Snowboard

Lite drygt ett dygn kvar. Jag går i väntans tider och borde börja packa eftersom jag inte kommer hinna imorgon. Fyndat skidkläder har jag iallafall, eller fyndat och fyndat. Jag fick dom jag ville ha, trots att det bara var rea på byxorna. Fast vi fick ju lite rabatt på jackan också, ändå, och mamma blev glad. Och jag slapp ha så väldigt dåligt samvete för att den ju kostade rätt mycket. Så har jag hittat en skinnväska också, på rean, som jag ska åka och köpa imorgon om den finns där, för jag fick ju ett presentkort på H&M på inte mindre än 700 kr (!) av min käre morfar. H&M som ju är en av mina favoriter. Men jag har fastnat mer och mer för Monki, bara att gå in i affären är ju en upplevelse i sig.

Där ska jag nog förbränna några av dom 1000 kr som jag fick i julklapp. Åtminstone.

Nu ska det packas för imorgon ska det ses på bio, Twilight som alla säger är så himla bra. Får hoppas det stämmer. Cheers!

Throw your arms around the world at Christmas time

Snö ute. två dar för sent, men åh så mysigt!
Btw har jag nyss vaknat, sitter i köket vid mammas laptop och väntar på frukost.


Pusss

GOD JUL!18 avsnitt av Sunes jul, en halv julfilm, hårbulle, t-shirt, myströja, julgran, kortbyxor, mammas tofflor, julklappsinslagning, pizza, städning, slapp, en kort sammanfattning av dan före dopparedan.

För nio minuter sedan slog det om, nu är det julafton och jag ska gå och lägga mig i nya lakan och se på en film. Åh!

God jul till er alla, hoppas dagen blir underbar!

Puss

Dan före dopparedan

Jag har bränt 735kr sen i fredags. Känns bra.

Tur att studiebidraget kommer idag, iallafall. God jul, förresten, imorn smäller det! Morfar kommer hit, farmor och farfar ska hit, det blir mys och precis så som en jul ska vara.Nu ska jag städa mitt rum. Puss

Said the night wind to the little lamb

Jag borde gå och lägga mig. Skola 8:00 imorn, tre sagor om en stad i väst och tre klockringningar och tre lyssningsförsök senare lämnar jag skolan för absolut sista gången. För absolut sista gången det är året. Framför ligger nästan tre veckor av balans på en bräda, pappersrivande och meningsfullt nonsenstjattrande med en kär familj.

Jag borde gå och lägga mig.


Jag ska gå och lägga mig.

Nu.

Godnatt!

I pray God it's our last

Kan saker gå mer fel?

Eftermiddagen har inte varit den bästa. Jag måste baka och jag har inte kommit igång än av varierande orsaker. Kakorna hoppas jag åtminstone blir goda, annars går jag och dränker mig. - fast kanske inte ändå.

Segt att lokalen inte är längre, men ändå skönt. Jag hade nog inte pallat fredagen isåfall.

Depp
, men nu ska jag baka.

Jag vill känna att jag lever

Det är nu som livet är mitt - s å   s a n t   s å .


Huvudvärken tröttar ut mina stackars ögon och jag tänker på vilken tur jag hade. Vilken tur att jag kom in i Fässbergskyrkan och fick höra alla Kulturskolans körer sjunga Hallelujah på svenska tillsammans med Helen Sjöholm. Underbart. Till och med blev jag plåtad med henne. Status, jag vet. Men det hade varit roligt att vara med.


Julklappen till mamma och pappa är mestadels fixad nu. Dom kommer bli glada, tror jag. En färdig, tusen kvar. Jul, jul, strålande jul. Heh.


Annars har jag ringt en telefonsvarare tjugo gånger, kommit på att jag måste baka, behövt ta ut pengar fast det inte har blivit gjort, hållit på att försäga mig framför heiner - fast det var inte bara jag - men jag hoppas inte han fattar något, blivit besviken för att lokalen förlorades, skrattat åt min klass på trampetten, ätit julbord vilket innebär fem köttbullar, två vötrbrödsskivor med smör, två clementiner och lite rödbetssallad, skrattat åt viktor, blivit trött på att repa en viss julsång, kommit på att jag måste klippa och slinga mig, längtat till lovet, ätit sås som jag trodde bestod av senap fast som visade sig innehålla chilisås och pepparrot och så vidare.


