now you say you love me

idag hade jag sånglektion, en födelsedagspresent från mina kära föräldrar. med tanken att jag ska fräscha upp min röst lite inför alla intagningsprov jag har tänkt göra i vår, och åh vad roligt det var! jag har saknat det så himla mycket, att sjunga "på riktigt". att få nya tips och saker man ska tänka på, så att det låter bättre. det är så lätt att glömma bort sånt. haha, musik är nog det enda jag inte tycker är tråkigt och jobbigt att lära mig. det är inte det enda jag vill lära mig, jag vill plugga grafisk design och sånt med, men det känns så himla mycket jobbigare på nåt sätt. vägen dit, alltså.

efter lektionen var jag så himla sugen på att sjunga att jag spelade in en gammal jazzklassiker, cry me a river. dock verkar inte blogg.se vilja samarbeta när jag ska lägga upp youtubeklippet haha, så ni får nöja er med en gammal hederlig länk. here you go!


Kommentarer
Postat av: Caroline

du är så himla duktig! men jag tänkte på en sak friday, "snart ute ur gymnasiet" står det ju där uppe på din presentation..hihi, det var ju ett tag sen (som tur var!)

2011-02-03 @ 10:18:35
Postat av: FotografoLiviaoLsson

Hej skulle du vilja gilla mej på facebook här :

http://www.facebook.com/pages/Oliviasphotolife/183354521705502



Eller bevaka mig på blogglovin här . http://www.bloglovin.com/blog/2023620/en-tjej-med-stora-fotografdrommar



Kraaam!

2011-02-05 @ 18:19:29
URL: http://oliviasphotolife.blogg.se/
Postat av: Dilan D

vilken fin headerbild tjejen :)

2011-02-05 @ 23:27:28
URL: http://dilaanisme.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0