allow yourself to transform

nu ska jag börja läsa harry potter igen. den sista boken. jag kommer knappt ihåg vad den handlade om. eller jo, fast det var så himla längesen. så jag ska göra lite frukost, leta upp boken och sätta mig i solen med bikinin på. jag älskar att det är sommar!

gonna hit you with my electronic, supersonic rocket, hey!

denna låten har jag spelat in idag. Bionic, av Christina Aguilera, från skivan med samma namn. fast min version blev smått annorlunda. och inte så bra, jag glömde bort texten mitt i låten haha. slutet är jag inte nöjd med heller haha, det blev lite improviserat. här är den.


jag känner det är nånting på gång!

midsommar!!! nu kommer Lidbecks snart och såhär ser jag ut idag!
klänningen är från weekday. jag älskar den!

what about sunrise?

idag har jag badat. första doppet i år, i sverige. det var grymt skönt faktiskt.
åh mina fina flickor. jag ska lägga upp bilder, snart, haha. men just att lägga upp bilder på nätet är något jag hatar, det är så himla segt och jag vill alltid redigera dom flesta bilderna först. jag har nog flera hundra bilder som jag inte lagt upp än, från hela våren, bara för att jag inte har orkat. det är vårt sceniska musikprojekt, det är berlinresan, det är balen, studenten och rhodosresan. säkert något mer också. men det får ta den tid det tar. jag orkar inte bry mig riktigt. det är roligare att göra nya grejer än att sitta och förbättra saker som redan finns, är min åsikt just för tillfället.

I've found a worm in every single one I had

godmorgon! snart ska jag käka lite frukost, och ikväll blir det mys på annas altan! wiho.

sweet home alabama

jag är fortfarande mätt efter att ha ätit en gigantisk kebabtallrik med tzatziki (mums!) på åby pizzeria. eller, jag åt knappt halva, fast det räckte. jag kommer inte behöva äta nåt mer idag. typ. i övrigt var det en trevlig förmiddag och jag ser fram emot hösten, det kommer antagligen bli jättekul!

resten av dagen har ägnats åt att rensa datorn på onödig musik och annan skit jag samlat på mig på ett år, eftersom jag kanske ska få massa nya program imorn om allt går vägen. jag är så himla sugen på att göra något kreativt! rita lite, eller skriva lite låtsnuttar, eller göra något helt annat. åååh.

oh, say can you see?

okej, här är mitt projektarbete. hade jag orkat så hade jag fixat till allt jag inte är nöjd med, men det är så mycket så jag skiter i det. den gav mig MVG så allt kan ju inte vara kasst ;) även om jag bara hör det som inte är perfekt. haha. men så är det väl med allt man gör. hyfsat nöjd är jag iallafall, och kommentera gärna!



what you gave me, I know you gave

rea! jag älskar rea. även om jag inte har några pengar att spendera. typ. jag har hittat en klänning, iallafall, ännu en svart, jättesöt klänning. och smycken börjar intressera mig. innan har jag inte orkat, nu vill jag köpa allt jag ser. haha. den där greklandsresan gjorde susen, alltså. det är inte bara Anna som lärt sig dricka cola light, jag har lärt mig använda armband också. höhö.


kvällen har spenderats vid micken, har kommit lite längre på mitt lilla projekt samtidigt som jag mölat i mig ugnsbakade chips och druckit pepsi max med frysta jordgubbar i. det är för övrigt mitt bästa sommartips, kall Pepsi Max med frysta jordgubbar istället för isbitar. himmelskt! det håller sig kallt och pepsin får en svag smak av jordgubbar, och det bästa av allt är när man druckit upp allt, för då har jordgubbarna tinat och man kan äta upp dom också!
snart ska jag sova, innan dess ska jag sätta mig med mitt skissblock och se om jag har nån inspiration. imorn bitti ska jag tillbaka till min gamla skola, till mitt gamla kära estethus, på möte inför hösten. det blir nog mycket trevligt!

step into the picture that I paint using my brain game

jag funderar om jag ska lägga upp mitt projektarbete här. jag vet att folk vill höra och jag har inget annat att göra med det. plus, att jag håller på med en annan liknande grej som jag ska lägga upp så fort den är färdig. den tar nog inte riktigt lika lång tid att göra färdig som mitt projekt. heh. men den är inte färdig än. men den kommer bli grym! haha jag är jättenöjd än så länge.



