Forza Fässberg, Alleallealle!!!!!

Åh FEK, Shanananananana :D

Bääästa dagen på länge. Slaget om innerstan, så fett värt! Det var peppning utanför Fässberg från klockan elva varefter vi tågade ner mot Mölndalsbro och ockuperade en spårvagn, 190 Fässbergselever gjorde den rätt så knökad, minst sagt. Det var fässbergsramsor all over. Sätt på AC:n! klapp klapp klappklapp klapp. I spårvagnen var det som ni nog förstår rätt varmt av alla exalterade Fässbergsbarn :)  Och det lyckades, föraren satte på luftkonditioneringen. Spårvagnen gnisslade bara lite oroväckande ibland.
Sedan av på korsvägen och mot Lisebergsentrén där vi mötte Hvitfeldtska och fullkomligt knäckte dom, vi var dubbelt så bra som dom, Alla som inte hoppar går på Hvitfeldtska! Alla var på topp och än hade man inte kört sönder rösten. Bara lite. Till slut kom vi in och stämningen var på topp, vi skrek och sjöng för kung och fosterland, eller åtminstone skola. Vårt kära fotbollslag öppnade spelet med härliga 7 - 1 mot Schillerska, utklassning på högsta nivå! Sedan fortsatte vi i samma stil mot både Hvitfeldtska och slutligen Rudebeck med 2 - 1 (tror jag) resp 3 - 1. Så ni ser ju själva, vi är oslagbara och vi har bevisat det en gång för alla att Göteborg är vår förort!

Krossa Hvitfeldtskas nördar
Krossa Rudebecks brats
Krossa Schillerskas emos
Vi från Fässberg är här!

Forza Fässberg säger jag bara. Helt galet underbart var det och inte blev det sämre av gratis energidrycker efteråt som fick mig rejält uppspeedad på konfan sedan. Johanna fick sitt körkort idag till och med, så det blev firande på donken. Nu sitter jag här med en sönderskriken hals och mörkgrön t-shirt fortfarande helt lycklig och detta får avsluta en helt underbar dag. Vi är bäst!


Ni ser ju själva. Knökat är ordet!
(Lånat bilden av Sandra :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0