jag fick i födelsedagspresent.

whip my hair back and forth



should I join the dark side or not? är dilemmat jag har just nu efter en kväll med storhandel och musikalfilm.

there was a boy

om sjutton timmar och arton minuter är jag nitton år.


dagen till ära får jag sovmorgon eftersom min första klass är på utflykt. lite skönt sådär. min blogg är sjukt tråkig just nu, jag vet, jag har inte någon skrivinspiration direkt. så under tiden kan man gå in på denhär sidan om man har lust... jag laddar upp en ny bild varje dag där. om ni vill se nåt nytt från mig nån gång, haha. nu ska jag sova lite innan min kära familj kommer och väcker mig! godnatt!



för dig ska jag göra det tusen gånger om

jag säger godnatt med en bild på våran gata för två timmar sedan. kvällen har varit bra bra bra och jag är nöjd men trött!


banksy

note to self: låt aldrig ett halvfullt mjölkglas stå i en vecka.


idag har jag köpt rött läppstift, vackert är det. mintgrönt nagellack också, fint! nu ska jag sova. imorn natt ska jag sova länge, länge.

ingenting försvinner, allting finns kvar

åh vad jag längtar tills jag ska sova. är helt stört trött. imorn ska jag träna, städa och måla eller spela in eller något. vill vara kreativ men med vad? nu blire shutter island om jag inte somnar innan dess!

om du möter varg

jag är spänstig! eller mest snål kanske. men jag går till och från jobbet förutom tidigt på morgonen, det är hur bra motion som helst. sammanlagt blir det minst två timmar promenad varje dag jag jobbar. det är kanske inte den mest ansträngande motionen som finns, men nyttigt är det! att det är så himla fint ute gör inte saken värre, heller. nu ska jag strax bege mig mot nya pianoelever igen!

all of the sadness I can not

det bästa med mitt jobb är att det inte är heltid. det är sjukt skönt att kunna pusta ut en dag emellan. trots att det är himla kul. nu ska jag ta mig en macka eller två och se på film. imorn ska jag leta lätta pianostycken.




lite bilder från dagen.

don't bother

jag är heeelt slut. nu blir det filmmaraton, social network, remember me och snabba cash tänkte jag hinna med. sen somnar jag nog.

hej, vad det ska gå!

imorgon börjar jag jobba och planeringen är klar. det är ett virrvarr av istappar, isbitar, namnsånger och galopperande hästar över stockar och stenar. nu hoppas jag innerligt att jag kan sova också.

I catch my breath

jag hatar att inte kunna sova. jag börjar bara tänka på massa annat. den senaste timman har jag bestämt mig för tre saker. jag vet precis vad jag ska laga för mat på min födelsedag, jag ska färga håret brunt och jag ska göra en Hipstamatic-dagbok i ett år. Hipstamatic är en app på min mobil som man tar kort med, där man kan välja mellan massor av olika filmer, linser och blixtar. jättekul! och så fick jag syn på några olika grupper på flickr där folk har som projekt att ta en bild varje dag i ett år. så det ska jag göra.

nu ska jag försöka sova. fast det går säkert inte. godnatt!

can't you see that I'm bound in chains?

nu är jag färdig med det jag skrev om lite tidigare :) en cover på låten Bound To You av Christina Aguilera från musikalen Burlesque som kommer på bio snart! den är sjuuukt fin.



och så svänger lasson

istället för att sova om nätterna letar jag stipendier och folkhögskolor att söka. inte helt bra. fast kul är det. om det blir som jag vill.


and boy, I believe in us

Sjukt jobbigt att hela familjen sover när man är sugen på att spela in. Jag blev jätteinspirerad av min vän Anna som har gjort en så himla fin cover på Christina Aguileras You Lost Me, så jag bestämde mig för att göra en egen cover på en annan låt. Den kommer antagligen upp här imorn eller så när den är färdig! Det kan bli bra det här. Hihi!

let it snow, let it snow, let it snow

nyår var finfint firat med fint folk i lindome. nu sitter jag och fryser efter en heldag (eller ja, två timmar.. knappt) i pulkabacken.


puttinuttisötisnallen som är min broders julklapp till mig förra året (2010, alltså..) och jag med snyggaste svampfrillan.

RSS 2.0