första bilden från rhodos. gatan vi bodde på, längst ner som en litenliten blå prick ser man havet :D det syntes mer i verkligheten. haha. fler bilder kommer snaaart!

release me

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.


jag har sett på bröllopet halva dan. det var riktigt häftigt faktiskt, även om jag har varit väldigt skeptisk till det innan. men det var fint. sen har jag halva dan lidit av kramp i magen, sjukt jobbigt. igår åkte jag ut till knarrholmen där min familj spenderat veckan och det var lite mysigt, mest för att jag fick träffa min familj igen. lite presentutdelningar blev det och kvällsmys, och idag åkte vi hem.
nu har jag ingenting planerat dom närmaste dagarna, härligt. ska nog börja övningsköra lite och få till ett möte om i höst.
jag piercade mig i grekland, också. två nya hål i varje öra, love it! billigt och bra. bilder från resan kommer upp snart!

I wanna be a billionaire

jag är hemma. hemma i ett tomt hus och jag längtar så efter min familj. hemma efter en vecka full av stek, sol, pastasåser och piercingar. ett litet större inlägg kommer nog imorn men nu ska jag försöka sova. eller så sover jag inte alls. det började ljusna redan på planet och nu är det morgon. fast iförsig. nu behöver jag inte vakna av svettiga lakan, surrande myggor eller alldeles för ljusa solstrålar för jag är hemma i sverige där det är elva grader varmt och mulet. lite skönt. fast ändå inte alls.

I'm having a ball

händelserik dag. regn, regn och ännu mer regn över Hulebäcks studenter som var glada ändå. Tre studentmottagningar, tre middagar, tre efterrätter och en gnutta rosévin senare är jag proppmätt och supertaggad inför morgondagen. Toto spelas på full volym och jag har en gigantisk röd fin resväska som sakta men säkert fylls med kläder, hårtorkar och ett och annat nudelpaket. benen är nyrakade och sololjan nerpackad, gah vad jag är taggad!


vi vet att det blir mayhem

nu börjar lyckoruset försvinna och livet börjar rulla på som vanligt, en vecka efter studenten. eller vänta - det gör det inte alls för om mindre än två dygn sitter jag på flyget till GREKLAND!!!

jag kan inte fatta att det faktiskt kommer bli av. en resa som vi har pratat om och planerat för sedan oktober, en resa som många gånger har varit på vippen att inte bli av. det är lite samma känsla som när man satt på planet till berlin med 28 klasskamrater, det är så himla svårt att fatta att man klarade det. man klarade att samla ihop pengar, man klarade att enas om resmål och boende, man klarade av att ta sig till flygplatsen i tid och ingen missade flyget eller glömde väskor eller någonting. helt galet. och nu är det så igen, visserligen är det inte lika svårt att hålla ihop när man är tre som när man är 29, men ändå. jag är så glad och stolt att vi klarade det, att vi kommer åka iväg tillsammans och ha den bästa veckan någonsin!!! :D


I used to roll the dice

hej, jag har soleksem över hela benen. awesome. bara för att jag åkte till solariet för att få igång pigmentet åtminstone lite smått innan grekland. väl där tänkte jag att äh, är man ändå här så får man passa på och betalar för arton minuter. skitbra när man har så känslig hud som jag - eller inte. så nu har jag dränkt in mig i aloe vera och hoppas min hud mår bättre imorn.


min älskade, bästa Maja har fått ett stipendie idag och jag är så himla stolt! du är så duktig. grattis, min fina vän. fast dom borde haft två stipendier. min fina ex-klasskamrat Hilda förtjänade det lika mycket. hon är så sjukt duktig.

det var jobbigt att vara splittrad. minst sagt. men maja var värd det, big time. och en jättefin konsert var det, sjukt duktiga människor hela bunten och slutnumret var mäktigt. Viva la vida med symfoniorkester, ett tjugotal dansare, solister, elcello, kör och komp. det är såna här tillfällen man inte ska jämföra med typ fässbergs vårkonserter. så det gör jag inte heller och säger inget mer om det!


nu ska jag sova och imorn ska det köpas massa mat till resan :)