Jag vill känna att jag levt mitt liv - p u s s h e j .

So so what, I'm still a rock star!

Tränat idag. Gosh, vilken träningsvärk jag kommer ha imorn. Heh. Btw så är jag halvvägs klar med mitt naturkunskapsarbete, finally! Kommer sitta här tills jag blir färdig. Och så ska jag till Adams dagis imorn bitti, halv åtta är det lucia.  Haha, dom kommer vara så söta. Har två redovisningar imorn plus en läxa som jag inte har gjort, jag vill ha lovlovlov och jag är trööööttt på det mesta. Heh. Imorn blir de mys, nu ska jag skriva färdigt. Puss

Let's go, to nightvision mode.

Nu har även mamma tagit steget. Hon har blivit medlem i den nya sociala världen, also known as facebook. Lite roligt är det faktiskt, hon sitter just nu och pillar med sin nya dator och skrattar åt saker som att man kan välja "it's complicated" som status, samtidigt som hon har några bullar i ugnen (hö hö), närmare bestämt lussebullar, som hon med jämna mellanrum glömmer bort att titta till. När hon väl kommer på det igen, p.g.a att pappa eller Filip påminner henne är det ett högt Oj! som utropas följt av en språngmarsch till köket. Lika roligt varje gång.

Jag älskar dig, mamma!

Engelsmän måste ändå ha det gött. Dom förstår ju sitt egna språk!

Halva gymnasiet har snart gått. Om ett och ett halvt år står vi där. Med studentmössorna på, redo att kasta oss ut i livet. Skrämmande men så himla skönt. Tvåan är ett helvete rent ut sagt, och folk säger att andra terminen kommer bli ännu värre. Låter lovande, heh.

Jag vill bara sluta skolan, spendera hela dagarna med vänner och familj och inte behöva tänka på något annat. (Jag är så extremt partysugen nu. Julfest på avslutningsdagen, frågetecken?) Släppa allt och bara leva för dagen. Jag ska nog bli eremit när jag blir stor. Eller nåt. Resa runt och leva livet. Eller kanske inte. Jag är nog lite för bunden vid allt som betyder trygghet i mitt liv. Men för ett år eller så, kanske.

Helgen var ändå en höjdare. Även om det var lite väl fullt upp ibland! Schemat fullbokat hela dagarna, med små femminuterspauser lite då och då. Paketleken var en av höjdpunkterna, så sjukt kul! Hela kvällen hos Anna var grymt rolig. Och julmarknaden. Och fredagkvällen hos Helena. Konserten var också rätt kul, Hallelujakören låter ändå rätt maffig i Fässbergskyrkan.

Puss!

Oboy, vilket vackert väder

Oboy, det var längesedan
Något hände här

Allting tar lång tid för mig. Det tar lång tid att sätta igång, det tar lång tid att komma underfund med saker, det tar lång tid att komma över saker. Det tar lång tid att släppa saker. Iallafall i vissa fall. Bra mening där, ja. Totalt noll koncentration, totalt noll självdisciplin, man kunde gå under för mindre. Det enda som får mig att sätta igång är min brors hemkomst som gör att jag öppnar worddokumentet. Som en slags täckmantel. För att jag ska få sitta vid datorn och inte han. Hahah, det är tragiskt.

För övrigt vet jag inte vad jag ska göra. Vad betyder julen, egentligen? Vad är jul? Varför firar vi den, och vad är det som gör den så betydelsefull? Funderar man en stund vet man ju. Och jag skulle säkert kunna skriva ett arbete om detta. Men hur berättar man det för konfirmander? Hur får man det att passa in på en andakt?

Det löser sig nog. Under ytan finns ju alltid.


Nu ska jag till kulturskolan. So long

RSS 2.0