I love to make the people stare


jag har inte målat seriöst på jättelänge. jättedåligt, tycker jag själv. fast jag har inte haft någon inspiration. så för några veckor sedan fastnade den här textraden i mitt huvud, den kommer från en låt, och tänkte att den skulle jag göra något med. så jag började skissa lite i photoshop och tillslut blev resultatet såhär.


en sak med att ha en relativt nystartad liten firma är att man ibland får hem så sjukt random saker helt plötsligt. idag fick jag hem en jättelyxig och fin penna som tillochmed hade mitt namn och adress ingraverat - bara sådär. visserligen för att dom vill att jag ska köpa minst 30st (så får jag 15 gratis), som jag kan dela ut till alla mina kunder. men eftersom jag istortsett bara har en kund så klarar jag mig helt utmärkt med en lyxpenna. som jag dessutom fick gratis. woho!


haha, man får glädja sig åt det lilla. eller nåt..helgen är istortsett fullproppad med start imorn. möte, servera på begravning, klipptid på världens lyxigaste salong (verkar det som iallafall) och kör. på lördag är det först brunch och sedan tjejmiddag med eventuell utgång. på söndag är det gudstjänst och sen femårskalas. jag kommer inte kunna andas ut förrän på söndagkväll. men det är helt okej.

Kommentarer
Postat av: Matilda

tjusigt!

2011-05-20 @ 21:04:18
URL: http://quietland.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hörredu du det du skapar är INTE amatörmässigt, det är proffsigt! Jag gillar dina alster och grejer jättemycket och hoppas få se ditt företag växa!

Tack för din fina kommentar!

2011-06-08 @ 15:40:24
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0