du är min man

Jag måste tipsa om en sida jag hittat. Godstart.se heter den, och varför jag vill tipsa om den är att om du går in på den och därifrån klickar dig till de hemsidor du vill besöka, så skänker dom pengar till välgörande ändamål. Helt gratis.

Om du registrerar dig så kan du även välja vilket ändamål pengarna du tjänar in ska gå till, jag har valt Rädda barnen. Annars kan man välja Bris, WWF, Amnesty och Röda korset för att bara nämna några.

Så himla lätt att göra en god sak, visserligen är det inte så mycket dom skänker om du bara går in på t ex Facebook genom dom, 0,04 kr ungefär, men säg att du går in på Facebook 20 ggr om dan (okej, kanske lite extremt men det gör jag, heh..) så är du nästan uppe i en krona, bara genom att gå in på Facebook. Du kan gå in på vilka sidor som helst genom denna om jag har fattat det rätt :) och det kan bli rätt mycket till slut. Man kan även köpa saker genom den här sidan och då bidrar man med ännu mer. Jag tycker det här är grymt! Eftersom det går till en god sak och man faktiskt slipper betala något själv. Dessutom så använder man ju internet så himla ofta, det är väl bara bra om det genererar pengar till välgörenhet! Gå in genom att klicka här eller på bilden här nere. :) Så ge det en chans! Du förlorar inget på det. Snarare tvärtom :)





Kommentarer
Postat av: Maja

http://majalidbeck.blogg.se/2009/september/draft-sept-19-2009.html#



:)

2009-12-10 @ 22:53:59
URL: http://majalideck.blogg.se/
Postat av: Maja

http://majalidbeck.blogg.se/2009/september/draft-sept-19-2009.html



:)

2009-12-10 @ 22:55:47
URL: http://majalideck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0