I am a lioness

jag är snuvig, har haft en galet mysig kväll på Annas altan, dricker studentte, skriver packlista och är lite smått orolig för att jag kommer få en stark släng av humörsvängningar i grekland. jag har mått så himla bra så länge nu så det måste snart komma, nästan. det är så jag funkar. än så länge, iallafall :) men förhoppningsvis blir det inte lika illa som dom senaste gångerna, nu har jag ju inte massa annat skit som ligger och gnager. nu är allt bara chill och det är sommar!

how deep is your love

jag har 18.06 i snitt!!! jag är så himla nöjd med mina betyg så jag är bara tvungen att skryta lite. 23 MVG av 34 kurser, även om jag knappt har pluggat detta året känns det som. jag har mest gått runt och oroat mig och haft ångest över att jag inte pluggat så mycket som jag borde. fast dom sista ansträngningarna dom sista veckorna nu har ändå lönat sig ganska rejält.


och i musikämnena som är största delen av mina betyg behöver man ju knappt plugga alls, och om man behöver det så är det ändå mycket roligare än nästan allt annat vi har läst. hade jag inte gått musik hade nog mitt snitt sett lite annorlunda ut. men nöjd är jag! och det är så skönt att allt är över.

I'm the best for sure

så var ännu en studentmottagning till ända, det känns som att jag inte gjort annat än ätit sen jag själv tog studenten. en mysig kväll har det varit med ett annorlunda slut, haha. när vi åkte hem från Osh bestämde jag och Anna oss för att åka in till stan en sväng, och låtsades vi var studenter. askul, tills vi blev trötta och åkte hem. idag blir det grillning, och innan dess ska jag steka lite i solen och sätta ihop en grym partyspellista till grekland! nu taggar vi järnet tjejer! :D

hit up prince charming, tell him give me a call

jag har ätit studentmat i snart fyra dagar nu och jag älskar det! sen brukar det ju vara väldigt trevligt sällskap på studentmottagningar också, vilket inte är helt fel det heller. idag ska jag in till stan och sola, måste ju börja bygga på brännan nu inför grekland, och köpa typ fem studentpresenter. jag kommer inte ha råd att köpa någonting alls i grekland, knappt ens mat, men det gör inget. det löser sig!


jag börjar dock få ont i halsen. hoppas jag inte blir sjuk...

en bild från i tisdags. jag vill tillbaka!

don't stop me now

har målat ännu en teckning, för att testa alla färger jag fick. här är båda som jag gjort idag, plus en jag gjorde när jag lånade lite Promarkers för att göra studentkort. lite testbilder, helt enkelt.


I'mma give it to you stronger



sådär blev det, slängde ihop den på en halvtimma.

somehow you left me neglected



glad tjej.. jag fick 18 promarkers i studentpresent!!! bara en av alla fina saker jag fick, nu ska jag ut i solen och prova dom tror jag :)

love me or leave me

igår var en fin dag. det var så skönt att inte göra nånting, efter allt man gjorde i tisdags! och sen var det på med studentmössorna igen, för anaam skulle ha sin studentmottagning. det var så mysigt, så god mat och så fint. idag ska jag på picknick med klassen men först ska jag göra iordning frukost och sätta mig på altanen. jag älskar att det är så fint väder!

för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!

det finns inga ord för gårdagen. jag är så glad. det var den bästa dagen i mitt liv.

det var full fart från sju på morgonen till tre på natten. jag har så många att tacka för att dagen blev som den blev, alla lärare, min fina klass, all släkt och alla fina vänner som kom på utspring och mottagning och sist men absolut inte minst, mina älskade föräldrar. utan dom hade det inte blivit någonting. det går inte att beskriva hur tacksam jag är för allt jobb dom lagt ner. lagat mat, tagit ledigt från jobbet, kört bord och stolar, fixat med bilar, diskat, ja verkligen gjort allt för att min dag skulle bli så bra som möjligt. nu börjar jag nästan gråta, haha. men dom är bäst. <3

champagnefrukost, samling i aulan, mys med klassen, fina filmer, fotografering, lunchbuffé, samling i aulan, utspring, kramkalas, glädjetårar, flakåkning, cabåkning, mottagning, presenter, sol, släkt, vänner, god mat, fina tal, tårar, tårta, klassen, trädgårn, drinkar, dans, party. dagen i ett nötskal och det går egentligen inte att sammanfatta. det var alldeles för mycket som hände. åh.

today's gonna be a good day

idag smäller det!!!!!


RSS 2.0